Рецепт Рисові котлети

Рецепт Рисові котлети
Кількість порцій: 8 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Ще один досить цікавий рецепт рисових котлет — до вашої уваги. Дуже прості інгредієнти в поєднанні один з одним дають приголомшливий результат — абсолютно новий незвичайний смак.

опис приготування:

Ми вже знаємо дуже багато страв, які можна приготувати з рису, а сьогодні ми познайомимо вас з чудовим рецептом приготування рисових котлет, який зможуть відмінно урізноманітнити ваш повсякденний раціон. Насправді, в оригіналі рисові котлети є пісним стравою з рису і картоплі, але зараз у нас не пост, тому ми додамо в них трохи соковитості і смаку. Ви можете спокійно приготувати таку страву для дітей, до того ж в рисі дуже багато корисних речовин, які так потрібні дитячому організму, та й дорослій людині буде корисно з'їсти рисову котлетку. А крім усього іншого це ще й неймовірно смачно, так як рис, сир і свіжа зелень — це відмінне, на мій погляд, поєднання. Спробуйте і вирішите самі, чи варто цей простий рецепт рисових котлет вашої уваги.

  • рис відварений— 130 грам
  • сир— 80 грам
  • яйце— 1 штука
  • Червоний болгарський перець— 0,5 штуки(м'ясистий )
  • борошно— 1 Ст. ложка
  • зелень свіжа— 30 грам
  • Сухарі паніровочні— За смаком
  • Масло рослинне— За смаком
  • сіль— За смаком
  • перець мелений— За смаком
рисові котлети - фото крок 1 Викладаємо в глибоку миску попередньо відварений рис, додаємо натертий на крупній тертці сир, нарізаний дрібно червоний перець, подрібнену зелень, борошно і яєчний жовток. Солимо і посипаємо перцем, ретельно все перемішуємо до утворення однорідної маси.

рисові котлети - фото крок 2 Тепер збиваємо яєчний білок в густу піну і акуратно втручаємося до решти інгредієнтів. Ставимо миску в холодильник на годину.

рисові котлети - фото крок 3 Після закінчення часу формуємо з маси акуратні котлетки.

рисові котлети - фото крок 4 Розігріваємо на сковороді рослинне масло. Котлетки обвалюють в панірувальних сухарях і обсмажуємо на середньому вогні до золотистої скоринки. Готові котлети викладаємо на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир.

рисові котлети - фото крок 5 А ось вже готові котлетки. Приємного вам апетиту!

Подібні рецепти

Рисові колобки з м'ясом

Каннеллоні, фаршировані куркою і грибами

В Італії такі кульки з рису співзвучно називають «Аранчіні». У нас їх називаю набагато простіше, але на смак це точно ніяк не впливає. Розповім про рецепт, як приготувати рисові колобки з м'ясом. опис приготування: Начинку можна зробити з будь-якого виду м'яса. Його нарізають шматочками або пе...

Рисові роли

Рисові роли

Для любителів азіатської кухні пропонуємо ще один рецепт, як приготувати рисові роли. Відмінна закуска для вечірки, або легкого перекусу. Рецепт не дуже легкий, але оригінальний і цікавий. опис приготування: тим, хто любить роли, суші і сашимі цей рецепт припаде до смаку. В якості начинки для ...

Рисові кульки

Рисові кульки

Рецепт приготування закуски з різотто з томатним соусом. кількість порцій: 6-8 яйця— 2 штуки мука— 60 грам панірувальні сухарі— 150 грам сир моцарелла— 60 грам(порізані на шматочки 1 см.) масло для смаження— 1 штука Vbeyte 1 яйце в різотто. Потім вбийте яйце і сіль в іншу миску, в третю за...

Рисові биточки солодкі

Рисові биточки солодкі

Як приготувати рисові биточки солодкі, допоможе вам розібратися цей рецепт, завдяки якому дуже швидко, без особливого клопоту ви зробите прекрасне блюдо до сніданку - смачно і ситно. опис приготування: Цей рецепт знахідка для господинь, у яких з вечора залишилося трохи молочної рисової каші. Т...

Рисові кульки з начинкою

Рисові кульки з начинкою

Кульки з рису ліпляться дуже просто і швидко, при цьому в якості начинки можна вибрати те, що ви найбільше любите. Можна використовувати як роли, які зараз дуже поширені. кількість порцій: 6 Мал— 100 грам риба солона горбуша— 50 грам огірок— 1 штука креветки— 8 штук мак— 25 грам кунжут— 40 грам...