Рецепт Рис по-турецьки

Рецепт Рис по-турецьки
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Рис є фаворитом багатьох національних кухонь світу і всюди його готують по-своєму, не виняток і Туреччина, де його готують зі своїми особливостями. Рецепт дуже цікавий, рекомендую спробувати.

опис приготування:

Якщо вам набридли звичні гарніри або хочеться внести різноманітність в звичну кухню, приготуйте рис по-турецьки, це легко, красиво, незвично і дуже смачно. Детально про те, як його приготувати, розказано в покрокової інструкції до рецептом.

  • рис довгозерний— 160 грам
  • Дрібна вермішель— 50 грам
  • Курячий бульйон— 360 грам(Можна приготувати бульйон з одного бульйонні кубики. Бульйон повинен бути гарячим.)
  • Олія соняшникова— 2 Ст. ложки
  • часник— 2 зубчики
  • куркума— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1 щіпка(Сіль додавати за смаком)
Рис по-турецьки - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти.

Рис по-турецьки - фото крок 2 Замочіть рис в гарячій воді, хвилин 15-20, щоб позбутися від надлишків крохмалю. Потім кілька разів промийте в холодній воді.

Рис по-турецьки - фото крок 3 Відкиньте рис на сито.

Рис по-турецьки - фото крок 4 На розігріту сковороду покладіть куркуму і подрібнений часник, обсмажуйте 1 хвилину.

Рис по-турецьки - фото крок 5 покладіть вермішель.

Рис по-турецьки - фото крок 6 Обсмажуйте вермішель до золотистого кольору.

Рис по-турецьки - фото крок 7 Як тільки вермішель обжарится, всипте на сковороду рис.

Рис по-турецьки - фото крок 8 перемішайте, щоб весь рис наситився маслом.

Рис по-турецьки - фото крок 9 Влийте гарячий бульйон, накрийте кришкою і готуйте не перемішуючи 10 хвилин.

Рис по-турецьки - фото крок 10 Рис по-турецьки може бути як самостійне блюдо, так як він ароматний, гарний, смачний.

Рис по-турецьки - фото крок 11 Дуже добре використовувати рис по-турецьки як гарнір до будь-яких страв: з риби, птиці, м'яса.

Подібні рецепти

Розсипчастий рис в мультиварці

Рис варений розсипчастий

Приготувати дивовижний розсипчастий рис в мультиварці легко! Але завжди знайдеться пара секретів здатних додати родзинку в це просте блюдо. Про маленькі таємниці приготування в цьому рецепті. опис приготування: Розсипчастий рис приготований в мультиварці — це не тільки смачний гарнір. Це ще і ...

Рис по-монастирськи

Рис по-монастирськи

Сьогодні я розповім, як приготувати пісне блюдо "; рис по-монастирськи ";. Виходить дуже смачно і ситно. Беріть на замітку мій рецепт! опис приготування: Рис по-монастирськи готується просто і швидко, забезпечує дотримання покроковим рекомендаціям. Набір овочів і приправ може бути найрізномані...

Рис з ананасом

Рис з ананасом

Рис з ананасом — це традиційний гарнір у багатьох екзотичних і східних кухнях, проте правильно готувати його вміють не всі. Що ж, латаємо дірки в знаннях — розповідаю, як готувати рис з ананасом. опис приготування: За своєю суттю, рис з ананасом — це універсальний гарнір, який у багатьох кухня...

Рис з баклажанами і солодким перцем

Рис з баклажанами і солодким перцем

розповім, як приготувати коричневий рис з баклажанами і солодким перцем, а також я додала морква, цибуля, часник, зелень. Все вийшло ароматно і дуже смачно, дивіться рецепт! опис приготування: Технологія приготування бурого рису з овочами відрізняється від варіння білого рису, який готується в...

Рис з сочевицею (рецепт бенгальської кухні)

Рис з сочевицею (рецепт бенгальської кухні)

Рис с лаймом и чечевицей — это пряный, цікавий смак, який зробить просту рисову кашу справжнім кулінарним шедевром. Якщо вам набридли традиційні гарніри, випробуйте цей рецепт. опис приготування: Рис с лаймом и чечевицей (рецепт бенгальської кухні) - скоріше густий і наваристий суп в нашому ро...