Рис з сочевицею (рецепт бенгальської кухні)

Рис з сочевицею (рецепт бенгальської кухні)
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Рис с лаймом и чечевицей — это пряный, цікавий смак, який зробить просту рисову кашу справжнім кулінарним шедевром. Якщо вам набридли традиційні гарніри, випробуйте цей рецепт.

опис приготування:

Рис с лаймом и чечевицей (рецепт бенгальської кухні) - скоріше густий і наваристий суп в нашому розумінні. насичений, незвичайний смак надають страві пікантності. Сьогодні поділюся рецептом, як приготувати цю страву, як його не назви (суп або каша). Все досить просто, каша вимагає тривалого варіння, крупи і картопля повинні повністю розваритися, щоб вийшла однорідна консистенція з шматочками м'яса. Заправка з кінзи з лаймом відмінно доповнить смак і додасть свіжість. При подачі додайте смажену цибулю і заправку з кінзи. Спробуйте цей рецепт. можливо, він потрапить в вашу кулінарну книгу.

  • Мал— 150 грам
  • куркума— 1 Чайна ложка
  • Свіжий імбир— 15 грам
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • Каєнський перець— 1/4 чайних ложки
  • Червона сочевиця— 50 грам
  • Курячий бульйон— 6 склянок
  • Картопля— 300 грам
  • курячі стегенця— 2-4 штук
  • Braai— 1/2 пучка
  • сік лайма— 2 Ст. ложки
  • гірчичне масло— 2 Ст. ложки
Рис з сочевицею (рецепт бенгальської кухні) - фото крок 1 Рис замочіть і залиште на 15 хвилин.

Рис з сочевицею (рецепт бенгальської кухні) - фото крок 2 Imbiry чистий, поріжте тонкою соломкою і обсмажте в сотейнику з маслом, перцем і куркумою.

Рис з сочевицею (рецепт бенгальської кухні) - фото крок 3 Додайте рис і сочевицю, обсмажте 2 хвилини.

Рис з сочевицею (рецепт бенгальської кухні) - фото крок 4 влийте бульйон, доведіть до кипіння і варіть 30 хвилин.

Рис з сочевицею (рецепт бенгальської кухні) - фото крок 5 Kartoshku чистий, поріжте дрібними кубиками і відправте в кашу.

Рис з сочевицею (рецепт бенгальської кухні) - фото крок 6 Потім покладіть курячі стегенця, provara 30 хвилин.

Рис з сочевицею (рецепт бенгальської кухні) - фото крок 7 Коли м'ясо звариться, а каша стане густою, дістаньте стегенця і складіть їх окремо.

Рис з сочевицею (рецепт бенгальської кухні) - фото крок 8 Зніміть м'ясо з кісточок, поріжте невеликими кубиками. Надішліть знову в кашу.

Рис з сочевицею (рецепт бенгальської кухні) - фото крок 9 подрібніть кінзу, змішайте її з гірчичним маслом і соком лайма. Заправте кашу цією сумішшю, подавайте до столу.

Подібні рецепти

Пряний суп з сочевицею і рисом

Рис з сочевицею

ароматний, по-східному пряний, цей суп відмінно насичує і зігріває. Якщо до цього не пробували поєднувати сочевицю і рис, зараз саме час! опис приготування: Прянощі не тільки ароматизують суп з сочевицею, але і допомагають краще засвоювати рослинний білок. сочевиця— 1 Склянка рис круглий— 1...

Салат з сочевицею і фетою

Салат з сочевицею і фетою

дивовижний салат, в якому ідеально поєднуються соковиті помідори, солоний сир і ситна сочевиця. Я розповім, як приготувати салат з сочевицею і фетою і порадувати своїх домашніх дегустаров. опис приготування: Я часто приймаю спроби долучити своїх домашніх до сочевиці. Зазвичай спроби марні, одн...

Салат з сочевицею і помідорами

Салат з сочевицею і помідорами

Рецепт екзотичного для нас салату з сочевицею і помідорами східне блюдо дуже корисне, легке і смачне. Влітку він може замінити обід. опис приготування: Салат з сочевицею і помідорами роблять на сході, але і у нас в літній період мені дуже подобається цей освіжаючий і ситний салат. Сочевиця дже...

Салат з сочевицею і сиром фета

Салат з сочевицею і сиром фета

Салат з сочевицею і сиром фета особливо популярний в Греції. Там я його вперше і спробувала, а по приїзду додому приготувала по пам'яті — вийшло нітрохи не гірше опис приготування: сочевиця — фантастично корисна штука, однак смачно її приготувати вміють не всі. Ось салат з сочевицею і сиром фе...

Салат з сочевицею, сквош і козячим сиром

Салат з сочевицею, сквош і козячим сиром

Рецепт приготування салату із зеленої сочевиці, капусти калі, запеченого сквошу, кмину, перець, козячого сиру і червоного винного оцту. опис приготування: При бажанні ви можете замінити капусту калі руколлою. сіль— За смаком сквош— 1 штука оливкового масла— 1 Ст. ложка(плюс 1 чайна ложка ) м...