Рецепт Польські ковбаски

Рецепт Польські ковбаски
Кількість порцій: 6 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Рецепт приготування польських ковбасок.

опис приготування:

Біла ковбаса (стать. «Біла ковбаса») - традиційна страва польської кухні. У минулі часи без допомоги електричних приладів приготування домашньої ковбаси було справою довгою і важкою. Тому, готували її не часто — на Різдво чи Великдень.

  • свинячих кишок— 4 штуки(м )
  • свинячих лопаток— 2 кілограма
  • холодної води— 1/2 склянки
  • часнику— 2 зубчики
  • солі— 4 чайних ложки
  • чорного перцю— 1 Чайна ложка
  • майорана— 1 Чайна ложка
польські ковбаски - фото крок 1 1. свинячі кишки 3 рази ретельно прополоскати. Часник розчавити в чеснокодавку. Свинячі лопатки очистити від кісток, порізати і перемолоти в м'ясорубці. з'єднати воду, часник, сіль, перець і майоран, сіль повинна розчинитися. Додати приправи в м'ясо і ретельно перемішати.

польські ковбаски - фото крок 2 2. Відокремте невеликий шматочок м'яса і підсмажте її на сковорідці, щоб спробувати на смак. Пам'ятайте, що ковбаски часто подають холодними, а в холодному м'ясі повинно бути багато спецій. Зауважте край кишки, змастіть ковбасний шприц жиром, надіньте на нього кишку.

польські ковбаски - фото крок 3 3. Заповніть лоток м'ясом і протолкніте його за допомогою дерев'яного песта. Почніть наповнювати кишку м'ясом, стежачи за її товщиною. Зав'язь другий край кишки

польські ковбаски - фото крок 4 4. Покладіть ковбаску у велику каструлю і заповніть водою. Доведіть до кипіння, а потім скрутіть газ до нижче середнього. Дати покипіти на дрібненько вогні протягом 45 хвилин - години. Кришкою не закривати. При бажанні варену ковбасу можна підрум'янити на сковорідці.

Подібні рецепти

Рибні ковбаски під лимонним соусом

Ковбаски курячі

Для приготування цих рибних ковбасок, звичайно, трохи доведеться повозитися, але результат того вартий. Готуються з 3х видів рибного фаршу і подаються з пікантним лимонним соусом. раджу приготувати. опис приготування: Ці рибні ковбаски дуже ситні і смачні, сподобаються і дорослим, і дітям. У р...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...

Риба в мікрохвильовці

Риба в мікрохвильовці

Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...