Рецепт Рис по-монастирськи
Сьогодні я розповім, як приготувати пісне блюдо "; рис по-монастирськи ";. Виходить дуже смачно і ситно. Беріть на замітку мій рецепт!
опис приготування:
Рис по-монастирськи готується просто і швидко, забезпечує дотримання покроковим рекомендаціям. Набір овочів і приправ може бути найрізноманітнішим, на ваш смак.
- бурий рис— 1 Склянка
- вода— 2 склянки
- Цибуля— 1 штука
- морква— 1 штука
- Масло рослинне— 50 мілілітрів
- помідори— 50-70 грам
- Перець солодкий— 1 штука
- італійські трави— 2-3 Щепоток
- Свіжі овочі— 50 грам(для сервіровки)
- Консервована кукурудза— 100 грам(або консервований горошок)
- сіль— За смаком
На розігріту сковороду налийте олію, дрібно поріжте цибулю і обсмажуйте його до напівготовності.
Поріжте кубиком морква.
Викладіть моркву в сковороду, де обсмажується цибуля.
Добре промийте рис, дайте стекти воді.
Обсмажуйте морква з цибулею до готовності.
Викладіть рис і залийте двома склянками води, співвідношення рису і води повинно бути 1:2.
Поки вариться рис, поріжте помідори і солодкий перець.
Коли рис буде в стадії напівготовності, викладіть до нього помідори, солодкий перець, італійські трави, сіль за смаком.
Загальний час готування рису близько 25 хвилин, доти, поки рис не буде злегка твердим.
Додайте до рису консервовану кукурудзу і перемішайте, замість кукурудзи можна додати консервований горошок.
Подавайте "; рис по-монастирськи" доповнивши зеленню і свіжими овочами. Смачного!
Подібні рецепти
Пиріг «дивно Цибулевий»
Приготувати дивовижний розсипчастий рис в мультиварці легко! Але завжди знайдеться пара секретів здатних додати родзинку в це просте блюдо. Про маленькі таємниці приготування в цьому рецепті. опис приготування: Розсипчастий рис приготований в мультиварці — це не тільки смачний гарнір. Це ще і ...
Рис по-турецьки
Рис є фаворитом багатьох національних кухонь світу і всюди його готують по-своєму, не виняток і Туреччина, де його готують зі своїми особливостями. Рецепт дуже цікавий, рекомендую спробувати. опис приготування: Якщо вам набридли звичні гарніри або хочеться внести різноманітність в звичну кухню...
Рис з ананасом
Рис з ананасом — це традиційний гарнір у багатьох екзотичних і східних кухнях, проте правильно готувати його вміють не всі. Що ж, латаємо дірки в знаннях — розповідаю, як готувати рис з ананасом. опис приготування: За своєю суттю, рис з ананасом — це універсальний гарнір, який у багатьох кухня...
Рис з баклажанами і солодким перцем
розповім, як приготувати коричневий рис з баклажанами і солодким перцем, а також я додала морква, цибуля, часник, зелень. Все вийшло ароматно і дуже смачно, дивіться рецепт! опис приготування: Технологія приготування бурого рису з овочами відрізняється від варіння білого рису, який готується в...
Рис з сочевицею (рецепт бенгальської кухні)
Рис с лаймом и чечевицей — это пряный, цікавий смак, який зробить просту рисову кашу справжнім кулінарним шедевром. Якщо вам набридли традиційні гарніри, випробуйте цей рецепт. опис приготування: Рис с лаймом и чечевицей (рецепт бенгальської кухні) - скоріше густий і наваристий суп в нашому ро...