Рецепт Рисові биточки солодкі

Рецепт Рисові биточки солодкі
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв.
Як приготувати рисові биточки солодкі, допоможе вам розібратися цей рецепт, завдяки якому дуже швидко, без особливого клопоту ви зробите прекрасне блюдо до сніданку - смачно і ситно.

опис приготування:

Цей рецепт знахідка для господинь, у яких з вечора залишилося трохи молочної рисової каші. Тоді не доведеться витрачати час для її приготування. Вранці до сніданку дуже швидко можна приготувати солодкі битки. Каша повинна бути густий і теплою. Якщо вона рідкувата, то відкиньте на друшляк і потім змішайте з невеликою кількістю крохмалю. Цукор додавайте до смаку. Враховуйте те кількість, яке вже є в самій каші. Рідини можуть додати і яйця. Краще вбити одне яйце, перемішати і потім визначити по консистенції, необхідно чи ні вбити ще одне (за рецептом 2 маленьких).

дивіться, як приготує рисові биточки солодкі.


  • Рисова каша— 500 грам
  • яйця курячі— 2 штуки
  • Масло рослинне— За смаком
  • Крупа манна— 3 Ст. ложки(або панірувальні сухарі)
  • цукор— 1,5 Ст. ложки
Рисові биточки солодкі - фото крок 1 1. Возьмите теплую рисовую кашу, сваренную на молоке. Положите в кашу сахар и вбейте одно крупное яйцо. Смесь хорошенько вымесите руками непосредственно в миске.

Рисові биточки солодкі - фото крок 2 2. Затем возьмите сухую тарелочку и насыпьте в нее манку. Рядом приготовьте пиалу с обычной водой. Подготовьте тарелку под заготовки биточков.

Рисові биточки солодкі - фото крок 3 3. Смочите руки и возьмите небольшое количество каши. сформуйте кульку. Затем обсыпьте его манкой (можно заменить сухарями для панировки). Хорошенько обваляйте биточек с двух сторон и положите на сухую тарелку.

Рисові биточки солодкі - фото крок 4 4. Хорошо прогрейте масло на сковородке. Затем выкладывайте биточки в сковородку. Обжаривайте до золотистого оттенка. Затем переверните на другую сторону и продолжайте обжаривать. Биточки обжариваются быстро. Подавайте теплыми к чаю, киселю. Смачного.

Подібні рецепти

Рисові колобки з м'ясом

Сирний пиріг з какао

В Італії такі кульки з рису співзвучно називають «Аранчіні». У нас їх називаю набагато простіше, але на смак це точно ніяк не впливає. Розповім про рецепт, як приготувати рисові колобки з м'ясом. опис приготування: Начинку можна зробити з будь-якого виду м'яса. Його нарізають шматочками або пе...

Рисові котлети

Рисові котлети

Ще один досить цікавий рецепт рисових котлет — до вашої уваги. Дуже прості інгредієнти в поєднанні один з одним дають приголомшливий результат — абсолютно новий незвичайний смак. опис приготування: Ми вже знаємо дуже багато страв, які можна приготувати з рису, а сьогодні ми познайомимо вас з ч...

Рисові роли

Рисові роли

Для любителів азіатської кухні пропонуємо ще один рецепт, як приготувати рисові роли. Відмінна закуска для вечірки, або легкого перекусу. Рецепт не дуже легкий, але оригінальний і цікавий. опис приготування: тим, хто любить роли, суші і сашимі цей рецепт припаде до смаку. В якості начинки для ...

Рисові кульки з начинкою

Рисові кульки з начинкою

Кульки з рису ліпляться дуже просто і швидко, при цьому в якості начинки можна вибрати те, що ви найбільше любите. Можна використовувати як роли, які зараз дуже поширені. кількість порцій: 6 Мал— 100 грам риба солона горбуша— 50 грам огірок— 1 штука креветки— 8 штук мак— 25 грам кунжут— 40 грам...

Рисові кульки

Рисові кульки

Рецепт приготування закуски з різотто з томатним соусом. кількість порцій: 6-8 яйця— 2 штуки мука— 60 грам панірувальні сухарі— 150 грам сир моцарелла— 60 грам(порізані на шматочки 1 см.) масло для смаження— 1 штука Vbeyte 1 яйце в різотто. Потім вбийте яйце і сіль в іншу миску, в третю за...