Рецепт Рибне філе в духовці

Рецепт Рибне філе в духовці
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Хочу поділитися з вами рецептом приготування рибного філе в духовці. Я готувала за цим рецептом пару раз, і хочу вам сказати, що риба виходить дуже смачною, соковитою і зовсім не сухий!

опис приготування:

Цей рецепт дієтичний, важливим інгредієнтом в ньому грає топлене вершкове масло, тому не слід замінювати його якимось іншим жиром. Масло надає рибі чудовий смак і аромат, хоча в останньому випадку важливу роль відіграє і розмарин, який ви відчуєте відразу ж, коли відкриєте духовку.

  • файл Rybí— 4 штуки
  • Вершкове масло— 40 грам
  • Сік лимона— 1 Чайна ложка
  • розмарин— 1 пучок
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
1 Рибне філе промийте і розріжте на порційні шматочки.

2 На деко або в форму для випічки викладіть шматочки філе. Покладіть на кожен шматочок трохи вершкового масла, збризніть декількома краплями лимонного соку і посипте спеціями (я використовувала просто сіль і перець, але побажанню можна інші спеції).

3 Зверху на рибу покладіть по гілочці свіжого розмарину.

4 Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів протягом 20 хвилин.

5 Смачного!

Подібні рецепти

Рибне філе по-азійському

Курка тютюну в духовці

Рецепт філе з риби по-азійському — приготування смаженої рибного філе з соєвим соусом, імбиром і зеленою цибулею. опис приготування: Дрібно нарізати зелений лук. Нарізати рибне філе на квадрати приблизно 5х5 см, близько 1 см завтовшки. Викласти рибу в миску і додати сіль, чорний перець, яєчний...

Рибне філе з помідорами і кукурудзою

Рибне філе з помідорами і кукурудзою

Рецепт приготування смаженої філе баса з цибулею, помідорами чері, кукурудзою і базиліком. опис приготування: У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Приправити рибу сіллю і перцем, викласти шкірою вниз і смажити протягом 4 хвилин. Лопаткою перевернути рибу і готувати ще 1 хвили...

Рибне суфле

Рибне суфле

Якщо в руки попалася гарна свіжа риба, але немає ідей, як її приготувати — пропоную рецепт суфле з риби. рибне суфле — дуже хороший спосіб приготування риби, подобається навіть дітям. опис приготування: рибне суфле — блюдо дуже зручне в тому відношенні, що навіть люди, яким не дуже подобається...

Рибне асорті

Рибне асорті

На святковий стіл чудесним варіантом закуски буде не тільки ковбасна або сирна нарізка, але і рибна. Вона прекрасно урізноманітнює меню і смаком, і користю. Візьміть ідею на замітку! опис приготування: Відразу хочу сказати, що точних рекомендацій, як приготувати рибне асорті, просто ні. Ви мож...

Рибне печеня по-азійському

Рибне печеня по-азійському

Рецепт приготування рибного жаркого з соєвим соусом, курячим бульйоном, селерою і болгарським перцем. опис приготування: Нарізати стебла селери по діагоналі на частини. Очистити і нарізати кубиками перець. Нарізати кубиками рибу. Покласти рибу в миску і додати соєвий соус, рисове вино, кунжутн...