Рецепт Рибний суп по-грецьки

Рецепт Рибний суп по-грецьки
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт грецький рибний суп — приготування рибної страви з вершками і спеціями. Суп по-грецьки має свій фірмовий смак, обов'язково спробуйте це блюдо!

опис приготування:

Риба чиститься від луски, після чого їй відтинають хребет, голову і шкіру, а потім нарізають м'якоть по шматочках. те, що було вирізано, заливається водою і кип'ятити. Додайте до продуктів цибулю, горошковий перець, лавровий лист і зелень. Варіть рибу близько півгодини, а потім процідіть отриманий відвар і залийте ним рибні шматки, після чого варіть їх до повної готовності. Як тільки риба приготується - видаліть її з бульйону.

маргарин топиться, в нього вливається частина бульйону і всипається борошно. Цю заправку змішайте з бульйоном і додайте до нього помідори, який дуже дрібно ріжуться і чистяться від шкірки. Додайте також вершки, сіль, перець і товчений часник. У суп кладуть рибні шматки, і все знову кип'ятиться, після чого настоюється протягом 5 хвилин.


  • морська риба— 1 кілограм
  • вода— 5,5 L
  • цибуля— 1 штука
  • пучок зелень— 2 штуки
  • лавровий лист— 1 штука
  • перець чорний горошком— 5-6 штук
  • борошно пшеничне— 2 Ст. ложки
  • маргарин— 1 Ст. ложка
  • часник— 1/2 зубчики
  • помідори— 2 штуки
  • вершки— 6 Ст. ложок
  • перець чорний мелений, сіль— — За смаком
Риба чиститься від луски, після чого їй відтинають хребет, голову і шкіру, а потім нарізають м'якоть по шматочках. те, що було вирізано, заливається водою і кип'ятити. Додайте до продуктів цибулю, горошковий перець, лавровий лист і зелень. Варіть рибу близько півгодини, а потім процідіть отриманий відвар і залийте ним рибні шматки, після чого варіть їх до повної готовності. Як тільки риба приготується - видаліть її з бульйону.

маргарин топиться, в нього вливається частина бульйону і всипається борошно. Цю заправку змішайте з бульйоном і додайте до нього помідори, який дуже дрібно ріжуться і чистяться від шкірки. Додайте також вершки, сіль, перець і товчений часник. У суп кладуть рибні шматки, і все знову кип'ятиться, після чого настоюється протягом 5 хвилин.


Подібні рецепти

Рибний суп Буйабес (попурі)

Котлети по-єгипетськи

У Росії цей суп називають — Марсельська вуха. Традиційне провансальське блюдо дуже популярне в Марселі, Франція. опис приготування: 1. Нагріти велику каструлю або казанок. Гасити цибулю і часник в оливковій олії на повільному вогні. 2. Додати нарізані помідори і томатний концентрат. Збільшити ...

Рибний суп з консервів з гречкою

Рибний суп з консервів з гречкою

Хочете рецепт самого ледачого супу? Пропонуємо вам варіант, як приготувати рибний суп з гречкою. Якщо до цього ви не готували нічого подібного, то обов'язково варто спробувати. Це легко! опис приготування: Щоб в супі не траплялися кісточки, їх бажано дістати з консервованої риби. але, якщо це ...

Рибний суп по-марсельски

Рибний суп по-марсельски

Суп Буйабес є найпопулярнішим блюдом провансальської кухні. кількість порцій: 4 рибний бульйон— 2 L морська риба— 2 кілограма морепродукти— 300-500 грам(креветки, кальмари, м'ясо краба, Омар, мідії і т.д.) цибулина— 2 штуки морква— 2 штуки цибуля-пористий— 1 штука(біла частина) помідори— 500 гр...

Рибний суп з квасолею

Рибний суп з квасолею

Пропоную в якості різноманітності перших страв досить простий рецепт рибного супу з квасолею консервованої та овочами. Це смачне повноцінне блюдо для всієї родини. опис приготування: 1. Для початку необхідно вимити рибу і відправити в каструлю з водою. Довести до кипіння, підсолити трохи і вар...

Рибний суп з фенхелем

Рибний суп з фенхелем

Рибний суп з фенхелем — це щось середнє між російською юшкою і знаменитим французьким супом буйабес. Готується досить просто, проте виходить — просто смакота. опис приготування: Я давно мріяв приготувати буйабес в домашніх умовах, проте так і не наважився — все-таки його приготування досить ск...