Рецепт Рис по-монастирськи

Рецепт Рис по-монастирськи
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Сьогодні я розповім, як приготувати пісне блюдо "; рис по-монастирськи ";. Виходить дуже смачно і ситно. Беріть на замітку мій рецепт!

опис приготування:

Рис по-монастирськи готується просто і швидко, забезпечує дотримання покроковим рекомендаціям. Набір овочів і приправ може бути найрізноманітнішим, на ваш смак.

  • бурий рис— 1 Склянка
  • вода— 2 склянки
  • Цибуля— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • Масло рослинне— 50 мілілітрів
  • помідори— 50-70 грам
  • Перець солодкий— 1 штука
  • італійські трави— 2-3 Щепоток
  • Свіжі овочі— 50 грам(для сервіровки)
  • Консервована кукурудза— 100 грам(або консервований горошок)
  • сіль— За смаком
Рис по-монастирськи - фото крок 1 Підготуйте необхідні інгредієнти.

Рис по-монастирськи - фото крок 2 На розігріту сковороду налийте олію, дрібно поріжте цибулю і обсмажуйте його до напівготовності.

Рис по-монастирськи - фото крок 3 Поріжте кубиком морква.

Рис по-монастирськи - фото крок 4 Викладіть моркву в сковороду, де обсмажується цибуля.

Рис по-монастирськи - фото крок 5 Добре промийте рис, дайте стекти воді.

Рис по-монастирськи - фото крок 6 Обсмажуйте морква з цибулею до готовності.

Рис по-монастирськи - фото крок 7 Викладіть рис і залийте двома склянками води, співвідношення рису і води повинно бути 1:2.

Рис по-монастирськи - фото крок 8 Поки вариться рис, поріжте помідори і солодкий перець.

Рис по-монастирськи - фото крок 9 Коли рис буде в стадії напівготовності, викладіть до нього помідори, солодкий перець, італійські трави, сіль за смаком.

Рис по-монастирськи - фото крок 10 Загальний час готування рису близько 25 хвилин, доти, поки рис не буде злегка твердим.

Рис по-монастирськи - фото крок 11 Додайте до рису консервовану кукурудзу і перемішайте, замість кукурудзи можна додати консервований горошок.

Рис по-монастирськи - фото крок 12 Подавайте "; рис по-монастирськи" доповнивши зеленню і свіжими овочами. Смачного!

Подібні рецепти

Розсипчастий рис в мультиварці

Пиріг «дивно Цибулевий»

Приготувати дивовижний розсипчастий рис в мультиварці легко! Але завжди знайдеться пара секретів здатних додати родзинку в це просте блюдо. Про маленькі таємниці приготування в цьому рецепті. опис приготування: Розсипчастий рис приготований в мультиварці — це не тільки смачний гарнір. Це ще і ...

Рис по-турецьки

Рис по-турецьки

Рис є фаворитом багатьох національних кухонь світу і всюди його готують по-своєму, не виняток і Туреччина, де його готують зі своїми особливостями. Рецепт дуже цікавий, рекомендую спробувати. опис приготування: Якщо вам набридли звичні гарніри або хочеться внести різноманітність в звичну кухню...

Рис з ананасом

Рис з ананасом

Рис з ананасом — це традиційний гарнір у багатьох екзотичних і східних кухнях, проте правильно готувати його вміють не всі. Що ж, латаємо дірки в знаннях — розповідаю, як готувати рис з ананасом. опис приготування: За своєю суттю, рис з ананасом — це універсальний гарнір, який у багатьох кухня...

Рис з баклажанами і солодким перцем

Рис з баклажанами і солодким перцем

розповім, як приготувати коричневий рис з баклажанами і солодким перцем, а також я додала морква, цибуля, часник, зелень. Все вийшло ароматно і дуже смачно, дивіться рецепт! опис приготування: Технологія приготування бурого рису з овочами відрізняється від варіння білого рису, який готується в...

Рис з сочевицею (рецепт бенгальської кухні)

Рис з сочевицею (рецепт бенгальської кухні)

Рис с лаймом и чечевицей — это пряный, цікавий смак, який зробить просту рисову кашу справжнім кулінарним шедевром. Якщо вам набридли традиційні гарніри, випробуйте цей рецепт. опис приготування: Рис с лаймом и чечевицей (рецепт бенгальської кухні) - скоріше густий і наваристий суп в нашому ро...