Рецепт Рисові колобки з м'ясом

Рецепт Рисові колобки з м'ясом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
В Італії такі кульки з рису співзвучно називають «Аранчіні». У нас їх називаю набагато простіше, але на смак це точно ніяк не впливає. Розповім про рецепт, як приготувати рисові колобки з м'ясом.

опис приготування:

Начинку можна зробити з будь-якого виду м'яса. Його нарізають шматочками або перемелюю в фарш. Готові колобки можна готувати в соусі або подавати його окремо. Кульки-колобки - це відмінна закуска або основне блюдо. Подавайте кульки гарячими, прямо з духовки.

  • Фарш із яловичини— 250 грам
  • Мал (Arborio)  — 500 грам
  • Зелений горошок свіжий— 300 грам
  • яйця— 2 штуки
  • Панірувальні сухарі— 2 склянки
  • Цибуля— 2 штуки
  • часник— 3 зубчики
  • сир— 4 склянки
Рисові колобки з м'ясом - фото крок 1 1. Фарш змішайте з 1 жовтком, 2 стаканам тертого сыра, подрібненою цибулею і часником, 1 склянкою панірувальних сухарів, обсмажте його до готовності. Відварений рис змішайте з 1 жовтком і тертим сиром. змішайте 2 курячих білка, в окрему ємність викладіть молодий зелений горошок і панірувальні сухарі.

Рисові колобки з м'ясом - фото крок 2 2. Візьміть невелику кількість рису і сформуйте невелику коржик, всередину покладіть трохи фаршу, горошок.

Рисові колобки з м'ясом - фото крок 3 3. Накрийте начинку маленьким кулькою рису і сформуйте кульку.

Рисові колобки з м'ясом - фото крок 4 4. Обваляйте кожен кульку в курячих білках.

Рисові колобки з м'ясом - фото крок 5 5. Опустіть кульки в панірувальні сухарі і гарненько обваляйте з усіх боків.

Рисові колобки з м'ясом - фото крок 6 6. Викладіть кульки на деко з пергаментом і запікайте близько 20 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці.

Рисові колобки з м'ясом - фото крок 7 7. Подавайте колобки з будь-яким соусом до смаку, смачного!

Подібні рецепти

Рисові котлети

Листкове тісто в мікрохвильовці

Ще один досить цікавий рецепт рисових котлет — до вашої уваги. Дуже прості інгредієнти в поєднанні один з одним дають приголомшливий результат — абсолютно новий незвичайний смак. опис приготування: Ми вже знаємо дуже багато страв, які можна приготувати з рису, а сьогодні ми познайомимо вас з ч...

Рисові роли

Рисові роли

Для любителів азіатської кухні пропонуємо ще один рецепт, як приготувати рисові роли. Відмінна закуска для вечірки, або легкого перекусу. Рецепт не дуже легкий, але оригінальний і цікавий. опис приготування: тим, хто любить роли, суші і сашимі цей рецепт припаде до смаку. В якості начинки для ...

Рисові кульки

Рисові кульки

Рецепт приготування закуски з різотто з томатним соусом. кількість порцій: 6-8 яйця— 2 штуки мука— 60 грам панірувальні сухарі— 150 грам сир моцарелла— 60 грам(порізані на шматочки 1 см.) масло для смаження— 1 штука Vbeyte 1 яйце в різотто. Потім вбийте яйце і сіль в іншу миску, в третю за...

Рисові биточки солодкі

Рисові биточки солодкі

Як приготувати рисові биточки солодкі, допоможе вам розібратися цей рецепт, завдяки якому дуже швидко, без особливого клопоту ви зробите прекрасне блюдо до сніданку - смачно і ситно. опис приготування: Цей рецепт знахідка для господинь, у яких з вечора залишилося трохи молочної рисової каші. Т...

Рисові кульки з начинкою

Рисові кульки з начинкою

Кульки з рису ліпляться дуже просто і швидко, при цьому в якості начинки можна вибрати те, що ви найбільше любите. Можна використовувати як роли, які зараз дуже поширені. кількість порцій: 6 Мал— 100 грам риба солона горбуша— 50 грам огірок— 1 штука креветки— 8 штук мак— 25 грам кунжут— 40 грам...