Рецепт Різотто з grebeshkami

Рецепт Різотто з grebeshkami
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ніжне різотто з гребінцями припаде до смаку любителям вишуканої і смачної їжі! Різотто готується з використанням шампанського, що надає страві особливу родзинку! Підійде для святкової вечері.

опис приготування:

До вашої уваги — класичний рецепт приготування різотто з гребінцями. Для цієї страви, найкраще підійдуть такі сорти рису: Arborio, karnaroli, Vialone нано. також, в приготуванні страви використовується сухе шампанське, до речі, дуже смачно їсти різотто, запиваючи шампанським. хай щастить!

  • бульйон рибний— 1,5 L
  • Фенхель— 100 грам
  • Вершкове масло— 100 грам
  • шампанське сухе— 150 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Масло оливкове— 30 мілілітрів
  • Рис Віалоне Нано— 250 грам
  • гребінці морські— 400 грам
  • Масло оливкове— За смаком
Різотто з grebeshkami - фото крок 1 Очищаємо і подрібнюємо цибулю і фенхель. Розігрійте рибний бульйон.

Різотто з grebeshkami - фото крок 2 Розігрійте в глибокій сковороді або воке оливкова олія, додайте в нього вершкове масло. Обсмажте до прозорості цибулю і фенхель.

Різотто з grebeshkami - фото крок 3 засипте рис, перемішайте вміст. Готуйте кілька хвилин, поки рис не просочиться маслом.

Різотто з grebeshkami - фото крок 4 Влийте до рису шампанське.

Різотто з grebeshkami - фото крок 5 шампанське випарується. поступово, а головне — малими порціями, вливаємо підігрітий рибний бульйон. помішуємо, даючи рису вбирати бульйон.

Різотто з grebeshkami - фото крок 6 У майже готовий рис додайте гребінці. Готуйте до стану "; аль денте ";, щоб рис залишався пружним і в той же час щільним всередині.

Різотто з grebeshkami - фото крок 7 Готово!

Різотто з grebeshkami - фото крок 8 Присипте різотто подрібненою зеленню. До столу подавайте до з шампанським. Смачного!

Подібні рецепти

Різотто бьянко з соусом песто

Паста з grebeshkami

Різотто одне з найпопулярніших італійських страв. Оскільки у різотто кремова структура, воно вимагає достатньо уваги, терпіння і любові до процесу приготування. Набравшись досвіду в приготуванні опис приготування: В основі справжнього італійського різотто лежить рис арборіо або карнаролі. Одна...

Різотто з білими грибами

Різотто з білими грибами

Різотто з білими грибами - чудове блюдо, яка не осоромить найвишуканіший святковий стіл! Традиційна страва італійської кухні, яке в Італії вважається чи не делікатесом. опис приготування: Благородні білі гриби в поєднанні з елітним рисом сорти арборіо додадуть різотто неповторний тонкий смак і...

Різотто з болгарським перцем

Різотто з болгарським перцем

Рецепт приготування різотто з болгарським перцем, цибулею, часником, рисом арборио, білим вином, чебрецем, зеленою цибулею і сиром Пармезан. опис приготування: Це різотто добре подавати з яловичиною. курячого бульйону— 6 склянок оливкового масла— 1 Ст. ложка середнього червоного болгарського...

Різотто з брокколі

Різотто з брокколі

На основне блюдо дуже рекомендую вам спробувати приготувати різотто з брокколі в домашніх умовах з грибами. Виходить дуже ситно, апетитно і неймовірно смачно. опис приготування: Перед вами досить простий варіант, як приготувати різотто з брокколі. В даному випадку блюдо доповнено ще й грибами,...

Різотто «Camerano»

Різотто «Camerano»

Спробуйте приготувати смачне італійське різотто в домашніх умовах! Rizott & Quot; Kamerani" — готується з рису, червоної риби і вершків. Блюдо виходить дуже ніжним і ароматним! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування різотто "; Камерані ";. У цьому різотто присутні чу...