Рецепт Різотто з tryufelem

Рецепт Різотто з tryufelem
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Різотто з tryufelem — вишукане і дороге (шлунку і гаманцю) страва. Для нього потрібен рис, гриби — сухі і свіжі, спеції і зелень. Трюфель в рецепті — один і маленький, але чудо створить саме він!

опис приготування:

Як приготувати різотто з трюфелем?

1. Залийте сушені гриби окіпятком і потримайте до м'якості, протягом 15 хвилин. Потім виберіть шумівкою, воду від грибів залиште.

2. Нагрійте в каструлі овочевий бульйон (його можна приготувати з води і бульйонні кубики), додайте до нього воду, в якій були сушені гриби. Отриманий бульйон тримайте на повільному вогні, щоб він був теплим.

3. Очистіть і наріжте цибулю, часник пропустіть через прес або дрібно нарубати, свіжі гриби промийте і почистіть. Якщо треба, поріжте гриби на пластинки.

4. У сковороду влийте оливкового масла, злегка обсмажте цибулю, часник, додайте листочки чебрецю і свіжі гриби. Випаруйте рідина і смажте гриби до золотисто-коричневого кольору.

5. додайте рис, приготовані сушені гриби і обсмажте протягом 2-3 хвилин.

6. додайте вино, перешкодьте.

7. Потім поступово порціями додавайте гарячий бульйон. влийте трохи, помішуючи, нехай рис його вбере, потім додайте наступну порцію. І так — до готовності рису.

8. Зніміть каструлю з плити, додайте вершкове масло і тертий пармезан або інший твердий сир.

9. Додати сіль, поперчіть і перемішайте.

10. Викладіть на тарілку сервіровки і зверху посипте тертим трюфелем.

Різотто з tryufelem готовий! Смачного!

  • гриби сухі— 50 грам(будь-які)
  • вода— 750 мілілітрів
  • овочевий бульйон— 250 мілілітрів
  • Масло оливкове— 1 Ст. ложка
  • цибулина— 1 штука
  • часник— 1 зубчик
  • гілочки чебрецю (свіжого)  — 4 штуки
  • свіжі гриби— 250 грам(будь-які)
  • Мал— 300 грам
  • Біле сухе вино— 60 мілілітрів
  • Твердий сир (пармезан)  — 40 грам
  • Вершкове масло— 20 грам
  • сіль— — За смаком
  • Перець чорний мелений— — За смаком
  • чорний трюфель— 1 штука(Натерти на спеціальній тертці для трюфелів або овочевій тертці.)
Як приготувати різотто з трюфелем?

1. Залийте сушені гриби окіпятком і потримайте до м'якості, протягом 15 хвилин. Потім виберіть шумівкою, воду від грибів залиште.

2. Нагрійте в каструлі овочевий бульйон (його можна приготувати з води і бульйонні кубики), додайте до нього воду, в якій були сушені гриби. Отриманий бульйон тримайте на повільному вогні, щоб він був теплим.

3. Очистіть і наріжте цибулю, часник пропустіть через прес або дрібно нарубати, свіжі гриби промийте і почистіть. Якщо треба, поріжте гриби на пластинки.

4. У сковороду влийте оливкового масла, злегка обсмажте цибулю, часник, додайте листочки чебрецю і свіжі гриби. Випаруйте рідина і смажте гриби до золотисто-коричневого кольору.

5. додайте рис, приготовані сушені гриби і обсмажте протягом 2-3 хвилин.

6. додайте вино, перешкодьте.

7. Потім поступово порціями додавайте гарячий бульйон. влийте трохи, помішуючи, нехай рис його вбере, потім додайте наступну порцію. І так — до готовності рису.

8. Зніміть каструлю з плити, додайте вершкове масло і тертий пармезан або інший твердий сир.

9. Додати сіль, поперчіть і перемішайте.

10. Викладіть на тарілку сервіровки і зверху посипте тертим трюфелем.

Різотто з tryufelem готовий! Смачного!

Подібні рецепти

Різотто бьянко з соусом песто

Паста з tryufelem

Різотто одне з найпопулярніших італійських страв. Оскільки у різотто кремова структура, воно вимагає достатньо уваги, терпіння і любові до процесу приготування. Набравшись досвіду в приготуванні опис приготування: В основі справжнього італійського різотто лежить рис арборіо або карнаролі. Одна...

Різотто з білими грибами

Різотто з білими грибами

Різотто з білими грибами - чудове блюдо, яка не осоромить найвишуканіший святковий стіл! Традиційна страва італійської кухні, яке в Італії вважається чи не делікатесом. опис приготування: Благородні білі гриби в поєднанні з елітним рисом сорти арборіо додадуть різотто неповторний тонкий смак і...

Різотто з болгарським перцем

Різотто з болгарським перцем

Рецепт приготування різотто з болгарським перцем, цибулею, часником, рисом арборио, білим вином, чебрецем, зеленою цибулею і сиром Пармезан. опис приготування: Це різотто добре подавати з яловичиною. курячого бульйону— 6 склянок оливкового масла— 1 Ст. ложка середнього червоного болгарського...

Різотто з брокколі

Різотто з брокколі

На основне блюдо дуже рекомендую вам спробувати приготувати різотто з брокколі в домашніх умовах з грибами. Виходить дуже ситно, апетитно і неймовірно смачно. опис приготування: Перед вами досить простий варіант, як приготувати різотто з брокколі. В даному випадку блюдо доповнено ще й грибами,...

Різотто «Camerano»

Різотто «Camerano»

Спробуйте приготувати смачне італійське різотто в домашніх умовах! Rizott & Quot; Kamerani" — готується з рису, червоної риби і вершків. Блюдо виходить дуже ніжним і ароматним! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування різотто "; Камерані ";. У цьому різотто присутні чу...