Рецепт Рисова запіканка з грибами
Шукаєте недороге і смачне вегетаріанське блюдо? Пропонуємо приготувати рисову запіканку з грибами. Смачне низькокалорійне і ситне блюдо. Дотримуючись фото-рецептом, дуже легко приготувати цю страву.
опис приготування:
Для приготування можна використовувати як свіжі, так і заморожені гриби, тому його можна готувати в будь-яку пору року. З простих і недорогих інгредієнтів можна приготувати таку смакоту. А головне, це не займе багато часу. Основа страви - це рис, який славиться своїми корисними властивостями для організму.
дивіться, як приготувати рисову запіканку з грибами, і запам'ятовуйте!
- рис нешліфований— 1/2 склянки
- гриби— 250 грам(будь-які за смаком, свіжі або розморожені)
- сир— 100 грам
- цибулина— 1 штука
- часник— 1 зубчик
- Куряче яйце— 1 штука
- спеції— За смаком(сіль, перець, зелень)
- Молоко або вода— 3 Ст. ложки
2. Цибулю нарізаємо півкільцями, і відправляємо на розпечену сковороду, туди ж відправляємо нарізану часник, і нарізані гриби, все тушкуємо в сковороді хвилин десять. після солимо, перчимо і додаємо спеції, рубану зелень. Натираємо сир і поділяємо його на дві рівні частини. Одну відправляємо до грибів і вимикаємо сковороду.
3. Форму для випікання змащуємо маслом і починаємо шарами викладати спочатку рис, потім цибульний-грибну суміш. В іншому посуді збиваємо яйця з молоком або водою, заливаємо цим блюдо, посипаємо сиром, що залишився і відправляємо в духовку.
4. Випікаємо при температурі 180 градусів хвилин тридцять. Дістаємо форму з печі і даємо їй охолонути. Запіканку можна різати на порційні шматочки у вигляді пирога. Смачного!
Подібні рецепти
Kebe
Малова запіканка з кольоровою капустою і сиром — незвичайний рецепт, але легкий у приготуванні. Зазвичай запіканка готується в духовці, однак ця запіканка не така як всі! І вам це повинно сподобатися! опис приготування: Малова запіканка з кольоровою капустою і сиром готується просто і досить ш...
Рисова запіканка солодка
Рецептів запіканок досить багато, сьогодні ми вам пропонуємо зробити солодку рисову запіканку з додаванням яблук і родзинок. Дуже ситне і смачне блюдо відмінно підійде до сніданку чи обіду. опис приготування: З огляду на, що блюдо солодке, воно припаде до смаку самим маленьким членам вашої род...
Рисова запіканка
рисова запіканка — смачний і корисний десерт, який також можна подавати як основну страву. При бажанні в рисову запіканку можна додати 50 г промитого родзинок і шматочки кураги. опис приготування: приготування: Приготувати з рису в'язку кашу і дати охолонути. Змастити форму для випічки маслом ...
Рисова локшина з грибами
Блюдо родом з в'єтнамської кухні, де популярні гострі, пряні і незвичайно ароматні овочеві страви. Основними інгредієнтами стануть східні гриби шиітаке і рисова локшина - фунчоза. опис приготування: Гриби шиітаке і фунчоза прекрасно поєднуються один з одним і створюють соковите, пряне, з трохи...
Рисова каша на кокосовому молоці
Якщо приготувати звичайну рисову кашу на кокосовому молоці, вона стане в рази смачніше і навіть той, хто не любить кашу, не відмовиться від неї. розповім вам, як я готую таку кашу. опис приготування: Зварити рисову кашу на кокосовому молоці не складніше, ніж зварити звичайну кашу, покрокова ін...