Рецепт Рисова локшина з грибами
Блюдо родом з в'єтнамської кухні, де популярні гострі, пряні і незвичайно ароматні овочеві страви. Основними інгредієнтами стануть східні гриби шиітаке і рисова локшина - фунчоза.
опис приготування:
Гриби шиітаке і фунчоза прекрасно поєднуються один з одним і створюють соковите, пряне, з трохи помітним горіховим ароматом поєднання. Рисова локшина з шиітаке готується за 30 хвилин. Рецепт розрахований на 4 порції. У цій страві обов'язково використовувати тільки фунчозу (рисову локшину). Вона тут гармонує з грибами. Приготувати фунчозу за цим рецептом зовсім не складно, головне - чітко дотримуватися інструкцій.
- funčoza— 400 грам(суха)
- гриби— 300 грам(у мене шиітаке)
- пекінська капуста— 1/2 штуки
- соєвий соус— 2 Ст. ложки
- ріпчаста цибуля— 1 штука(у мене велика цибулина)
- часник— 4 зубчики
- масло кунжутне— 20 грам
На сковороду капніть трохи олії (або ж просто протріть сковороду ватним диском, змоченим в маслі). Масла потрібно зовсім небагато. Коли сковорідка добре нагріється, на неї можна викладати цибуля та гриби. Їх необхідно смажити разом 10 хвилин, постійно перемішуючи, а потім додавши пекінську капусту, посолити, зняти з вогню і накрити кришкою.
Наріжте дуже дрібно часник, додайте його в сковороду до грибів, капусті і цибулі, додайте трохи кунжутного масла. Саме воно в поєднанні з шиїтаке додасть страві горіховий смак і аромат. Потім викладіть в сковороду готову рисову локшину і обсмажуйте всі компоненти разом 5 хвилин, не забувайте помішувати страву.
Блюдо готово, насолоджуйтеся! Але перед подачею не забудьте скропити кожну порцію соєвим соусом і подати палички (замість вилок) для створення східного настрою за столом. Гриби шиітаке і фунчоза не потребують заправці вершковим маслом або майонезом. Це тільки зіпсує блюдо. Тут досить лише невеликої кількості соєвого соусу і кунжутного масла.
Подібні рецепти
Чорна рисова локшина
Знайшов дивно простий рецепт приготування рисової локшини в домашніх умовах. Єдине, що знадобиться — це спеціальне пристосування для виготовлення локшини. В іншому все елементарно! опис приготування: думаю, що вам знадобиться цей простий рецепт приготування рисової локшини в домашніх умовах. Т...
Рисова локшина з куркою по-азійському
Рецепт приготування каррі по-азійському з курки, кокосового молока, імбиру, кінзи, тайського соусу чілі, рисової локшини, лука, болгарського перцю і капусти брокколі. опис приготування: Ароматне каррі з куркою і локшиною стані відмінним блюдом як в будні, так і для святкового столу. курок бе...
Рисова локшина з соусом песто
Рецепт приготування азіатського страви з рисової локшини з соусом песто з кінзою. опис приготування: У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Змішати в кухонному комбайні листя кінзи, сік лайма, оливкова олія, 1 столову ложку вершкового масла, 2 чайні ложки солі і перець за смаком...
Рисова запіканка з грибами
Шукаєте недороге і смачне вегетаріанське блюдо? Пропонуємо приготувати рисову запіканку з грибами. Смачне низькокалорійне і ситне блюдо. Дотримуючись фото-рецептом, дуже легко приготувати цю страву. опис приготування: Для приготування можна використовувати як свіжі, так і заморожені гриби, том...
Рисова каша для грудничка
Мал — продукт, який добре засвоюється дитячим організмом. Тому його включають в раціон з самого раннього віку. Сьогодні готуємо рисову кашу для немовлят. опис приготування: У раціон харчування дітей до року можна включати протерту рисову кашу. Рис практично не викликає алергії. Якщо рисова каш...