Рецепт Польські ковбаски
Рецепт приготування польських ковбасок.
опис приготування:
Біла ковбаса (стать. «Біла ковбаса») - традиційна страва польської кухні. У минулі часи без допомоги електричних приладів приготування домашньої ковбаси було справою довгою і важкою. Тому, готували її не часто — на Різдво чи Великдень.
- свинячих кишок— 4 штуки(м )
- свинячих лопаток— 2 кілограма
- холодної води— 1/2 склянки
- часнику— 2 зубчики
- солі— 4 чайних ложки
- чорного перцю— 1 Чайна ложка
- майорана— 1 Чайна ложка
2. Відокремте невеликий шматочок м'яса і підсмажте її на сковорідці, щоб спробувати на смак. Пам'ятайте, що ковбаски часто подають холодними, а в холодному м'ясі повинно бути багато спецій. Зауважте край кишки, змастіть ковбасний шприц жиром, надіньте на нього кишку.
3. Заповніть лоток м'ясом і протолкніте його за допомогою дерев'яного песта. Почніть наповнювати кишку м'ясом, стежачи за її товщиною. Зав'язь другий край кишки
4. Покладіть ковбаску у велику каструлю і заповніть водою. Доведіть до кипіння, а потім скрутіть газ до нижче середнього. Дати покипіти на дрібненько вогні протягом 45 хвилин - години. Кришкою не закривати. При бажанні варену ковбасу можна підрум'янити на сковорідці.
Подібні рецепти
Ковбаски курячі
Для приготування цих рибних ковбасок, звичайно, трохи доведеться повозитися, але результат того вартий. Готуються з 3х видів рибного фаршу і подаються з пікантним лимонним соусом. раджу приготувати. опис приготування: Ці рибні ковбаски дуже ситні і смачні, сподобаються і дорослим, і дітям. У р...
Салат з курки і помідорів
Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...
Сендвіч з овочами
Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...
Пиріжки «Наполеон»
Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...
Риба в мікрохвильовці
Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...