Рецепт Рибний пиріг «калакукко»

Рецепт Рибний пиріг «калакукко»
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 5 г. 0 хв.
Хочете побалувати своїх рідних незвичайним блюдом? Пропоную приготувати фінський пиріг "; калакукко ";. Готувати його просто, але довго. Зате який незвичайний, дуже ситний і смачний пиріг у вас вийде!..

опис приготування:

Пиріг "; калакукко" - фінський національний пиріг з цікавою, незвичайної, але дуже смачною начинкою. По суті, калакукко схожий на буханку житнього хліба з рибною начинкою. Готувати такий пиріг зовсім нескладно, але запікається він довго, близько 4-5 годин. Час приготування залежить від того, яку рибу ви використовували. Якщо дрібну і з кісточками, пиріг випікається 4 години або трохи більше. За цей час всі кісточки розпарити і размягчатся. але повірте, ви не пошкодуєте, якщо приготуєте хоча б один раз цей дивно смачний пиріг. А як приготувати рибний пиріг "; калакукко ";, читайте в рецепті.

  • риба— 800 грам(корюшка, snetka, ряпушка, морський окунь)
  • бекон— 300 грам
  • Мал— 100 грам
  • Житнє борошно— 250 грам
  • Пшеничне борошно— 150 грам
  • вода— 240 мілілітрів
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки(або розтоплене вершкове)
  • сіль— 1 Чайна ложка(1-2 щіпки в тісто, інше для кожного шару начинки)
  • Чорний мелений перець— 1/4 чайних ложки(за смаком)
Рибний пиріг Замішуємо тісто з просіяного борошна, солі, води і масла. Скачує його в кулю, загортаємо в плівку і залишаємо на хвилин 30 в спокої. Потім розгортаємо тісто в формі овалу товщиною 0,5 см. Викладемо на пергамент, який викладемо на лист фольги.

Рибний пиріг У центр тесту висипаємо половину рису. Потім викладаємо очищену рибу (у мене філе окуня). Зверху рибу посипаємо рештою рисом. Кожен шар риби необхідно посолити.

Рибний пиріг Потім викладаємо тонкі смужки бекону.

Рибний пиріг Беконом закриваємо повністю всю рибу. Зверху бекон посипаємо сіллю і перцем за смаком.

Рибний пиріг Щільно накриваємо начинку вільними краями тесту і защипуємо. Щоб пиріг вийшов без шва, намочіть руки водою і розгладьте тісто в місці з'єднання. Викладаємо пиріг на деко і відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів на 30-40 хвилин.

Рибний пиріг Потім потрібно вийняти пиріг з духовки і замотати спочатку в шар з паперу, а потім в шар з фольги і знову відправити в духовку на 3-4 годину, але температуру знижуємо до 125 градусів. Якщо використовували дрібну рибу з кісточками, випікаємо 4 годину.

Подібні рецепти

Рибний пиріг з листкового тіста

Салат з копченою куркою і кукурудзою

Пироги - це завжди свято. Вони ситні і легко можуть бути на святковому столі. Моя сім'я дуже любить їх, і я вмію готувати їх по-різному. Зараз поділюся одним улюблених рецептів. опис приготування: Найбільше люблю готувати з листкового тіста, так як воно виходить дуже легким і не перебиває смак...

Рибний пиріг з картоплею

Рибний пиріг з картоплею

калорійний, ситний і неймовірно смачний рибний пиріг з картоплею можна приготувати на обід або взяти з собою в якості перекусу. опис приготування: Як приготувати рибний пиріг з картоплею швидко і смачно? 1. Очистити картоплю і порізати кружальцями. Добре посолити його. 2. Дрібно нарізати цибу...

Рибний пиріг з сиром

Рибний пиріг з сиром

Рецепт приготування рибного пирога з рибою, картоплею, зеленим горошком і сиром Чеддер. опис приготування: Це простий і швидкий рецепт рибного пирога. Ви можете використовувати будь-яку рибу за вашим бажанням - форель, пікшу, тріска, лосося і т.д. картоплі— 1 кілограм риби— 400 грам замороже...

Рибний пиріг з тестом філо

Рибний пиріг з тестом філо

Ніжний пиріг з червоною рибою, цибулею пореєм і найтоншим тестом філо. Читайте, готуйте і пробуйте! опис приготування: Для приготування рибного пирога вам знадобиться тісто філо і філе будь-якої червоної риби на ваш смак. Нарізані шматочки риби замаринуйте в лимонному соці, потім пасеруйте циб...

Пиріг рибний з консервів

Пиріг рибний з консервів

Пиріг рибний з консервів — це смачний і ситний пиріг. Його приготування складається з трьох етапів: тісто (основа пирога), начинка і заливка. Гарний відкритий рибний пиріг можна розділити на 8 порцій. опис приготування: Щоб приготувати пиріг рибний з консервів нам багато не потрібно. Протягом ...