Рецепт Рис з грибами, овочами і шпинатом

Рецепт Рис з грибами, овочами і шпинатом
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 45 хв.
Цей варіант приготування рису я дуже люблю! Рис з овочами смачний і без м'яса. ароматне, корисне і абсолютно не важке блюдо, яке відмінно підійде до обіду або вечері.

опис приготування:

різноманітність овочів, бурий рис, щадний режим приготування в мультиварці. Таке блюдо відмінно підійде для стежать за здоров'ям. А, замінивши вершкове масло на рослинну, отримаємо прекрасний пісний обід або вечерю.


  • рис бурый— 1,5 склянки
  • горошок— 1 Склянка(заморожений)
  • морква— 1 штука
  • шпинат— 150 грам
  • печериці— 200 грам
  • вершкове масло— 30 грам
  • чебрець— 1 щіпка
  • цибуля-пористий— 1/2 штуки(біла частина)
  • сіль— За смаком
Рис з грибами, овочами і шпинатом - фото крок 1 Рис хорошо промойте и обдайте кипятком. Обсушите при помощи сита. Викладіть в чашу мультиварки. Сверху выложите нарезанную мелкими кубиками морковь.

Рис з грибами, овочами і шпинатом - фото крок 2 Сверху выложите замороженный горошек и шампиньоны. Размораживать не нужно.

Рис з грибами, овочами і шпинатом - фото крок 3 Поверх всего разложите шпинат. Додати сіль за смаком.

Рис з грибами, овочами і шпинатом - фото крок 4 Залейте рис с овощами двумя стаканами кипятка.

Рис з грибами, овочами і шпинатом - фото крок 5 Посыпьте сверху тонко нарезанный порей и разложите кусочки масла. Добавьте немного тимьяна.

Рис з грибами, овочами і шпинатом - фото крок 6 Готовьте в режиме плов до полного впитывания воды.

Рис з грибами, овочами і шпинатом - фото крок 7 Затем перемешайте рис и оставьте в режиме поддержания тепла на 20 хвилин.

Рис з грибами, овочами і шпинатом - фото крок 8 Подавайте зі свіжими овочами.

Подібні рецепти

Рис з грибами і овочами на пару

Рис з грибами і овочами

Рецепт приготування рису з грибами і овочами в пароварці. опис приготування: Якщо ви заміните білий рис бурим рисом, у вас вийде особливо корисне дієтичне блюдо. Як грибів ви можете використовувати білі гриби або будь-які інші гриби коричневого кольору. Замість брокколі ви можете використовува...

Рис з овочами та курячими ніжками

Рис з овочами та курячими ніжками

Вельми зручне в приготуванні і смачна страва для сімейного обіду або вечері. Всі компоненти в процесі приготування насичуються смаками один одного. А овочі можна урізноманітнити за своїм смаком і бажанням. опис приготування: Смачне і ароматне блюдо для обіду можна приготувати в одному посуді, ...

Рис смажений з овочами

Рис смажений з овочами

Щоб приготувати рис смажений з овочами, краще використовувати коричневий рис, проте через брак зійде і звичайний. Рецепт гранично простий, а на виході — повноцінне овочеве гаряче блюдо. опис приготування: Мал — дуже корисний злак, це знають всі. Рис не містить глютену, який у деяких людей може...

Рис з овочами і креветками

Рис з овочами і креветками

Морепродукти і рис присутні в багатьох кухнях світу. Їх люблять у країнах, які знаходяться на березі моря або океану. А таких немало. Тільки страви з цими інгредієнти виходять абсолютно різними. опис приготування: Я віддаю перевагу італійську кухню, тому і вибрала цей рецепт. Тим більше, що не...

Рис з овочами і морепродуктами

Рис з овочами і морепродуктами

Незвичайна подача рису з овочами, кальмарами і креветками. кількість порцій: 2 Мал— 300 грам(довгозерний пропарений) морква— 1 штука Цибуля ріпчаста— 1 штука кальмар— 2 штуки брокколі— 5 штук(суцвіття) помідор— 1 штука перець солодкий жовтий— 1 штука креветки— 14 штук цибуля зелена— 3 штуки час...