Рецепт Різотто з grebeshkami
Ніжне різотто з гребінцями припаде до смаку любителям вишуканої і смачної їжі! Різотто готується з використанням шампанського, що надає страві особливу родзинку! Підійде для святкової вечері.
опис приготування:
До вашої уваги — класичний рецепт приготування різотто з гребінцями. Для цієї страви, найкраще підійдуть такі сорти рису: Arborio, karnaroli, Vialone нано. також, в приготуванні страви використовується сухе шампанське, до речі, дуже смачно їсти різотто, запиваючи шампанським. хай щастить!
- бульйон рибний— 1,5 L
- Фенхель— 100 грам
- Вершкове масло— 100 грам
- шампанське сухе— 150 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Масло оливкове— 30 мілілітрів
- Рис Віалоне Нано— 250 грам
- гребінці морські— 400 грам
- Масло оливкове— За смаком
Розігрійте в глибокій сковороді або воке оливкова олія, додайте в нього вершкове масло. Обсмажте до прозорості цибулю і фенхель.
засипте рис, перемішайте вміст. Готуйте кілька хвилин, поки рис не просочиться маслом.
Влийте до рису шампанське.
шампанське випарується. поступово, а головне — малими порціями, вливаємо підігрітий рибний бульйон. помішуємо, даючи рису вбирати бульйон.
У майже готовий рис додайте гребінці. Готуйте до стану "; аль денте ";, щоб рис залишався пружним і в той же час щільним всередині.
Готово!
Присипте різотто подрібненою зеленню. До столу подавайте до з шампанським. Смачного!
Подібні рецепти
Паста з grebeshkami
Різотто одне з найпопулярніших італійських страв. Оскільки у різотто кремова структура, воно вимагає достатньо уваги, терпіння і любові до процесу приготування. Набравшись досвіду в приготуванні опис приготування: В основі справжнього італійського різотто лежить рис арборіо або карнаролі. Одна...
Різотто з білими грибами
Різотто з білими грибами - чудове блюдо, яка не осоромить найвишуканіший святковий стіл! Традиційна страва італійської кухні, яке в Італії вважається чи не делікатесом. опис приготування: Благородні білі гриби в поєднанні з елітним рисом сорти арборіо додадуть різотто неповторний тонкий смак і...
Різотто з болгарським перцем
Рецепт приготування різотто з болгарським перцем, цибулею, часником, рисом арборио, білим вином, чебрецем, зеленою цибулею і сиром Пармезан. опис приготування: Це різотто добре подавати з яловичиною. курячого бульйону— 6 склянок оливкового масла— 1 Ст. ложка середнього червоного болгарського...
Різотто з брокколі
На основне блюдо дуже рекомендую вам спробувати приготувати різотто з брокколі в домашніх умовах з грибами. Виходить дуже ситно, апетитно і неймовірно смачно. опис приготування: Перед вами досить простий варіант, як приготувати різотто з брокколі. В даному випадку блюдо доповнено ще й грибами,...
Різотто «Camerano»
Спробуйте приготувати смачне італійське різотто в домашніх умовах! Rizott & Quot; Kamerani" — готується з рису, червоної риби і вершків. Блюдо виходить дуже ніжним і ароматним! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування різотто "; Камерані ";. У цьому різотто присутні чу...