Рецепт Рис з мигдалем і родзинками
Рис з мигдалем і родзинками — це не тільки чудовий гарнір, але ще і хитрий спосіб використовувати зайвий зварити рис. Дуже добре поєднується з м'ясними, рибними та овочевими стравами.
опис приготування:
Рецепт рису з мигдалем і родзинками, традиційного іспанського гарніру:
1. Очищені від шкурок помідори нарізаємо кубиками.
2. Ізюм замочуємо в окропі на пару хвилин. Часник і цибулю дрібно нарізаємо. Дрібно шаткуємо петрушку.
3. У сковороді розтоплюємо оливкова і вершкове масло, закидаємо цибулю і часник, обсмажуємо пару хвилин до рум'яності.
4. Додаємо в до овочів крупно мелений мигдаль, перемішуємо і обсмажуємо на середньому вогні ще 2-3 хвилини, постійно помішуючи.
4. нарешті, додаємо в сковороду рис, петрушку, помідори і родзинки. перемішуємо, зменшуємо вогонь практично до мінімального і пару хвилин прогріваємо блюдо (щоб скріпилося).
5. солимо, перчим, знімаємо з вогню і даємо кілька хвилин настоятися під кришкою.
смачного!
- рис відварений— 500 грам
- помідор— 4 штуки
- часник— 3 зубчики
- Luk salotų— 1 штука
- мигдаль мелений— 100 грам
- Ізюм— 3 Ст. ложки
- петрушка пучок— 1 штука
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
- Вершкове масло— 1 Ст. ложка
- сіль, перець— — За смаком
1. Очищені від шкурок помідори нарізаємо кубиками.
2. Ізюм замочуємо в окропі на пару хвилин. Часник і цибулю дрібно нарізаємо. Дрібно шаткуємо петрушку.
3. У сковороді розтоплюємо оливкова і вершкове масло, закидаємо цибулю і часник, обсмажуємо пару хвилин до рум'яності.
4. Додаємо в до овочів крупно мелений мигдаль, перемішуємо і обсмажуємо на середньому вогні ще 2-3 хвилини, постійно помішуючи.
4. нарешті, додаємо в сковороду рис, петрушку, помідори і родзинки. перемішуємо, зменшуємо вогонь практично до мінімального і пару хвилин прогріваємо блюдо (щоб скріпилося).
5. солимо, перчим, знімаємо з вогню і даємо кілька хвилин настоятися під кришкою.
смачного!
Подібні рецепти
Соковитий бургер
Рис із зеленим горщиком і мигдалем — одне з найулюбленіших страв в Азії. Такий рис може бути як самостійною стравою, так і гарніром, ідеально підходить для святкового столу! опис приготування: Рис із зеленим горошком і мигдалем — це дуже смачно! Готується це кулінарне диво близько всього лише ...
Пиріг з вишнею та мигдалем
Заморожені вишні стають дуже соковитими в цьому ніжному пирозі. заморожені ягоди — відмінний спосіб насолодитися літніми ягодами восени. Спробуйте також приготувати цей пиріг з чорницею, ожиною, малиною або їх комбінацією. опис приготування: Розігріти духовку до 180 градусів. Змастити маслом ...
Тістечка пісочні «Кільця з мигдалем»
Рецепт приготування пісочного тістечок з мигдалем. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 10 тістечок вагою 70 г. приготування: Змішати в мисці масло, цукор і яйця дерев'яною лопаткою до отримання однорідної маси. Всипати борошно і руками замісити тісто. Розкачати тісто в пласт товщино...
Риба з лимоном і мигдалем
Швидкий рецепт приготування білої риби з лимонною цедрою, лимонним соком, мигдалем і петрушкою. Блюдо підійде до святкової вечері для двох щасливих людей. опис приготування: 1. змішати борошно, сіль і перець в неглибокій мисці. Обваляти рибне філе в борошняної суміші, щоб вона покривала рибу з...
Салат з квасолею, мигдалем і вишнею
Рецепт приготування салату з курки, зеленої квасолі, мигдалю і сушеної вишні. опис приготування: У великій сковороді нагріти 1 столову ложку масла. Приправити котлети сіллю і перцем. готувати 1 — 2 хвилини з кожного боку, викласти в тарілку. Коли котлети охолонуть, розрізати на скибочки У сер...