Рецепт Різотто з кабачками і куркою

Рецепт Різотто з кабачками і куркою
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Різотто з кабачками і куркою — це одне з тих страв, яке кожен повинен спробувати хоча б раз. ви, звичайно, можете замовити різотто в ресторані, а можете приготувати його самі, як це роблю я.

опис приготування:

можливо, в ресторанах це блюдо роблять інакше, але я хочу поділитися з вами своїм рецептом приготування різотто з кабачками і куркою, який з'явився у мене шляхом проб і помилок. У такому варіанті це блюдо мені і всій моїй родині подобається найбільше, тому ми готуємо різотто з кабачками і куркою в домашніх умови хоча б раз на тиждень. На перший погляд рецепт може здатися вам трохи складним, але не лякайтеся, на практиці все дуже легко і просто.

  • Філе з курячих стегон— 500 грам(нарізане)
  • кабачок цукіні— 1 штука
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Томати в'ялені на сонці— 100-150 грам
  • печериці— 8-10 штук
  • бекон— 4 скибочки
  • часник— 2 зубчики
  • Масло рослинне— 20 грам
  • пармезан тертий— За смаком(для подачі)
  • спеції— За смаком(перець чорний мелений, чебрець сушений)
  • сіль— За смаком
Різотто з кабачками і куркою - фото крок 1 Для початку ми розігріваємо на сковороді рослинне масло і обсмажуємо на ньому нарізаний дрібно цибулю і половину часнику. Коли овочі стануть м'якими, викладаємо на сковороду рис, продовжуємо смажити все разом. Після того як рис стане прозорим, наливаємо в каструлю чашку бульйону, готуємо рис далі, поки він не вбере всю рідину. Потім доливаємо ще трохи бульйону, додаємо вино і продовжуємо тушкувати рис, підливаючи в міру необхідності бульйон, доти, поки рис не приготується повністю.

Різотто з кабачками і куркою - фото крок 2 Поки рис готується, ми на іншій сковороді обсмажуємо шматочки курки, з нарізаним беконом і рештою часником.

Різотто з кабачками і куркою - фото крок 3 Коли рис буде готовий, додаємо до нього нарізані печериці та скибочки цукіні, солимо і приправляємо блюдо спеціями, продовжуємо тушкувати все разом.

Різотто з кабачками і куркою - фото крок 4 Як тільки кабачок і гриби стануть м'якими, вимикаємо вогонь і викладаємо на сковороду з рисом обсмажену курку з беконом, а також подрібнені томати. Додаємо йогурт за смаком (консистенція різотто повинна бути кремоподібна), досолюємо при необхідності і перемішуємо все.

Різотто з кабачками і куркою - фото крок 5 Готове різотто розкладаємо по тарілках, посипаємо тертим пармезаном і подаємо до столу. Приємного всім апетиту!

Подібні рецепти

Різотто з куркою і шпинатом

Сільська юшка з квасолі з шинкою

ароматний плов (різотто) з куркою, шпинатом і йогуртом. опис приготування: 1. Нагріти сковороду на середньому вогні. Налити масло і обсмажити курячі стегна до коричневою скоринки з усіх боків. Дістаньте курку з сковороди і відкладіть в сторону. 2. Покласти цибулю і посолити, готувати до м'якос...

Рагу з кабачками, картоплею і капустою

Рагу з кабачками, картоплею і капустою

Що може бути смачніше в літній день, що не овочеве рагу. Приготуйте його з кабачків, молодої капусти, картоплі. Аромат молодого часнику і свіжої зелені доповнить цю неповторну гаму смаку. опис приготування: Рагу з овочів готується дуже просто і швидко. При цьому блюдо надзвичайно корисне, легк...

Риба, тушкована з кабачками

Риба, тушкована з кабачками

цікаве поєднання — риба, тушкована з кабачками в домашніх умовах, чи не так? Овочі чудово поєднуються з рибою, доповнюючи її смак. Крім цього, блюдо в результаті вважається самостійним. опис приготування: готова риба, тушкована з кабачками в домашніх умовах — це відмінне блюдо, яке з апетитом ...

Рибні котлети з сиром і кабачками

Рибні котлети з сиром і кабачками

Хочу поділиться оригінальним рецептиком рибних котлет, в складі є і рибне м'ясо, і сир, і кабачки, і цибулю з часником! ще ароматні, смачно і легко! дивіться, пробуйте! опис приготування: У рецепті я не тільки розповім і покажу, як приготувати рибні котлети з сиром і кабачки, але і поділюся ма...

Рибні оладки з кабачками

Рибні оладки з кабачками

Щоб урізноманітнити повсякденний стіл приготуйте оладки з риби з кабачками. Рецепт настільки універсальний, що можна готувати з будь-якої риби, а кабачки можна використовувати переросли. ділюся! опис приготування: Зауважу, якщо у вас відсутні панірувальні сухарі, ви цілком можете їх замінити н...