Рецепт Рибне філе по-азійському

Рецепт Рибне філе по-азійському
Кількість порцій: 4 Час приготування: 35 хв.
Рецепт філе з риби по-азійському — приготування смаженої рибного філе з соєвим соусом, імбиром і зеленою цибулею.

опис приготування:

Дрібно нарізати зелений лук. Нарізати рибне філе на квадрати приблизно 5х5 см, близько 1 см завтовшки. Викласти рибу в миску і додати сіль, чорний перець, яєчний білок, 1 столову ложку рисового вина або оцту і кукурудзяний крохмаль. Маринувати рибу протягом 15 хвилин.

Нагріти сковороду на середньому вогні. Додати масло. Коли масло стане гарячим, додати імбир і зелений лук. смажити, помішуючи, протягом 10 секунд, потім додати рибу. Обережно перемішати і смажити до готовності, поки риба не стане білою.

Перемішати рибу з 1 столовою ложкою рисового вина або оцту і соєвим соусом. смажити ще 1 хвилину зняти з вогню і додати кунжутне масло. Подавати в гарячому вигляді.


  • рибного філе— 450 грам
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • чорний перець— — За смаком
  • яєчний білок— 1 штука
  • рисового вина или винного уксуса— 2 Ст. ложки
  • кукурудзяного крохмалю— 2 чайних ложки
  • рослинної олії— 2 Ст. ложки
  • імбиру— 2 скибочки
  • Зелена цибуля— 1 штука
  • соєвого соусу— 1 Ст. ложка
  • кунжутного масла— 1 Чайна ложка
Дрібно нарізати зелений лук. Нарізати рибне філе на квадрати приблизно 5х5 см, близько 1 см завтовшки. Викласти рибу в миску і додати сіль, чорний перець, яєчний білок, 1 столову ложку рисового вина або оцту і кукурудзяний крохмаль. Маринувати рибу протягом 15 хвилин.

Нагріти сковороду на середньому вогні. Додати масло. Коли масло стане гарячим, додати імбир і зелений лук. смажити, помішуючи, протягом 10 секунд, потім додати рибу. Обережно перемішати і смажити до готовності, поки риба не стане білою.

Перемішати рибу з 1 столовою ложкою рисового вина або оцту і соєвим соусом. смажити ще 1 хвилину зняти з вогню і додати кунжутне масло. Подавати в гарячому вигляді.


Подібні рецепти

Рибне філе з помідорами і кукурудзою

Овочевий біфштекс

Рецепт приготування смаженої філе баса з цибулею, помідорами чері, кукурудзою і базиліком. опис приготування: У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Приправити рибу сіллю і перцем, викласти шкірою вниз і смажити протягом 4 хвилин. Лопаткою перевернути рибу і готувати ще 1 хвили...

Рибне філе в духовці

Рибне філе в духовці

Хочу поділитися з вами рецептом приготування рибного філе в духовці. Я готувала за цим рецептом пару раз, і хочу вам сказати, що риба виходить дуже смачною, соковитою і зовсім не сухий! опис приготування: Цей рецепт дієтичний, важливим інгредієнтом в ньому грає топлене вершкове масло, тому не ...

Рибне асорті

Рибне асорті

На святковий стіл чудесним варіантом закуски буде не тільки ковбасна або сирна нарізка, але і рибна. Вона прекрасно урізноманітнює меню і смаком, і користю. Візьміть ідею на замітку! опис приготування: Відразу хочу сказати, що точних рекомендацій, як приготувати рибне асорті, просто ні. Ви мож...

Рибне кільце з овочами

Рибне кільце з овочами

Цікава подача звичайного страви. Прекрасно підійде і для святкового столу, і для щоденної трапези. Блюдо поєднує в собі і гарнір у вигляді овочів, і запечену рибу. дивіться рецепт! опис приготування: Для цієї страви можна брати філе абсолютно будь-якої риби. Також і овочі: можна змінювати і до...

Рибне суфле

Рибне суфле

Якщо в руки попалася гарна свіжа риба, але немає ідей, як її приготувати — пропоную рецепт суфле з риби. рибне суфле — дуже хороший спосіб приготування риби, подобається навіть дітям. опис приготування: рибне суфле — блюдо дуже зручне в тому відношенні, що навіть люди, яким не дуже подобається...