Рис з сочевицею (рецепт бенгальської кухні)
Рис с лаймом и чечевицей — это пряный, цікавий смак, який зробить просту рисову кашу справжнім кулінарним шедевром. Якщо вам набридли традиційні гарніри, випробуйте цей рецепт.
опис приготування:
Рис с лаймом и чечевицей (рецепт бенгальської кухні) - скоріше густий і наваристий суп в нашому розумінні. насичений, незвичайний смак надають страві пікантності. Сьогодні поділюся рецептом, як приготувати цю страву, як його не назви (суп або каша). Все досить просто, каша вимагає тривалого варіння, крупи і картопля повинні повністю розваритися, щоб вийшла однорідна консистенція з шматочками м'яса. Заправка з кінзи з лаймом відмінно доповнить смак і додасть свіжість. При подачі додайте смажену цибулю і заправку з кінзи. Спробуйте цей рецепт. можливо, він потрапить в вашу кулінарну книгу.
- Мал— 150 грам
- куркума— 1 Чайна ложка
- Свіжий імбир— 15 грам
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
- Каєнський перець— 1/4 чайних ложки
- Червона сочевиця— 50 грам
- Курячий бульйон— 6 склянок
- Картопля— 300 грам
- курячі стегенця— 2-4 штук
- Braai— 1/2 пучка
- сік лайма— 2 Ст. ложки
- гірчичне масло— 2 Ст. ложки
Imbiry чистий, поріжте тонкою соломкою і обсмажте в сотейнику з маслом, перцем і куркумою.
Додайте рис і сочевицю, обсмажте 2 хвилини.
влийте бульйон, доведіть до кипіння і варіть 30 хвилин.
Kartoshku чистий, поріжте дрібними кубиками і відправте в кашу.
Потім покладіть курячі стегенця, provara 30 хвилин.
Коли м'ясо звариться, а каша стане густою, дістаньте стегенця і складіть їх окремо.
Зніміть м'ясо з кісточок, поріжте невеликими кубиками. Надішліть знову в кашу.
подрібніть кінзу, змішайте її з гірчичним маслом і соком лайма. Заправте кашу цією сумішшю, подавайте до столу.
Подібні рецепти
Рис з сочевицею
ароматний, по-східному пряний, цей суп відмінно насичує і зігріває. Якщо до цього не пробували поєднувати сочевицю і рис, зараз саме час! опис приготування: Прянощі не тільки ароматизують суп з сочевицею, але і допомагають краще засвоювати рослинний білок. сочевиця— 1 Склянка рис круглий— 1...
Салат з сочевицею і фетою
дивовижний салат, в якому ідеально поєднуються соковиті помідори, солоний сир і ситна сочевиця. Я розповім, як приготувати салат з сочевицею і фетою і порадувати своїх домашніх дегустаров. опис приготування: Я часто приймаю спроби долучити своїх домашніх до сочевиці. Зазвичай спроби марні, одн...
Салат з сочевицею і помідорами
Рецепт екзотичного для нас салату з сочевицею і помідорами східне блюдо дуже корисне, легке і смачне. Влітку він може замінити обід. опис приготування: Салат з сочевицею і помідорами роблять на сході, але і у нас в літній період мені дуже подобається цей освіжаючий і ситний салат. Сочевиця дже...
Салат з сочевицею і сиром фета
Салат з сочевицею і сиром фета особливо популярний в Греції. Там я його вперше і спробувала, а по приїзду додому приготувала по пам'яті — вийшло нітрохи не гірше опис приготування: сочевиця — фантастично корисна штука, однак смачно її приготувати вміють не всі. Ось салат з сочевицею і сиром фе...
Салат з сочевицею, сквош і козячим сиром
Рецепт приготування салату із зеленої сочевиці, капусти калі, запеченого сквошу, кмину, перець, козячого сиру і червоного винного оцту. опис приготування: При бажанні ви можете замінити капусту калі руколлою. сіль— За смаком сквош— 1 штука оливкового масла— 1 Ст. ложка(плюс 1 чайна ложка ) м...