Рецепт Рис до риби

Рецепт Рис до риби
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Відвареної коричневий рис - ідеальний гарнір до вареної, смаженої або тушкованої риби. Він дуже ніжний на смак, тому не перебиває не менше ніжний смак рибки. Спробуйте такий гарнір!

опис приготування:

Готувати відварений рис - одне задоволення. вийде розсипчастий, красивий гарнір, який підійде до будь-якого виду риби як не можна краще!

Як приготувати рис до риби, вам розкажуть кроки в рецепті!

Прошу спробувати приготувати!

  • Коричневий довгастий рис— 350 мілілітрів
  • вода— 450 мілілітрів
  • Олія— 1 Чайна ложка(несолоне )
  • сіль— 1 Чайна ложка
1 Необхідно закип'ятити воду і додати в неї масло і сіль, до повного розчинення солі необхідно помішувати.

2 Помістіть рис в ємність, яку можна поставити в духовку.
Залийте отриманою сумішшю з води, масла і солі. Далі необхідно накрити фольгою рис і помістити в духовку.

3 Готуйте гарнір протягом години при 180 градусах. Далі зробіть дірочки у фользі і ще дайте постояти в розігрітій духовці хвилин 10, попередньо відключивши вогонь.

4 рис готовий! Він підлягає повторному нагріванню, але, як не крути, смачніше буде, якщо подавати його відразу, гарячим. Смачного!

Подібні рецепти

Розсипчастий рис в мультиварці

Брусничний пиріг

Приготувати дивовижний розсипчастий рис в мультиварці легко! Але завжди знайдеться пара секретів здатних додати родзинку в це просте блюдо. Про маленькі таємниці приготування в цьому рецепті. опис приготування: Розсипчастий рис приготований в мультиварці — це не тільки смачний гарнір. Це ще і ...

Рис по-монастирськи

Рис по-монастирськи

Сьогодні я розповім, як приготувати пісне блюдо "; рис по-монастирськи ";. Виходить дуже смачно і ситно. Беріть на замітку мій рецепт! опис приготування: Рис по-монастирськи готується просто і швидко, забезпечує дотримання покроковим рекомендаціям. Набір овочів і приправ може бути найрізномані...

Рис по-турецьки

Рис по-турецьки

Рис є фаворитом багатьох національних кухонь світу і всюди його готують по-своєму, не виняток і Туреччина, де його готують зі своїми особливостями. Рецепт дуже цікавий, рекомендую спробувати. опис приготування: Якщо вам набридли звичні гарніри або хочеться внести різноманітність в звичну кухню...

Рис з ананасом

Рис з ананасом

Рис з ананасом — це традиційний гарнір у багатьох екзотичних і східних кухнях, проте правильно готувати його вміють не всі. Що ж, латаємо дірки в знаннях — розповідаю, як готувати рис з ананасом. опис приготування: За своєю суттю, рис з ананасом — це універсальний гарнір, який у багатьох кухня...

Рис з баклажанами і солодким перцем

Рис з баклажанами і солодким перцем

розповім, як приготувати коричневий рис з баклажанами і солодким перцем, а також я додала морква, цибуля, часник, зелень. Все вийшло ароматно і дуже смачно, дивіться рецепт! опис приготування: Технологія приготування бурого рису з овочами відрізняється від варіння білого рису, який готується в...