Рецепт Різотто з куркою і шпинатом
ароматний плов (різотто) з куркою, шпинатом і йогуртом.
опис приготування:
1. Нагріти сковороду на середньому вогні. Налити масло і обсмажити курячі стегна до коричневою скоринки з усіх боків. Дістаньте курку з сковороди і відкладіть в сторону.
2. Покласти цибулю і посолити, готувати до м'якості.
3. Додати часник, продовжувати готувати пару хвилин. Додати рис, обсмажувати до напівпрозорості.
4. В окремій каструлі довести до кипіння курячий бульйон.
5. Повернути курячі стегна в сковороду з рисом і цибулею. Поступово вливати курячий бульйон і постійно помішувати.
6. Залити біле вино. Варити на середньому вогні, до готовності рису. Перешкодити і перевернути стегна.
7. дістати курку. Додати в сковороду нарізану шпинат. готувати ще 5-10 хвилин. Тим часом можна відокремити куряче м'ясо від кісточок.
8. Додайте йогурт або кефір.
9. Повернути куряче м'ясо в сковороду "; підігрітися" ще на пару хвилин. Посолити і поперчити різотто.
- курячі стегна— 4 штуки
- рослинна олія— 1 Чайна ложка
- рис Ризотто— 360 мілілітрів
- цибулина— 1 штука(нарізати)
- часник— 2 зубчики(дрібно нарізати)
- курячий бульйон— 850 мілілітрів
- біле вино— 60 мілілітрів
- шпинат— 500 грам
- йогурт— 120 мілілітрів(або кефір)
- сіль— 1 Чайна ложка
- чорний перець— 2 щіпки(за смаком)
- томатний сік— 1 штука
2. Покласти цибулю і посолити, готувати до м'якості.
3. Додати часник, продовжувати готувати пару хвилин. Додати рис, обсмажувати до напівпрозорості.
4. В окремій каструлі довести до кипіння курячий бульйон.
5. Повернути курячі стегна в сковороду з рисом і цибулею. Поступово вливати курячий бульйон і постійно помішувати.
6. Залити біле вино. Варити на середньому вогні, до готовності рису. Перешкодити і перевернути стегна.
7. дістати курку. Додати в сковороду нарізану шпинат. готувати ще 5-10 хвилин. Тим часом можна відокремити куряче м'ясо від кісточок.
8. Додайте йогурт або кефір.
9. Повернути куряче м'ясо в сковороду "; підігрітися" ще на пару хвилин. Посолити і поперчити різотто.
Подібні рецепти
Запечена спаржа з яйцями
Рецепт приготування різотто, звареного на курячому бульйоні зі шпинатом і козячим сиром. опис приготування: У цьому рецепті зібрані кілька рецептів різотто, для того щоб створити неповторний смак цієї страви. Селера і цибулю додадуть різотто цікаві нотки, а козячий сир додасть оригінальності. ...
Різотто з кабачками і куркою
Різотто з кабачками і куркою — це одне з тих страв, яке кожен повинен спробувати хоча б раз. ви, звичайно, можете замовити різотто в ресторані, а можете приготувати його самі, як це роблю я. опис приготування: можливо, в ресторанах це блюдо роблять інакше, але я хочу поділитися з вами своїм ре...
Салат з куркою, шпинатом і сиром
Рецепт приготування салату з листям шпинату, курячими грудками, maslinami, сиром Фета, артишоками і теплою заправкою з лука, часнику, бекону і бальзамічного оцту. опис приготування: Смачний салат з шматочками курячих грудок, шпинатом, сиром і артишоками, политий теплою заправкою з димчастим ар...
Різотто бьянко з соусом песто
Різотто одне з найпопулярніших італійських страв. Оскільки у різотто кремова структура, воно вимагає достатньо уваги, терпіння і любові до процесу приготування. Набравшись досвіду в приготуванні опис приготування: В основі справжнього італійського різотто лежить рис арборіо або карнаролі. Одна...
Різотто з білими грибами
Різотто з білими грибами - чудове блюдо, яка не осоромить найвишуканіший святковий стіл! Традиційна страва італійської кухні, яке в Італії вважається чи не делікатесом. опис приготування: Благородні білі гриби в поєднанні з елітним рисом сорти арборіо додадуть різотто неповторний тонкий смак і...