Рецепт Різотто з tryufelem
Різотто з tryufelem — вишукане і дороге (шлунку і гаманцю) страва. Для нього потрібен рис, гриби — сухі і свіжі, спеції і зелень. Трюфель в рецепті — один і маленький, але чудо створить саме він!
опис приготування:
Як приготувати різотто з трюфелем?
1. Залийте сушені гриби окіпятком і потримайте до м'якості, протягом 15 хвилин. Потім виберіть шумівкою, воду від грибів залиште.
2. Нагрійте в каструлі овочевий бульйон (його можна приготувати з води і бульйонні кубики), додайте до нього воду, в якій були сушені гриби. Отриманий бульйон тримайте на повільному вогні, щоб він був теплим.
3. Очистіть і наріжте цибулю, часник пропустіть через прес або дрібно нарубати, свіжі гриби промийте і почистіть. Якщо треба, поріжте гриби на пластинки.
4. У сковороду влийте оливкового масла, злегка обсмажте цибулю, часник, додайте листочки чебрецю і свіжі гриби. Випаруйте рідина і смажте гриби до золотисто-коричневого кольору.
5. додайте рис, приготовані сушені гриби і обсмажте протягом 2-3 хвилин.
6. додайте вино, перешкодьте.
7. Потім поступово порціями додавайте гарячий бульйон. влийте трохи, помішуючи, нехай рис його вбере, потім додайте наступну порцію. І так — до готовності рису.
8. Зніміть каструлю з плити, додайте вершкове масло і тертий пармезан або інший твердий сир.
9. Додати сіль, поперчіть і перемішайте.
10. Викладіть на тарілку сервіровки і зверху посипте тертим трюфелем.
Різотто з tryufelem готовий! Смачного!
- гриби сухі— 50 грам(будь-які)
- вода— 750 мілілітрів
- овочевий бульйон— 250 мілілітрів
- Масло оливкове— 1 Ст. ложка
- цибулина— 1 штука
- часник— 1 зубчик
- гілочки чебрецю (свіжого) — 4 штуки
- свіжі гриби— 250 грам(будь-які)
- Мал— 300 грам
- Біле сухе вино— 60 мілілітрів
- Твердий сир (пармезан) — 40 грам
- Вершкове масло— 20 грам
- сіль— — За смаком
- Перець чорний мелений— — За смаком
- чорний трюфель— 1 штука(Натерти на спеціальній тертці для трюфелів або овочевій тертці.)
1. Залийте сушені гриби окіпятком і потримайте до м'якості, протягом 15 хвилин. Потім виберіть шумівкою, воду від грибів залиште.
2. Нагрійте в каструлі овочевий бульйон (його можна приготувати з води і бульйонні кубики), додайте до нього воду, в якій були сушені гриби. Отриманий бульйон тримайте на повільному вогні, щоб він був теплим.
3. Очистіть і наріжте цибулю, часник пропустіть через прес або дрібно нарубати, свіжі гриби промийте і почистіть. Якщо треба, поріжте гриби на пластинки.
4. У сковороду влийте оливкового масла, злегка обсмажте цибулю, часник, додайте листочки чебрецю і свіжі гриби. Випаруйте рідина і смажте гриби до золотисто-коричневого кольору.
5. додайте рис, приготовані сушені гриби і обсмажте протягом 2-3 хвилин.
6. додайте вино, перешкодьте.
7. Потім поступово порціями додавайте гарячий бульйон. влийте трохи, помішуючи, нехай рис його вбере, потім додайте наступну порцію. І так — до готовності рису.
8. Зніміть каструлю з плити, додайте вершкове масло і тертий пармезан або інший твердий сир.
9. Додати сіль, поперчіть і перемішайте.
10. Викладіть на тарілку сервіровки і зверху посипте тертим трюфелем.
Різотто з tryufelem готовий! Смачного!
Подібні рецепти
Паста з tryufelem
Різотто одне з найпопулярніших італійських страв. Оскільки у різотто кремова структура, воно вимагає достатньо уваги, терпіння і любові до процесу приготування. Набравшись досвіду в приготуванні опис приготування: В основі справжнього італійського різотто лежить рис арборіо або карнаролі. Одна...
Різотто з білими грибами
Різотто з білими грибами - чудове блюдо, яка не осоромить найвишуканіший святковий стіл! Традиційна страва італійської кухні, яке в Італії вважається чи не делікатесом. опис приготування: Благородні білі гриби в поєднанні з елітним рисом сорти арборіо додадуть різотто неповторний тонкий смак і...
Різотто з болгарським перцем
Рецепт приготування різотто з болгарським перцем, цибулею, часником, рисом арборио, білим вином, чебрецем, зеленою цибулею і сиром Пармезан. опис приготування: Це різотто добре подавати з яловичиною. курячого бульйону— 6 склянок оливкового масла— 1 Ст. ложка середнього червоного болгарського...
Різотто з брокколі
На основне блюдо дуже рекомендую вам спробувати приготувати різотто з брокколі в домашніх умовах з грибами. Виходить дуже ситно, апетитно і неймовірно смачно. опис приготування: Перед вами досить простий варіант, як приготувати різотто з брокколі. В даному випадку блюдо доповнено ще й грибами,...
Різотто «Camerano»
Спробуйте приготувати смачне італійське різотто в домашніх умовах! Rizott & Quot; Kamerani" — готується з рису, червоної риби і вершків. Блюдо виходить дуже ніжним і ароматним! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування різотто "; Камерані ";. У цьому різотто присутні чу...