Рецепт Рибний суп з морепродуктами
Хочете приготувати нескладний, але дуже апетитний рибний суп з морепродуктами в домашніх умовах? Тоді зверніть увагу на цей варіант, який вам обов'язково сподобається.
опис приготування:
Такий простий рецепт рибного супу з морепродуктами може стати одним з ваших улюблених. Дивовижне поєднання вершкового смаку з овочами і креветками, — це блюдо гідно меню хорошого ресторану, але ви без праці можете зробити його будинку.
- Червона риба— 250 грам
- креветки— 250 грам
- цибулина— 2 штуки
- морква— 1 штука
- помідор— 1 штука
- вершки— 100 мілілітрів
- Вершкове масло— 1 Ст. ложка
- зелень— 1 пучок
- сіль— За смаком
- спеції— За смаком
2. Почати рецепт приготування рибного супу з морепродуктами слід з бульйону. Вимити і викласти в каструлю рибку, залити водою і відправити на вогонь. Варити до м'якості риби, проте намагатися не перемішувати.
3. Тим часом очистити овочі. Розігріти на сковороді трохи вершкового масла і відправити туди нарізаний дрібними кубиками цибулю. хвилин через 5-7 можна додати терту на середній терці моркву. Смажити на середньому вогні ще хвилин 5.
4. Поки овочі смажаться можна вимити помідор і очистити від шкірки. Нарізати дрібно або розім'яти виделкою м'якоть. Викласти на сковороду. При бажанні в цей простий рецепт рибного супу з морепродуктами можна використовувати томатний соус.
5. хвилини через 3 на сковороду можна вилити вершки. Додати сіль, перець за смаком. Всипати трохи меленого імбиру і мускатного горіха. Як слід перемішати і через пару хвилин можна знімати з вогню.
6. З бульйону потрібно дуже акуратно дістати шматочки риби, щоб вони залишилися цілими. Замість них викласти подрібнену зелень і креветки.
7. Слідом додати овочі. При необхідності всипати ще сіль і спеції. Варити рибний суп з морепродуктами в домашніх умовах на повільному вогні близько 3-5 хвилин. Перед подачею викласти на тарілку шматочок риби і додати суп.
Подібні рецепти
Дієтичний рибний суп на швидку руку
У піці з морепродуктами міститься мало калорій, а морепродукти багаті вітамінами і мікроелементами. При бажанні ви можете додати в начинку цибулю, кріп, зелень, солодкий перець і помідори. кількість порцій: 8 листкове тісто для піци— За смаком твердого сиру— 400 грам морського коктейлю (мідії, ...
Плов з морепродуктами «Шум моря»
Традиційний плов готують з м'ясом (краще баранина), а також використовують свинину, яловичину, курку. А любителям дарів моря пропоную рецепт, як приготувати плов з морепродуктами «Шум моря». опис приготування: Можна використовувати коктейль зі свіжих або заморожених морепродуктів, підійдуть мі...
Рис з морепродуктами в мультиварці
Приготувати рис з морепродуктами в мультиварці набагато простіше, ніж в каструлі, та й самі заморожені морепродукти (свіжих щось не дістати), приготовані в мультиварці, виходять більш смачними. опис приготування: Мал є ключовим елементом в китайській кухні, супроводом до будь-якої страви. До н...
Рис з морепродуктами
Любіть морепродукти і шукаєте нові рецепти, щоб здивувати рідних, та й себе побалувати новим смачним блюдом? З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати рис з морепродуктами. буде смачно, повірте! опис приготування: Смачне і досить ситне блюдо з рису і морепродуктів готується не так і складн...
Плов з морепродуктами в мультиварці
Пропоную вашій увазі незвичайний за смаком і неймовірно простий у приготуванні плов з морепродуктами в мультиварці. це ароматне, вишукане і низькокалорійне блюдо. опис приготування: Плов з морепродуктами в мультиварці в домашніх умовах можна приготувати також смачно, як готують його кухаря в х...