Рецепт Рис з мигдалем і родзинками

Рецепт Рис з мигдалем і родзинками
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Рис з мигдалем і родзинками — це не тільки чудовий гарнір, але ще і хитрий спосіб використовувати зайвий зварити рис. Дуже добре поєднується з м'ясними, рибними та овочевими стравами.

опис приготування:

Рецепт рису з мигдалем і родзинками, традиційного іспанського гарніру:

1. Очищені від шкурок помідори нарізаємо кубиками.

2. Ізюм замочуємо в окропі на пару хвилин. Часник і цибулю дрібно нарізаємо. Дрібно шаткуємо петрушку.

3. У сковороді розтоплюємо оливкова і вершкове масло, закидаємо цибулю і часник, обсмажуємо пару хвилин до рум'яності.

4. Додаємо в до овочів крупно мелений мигдаль, перемішуємо і обсмажуємо на середньому вогні ще 2-3 хвилини, постійно помішуючи.

4. нарешті, додаємо в сковороду рис, петрушку, помідори і родзинки. перемішуємо, зменшуємо вогонь практично до мінімального і пару хвилин прогріваємо блюдо (щоб скріпилося).

5. солимо, перчим, знімаємо з вогню і даємо кілька хвилин настоятися під кришкою.

смачного!


  • рис відварений— 500 грам
  • помідор— 4 штуки
  • часник— 3 зубчики
  • Luk salotų— 1 штука
  • мигдаль мелений— 100 грам
  • Ізюм— 3 Ст. ложки
  • петрушка пучок— 1 штука
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • сіль, перець— — За смаком
Рецепт рису з мигдалем і родзинками, традиційного іспанського гарніру:

1. Очищені від шкурок помідори нарізаємо кубиками.

2. Ізюм замочуємо в окропі на пару хвилин. Часник і цибулю дрібно нарізаємо. Дрібно шаткуємо петрушку.

3. У сковороді розтоплюємо оливкова і вершкове масло, закидаємо цибулю і часник, обсмажуємо пару хвилин до рум'яності.

4. Додаємо в до овочів крупно мелений мигдаль, перемішуємо і обсмажуємо на середньому вогні ще 2-3 хвилини, постійно помішуючи.

4. нарешті, додаємо в сковороду рис, петрушку, помідори і родзинки. перемішуємо, зменшуємо вогонь практично до мінімального і пару хвилин прогріваємо блюдо (щоб скріпилося).

5. солимо, перчим, знімаємо з вогню і даємо кілька хвилин настоятися під кришкою.

смачного!


Подібні рецепти

Рис із зеленим горошком і мигдалем

Соковитий бургер

Рис із зеленим горщиком і мигдалем — одне з найулюбленіших страв в Азії. Такий рис може бути як самостійною стравою, так і гарніром, ідеально підходить для святкового столу! опис приготування: Рис із зеленим горошком і мигдалем — це дуже смачно! Готується це кулінарне диво близько всього лише ...

Пиріг з вишнею та мигдалем

Пиріг з вишнею та мигдалем

Заморожені вишні стають дуже соковитими в цьому ніжному пирозі. заморожені ягоди — відмінний спосіб насолодитися літніми ягодами восени. Спробуйте також приготувати цей пиріг з чорницею, ожиною, малиною або їх комбінацією. опис приготування: Розігріти духовку до 180 градусів. Змастити маслом ...

Тістечка пісочні «Кільця з мигдалем»

Тістечка пісочні «Кільця з мигдалем»

Рецепт приготування пісочного тістечок з мигдалем. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 10 тістечок вагою 70 г. приготування: Змішати в мисці масло, цукор і яйця дерев'яною лопаткою до отримання однорідної маси. Всипати борошно і руками замісити тісто. Розкачати тісто в пласт товщино...

Риба з лимоном і мигдалем

Риба з лимоном і мигдалем

Швидкий рецепт приготування білої риби з лимонною цедрою, лимонним соком, мигдалем і петрушкою. Блюдо підійде до святкової вечері для двох щасливих людей. опис приготування: 1. змішати борошно, сіль і перець в неглибокій мисці. Обваляти рибне філе в борошняної суміші, щоб вона покривала рибу з...

Салат з квасолею, мигдалем і вишнею

Салат з квасолею, мигдалем і вишнею

Рецепт приготування салату з курки, зеленої квасолі, мигдалю і сушеної вишні. опис приготування: У великій сковороді нагріти 1 столову ложку масла. Приправити котлети сіллю і перцем. готувати 1 — 2 хвилини з кожного боку, викласти в тарілку. Коли котлети охолонуть, розрізати на скибочки У сер...