Рецепт Рибне печеня по-азійському
Рецепт приготування рибного жаркого з соєвим соусом, курячим бульйоном, селерою і болгарським перцем.
опис приготування:
Нарізати стебла селери по діагоналі на частини. Очистити і нарізати кубиками перець. Нарізати кубиками рибу. Покласти рибу в миску і додати соєвий соус, рисове вино, кунжутне масло і 2 чайні ложки кукурудзяного крохмалю. Маринувати рибу протягом 15 хвилин.
Змішати курячий бульйон, устричний соус і цукор в мисці. В окремій невеликій мисці розчинити 1 чайну ложку кукурудзяного крохмалю у воді. Відкласти в сторону.
Нагріти сковороду на середньому вогні і додати 2 столові ложки олії. Коли масло стане гарячим, додати половину імбиру. Смажити протягом 10 секунд, потім додати рибу. Смажити рибу протягом 2 хвилин. Покласти рибу в друшляк або на паперові рушники.
нагріти 1 столову ложку масла в сковороді. Додати залишився імбир. Смажити протягом 10 секунд, а потім додати селера. Смажити селера протягом 1 хвилини, посипаючи сіллю. Додати червоний перець і обсмажувати ще 1 хвилину. Додати 1 — 2 столові ложки води, якщо овочі швидко стають сухими. Додати курячий бульйон і довести до кипіння. Додати кукурудзяний крохмаль і воду, варити, поки не загусне. Додати рибу і смажити протягом хвилини. Подавати в гарячому вигляді.
- філе риби— 450 грам
- соєвого соусу— 2 Ст. ложки
- рисового вина или винного уксуса— 1 Ст. ложка
- кунжутного масла— 1/2 чайних ложки
- кукурудзяного крохмалю— 3 чайних ложки
- устричного соусу— 1 Ст. ложка
- цукрового піску— 1 Чайна ложка
- води— 3-4 Ст. ложок
- растительного масла или арахисового— 3 Ст. ложки
- стебла селери— 2 штуки
- солі— — За смаком
- червоний болгарський перець— 1 штука
Змішати курячий бульйон, устричний соус і цукор в мисці. В окремій невеликій мисці розчинити 1 чайну ложку кукурудзяного крохмалю у воді. Відкласти в сторону.
Нагріти сковороду на середньому вогні і додати 2 столові ложки олії. Коли масло стане гарячим, додати половину імбиру. Смажити протягом 10 секунд, потім додати рибу. Смажити рибу протягом 2 хвилин. Покласти рибу в друшляк або на паперові рушники.
нагріти 1 столову ложку масла в сковороді. Додати залишився імбир. Смажити протягом 10 секунд, а потім додати селера. Смажити селера протягом 1 хвилини, посипаючи сіллю. Додати червоний перець і обсмажувати ще 1 хвилину. Додати 1 — 2 столові ложки води, якщо овочі швидко стають сухими. Додати курячий бульйон і довести до кипіння. Додати кукурудзяний крохмаль і воду, варити, поки не загусне. Додати рибу і смажити протягом хвилини. Подавати в гарячому вигляді.
Подібні рецепти
Рибне філе під соусом
На святковий стіл чудесним варіантом закуски буде не тільки ковбасна або сирна нарізка, але і рибна. Вона прекрасно урізноманітнює меню і смаком, і користю. Візьміть ідею на замітку! опис приготування: Відразу хочу сказати, що точних рекомендацій, як приготувати рибне асорті, просто ні. Ви мож...
Рибне філе з помідорами і кукурудзою
Рецепт приготування смаженої філе баса з цибулею, помідорами чері, кукурудзою і базиліком. опис приготування: У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Приправити рибу сіллю і перцем, викласти шкірою вниз і смажити протягом 4 хвилин. Лопаткою перевернути рибу і готувати ще 1 хвили...
Рибне філе в духовці
Хочу поділитися з вами рецептом приготування рибного філе в духовці. Я готувала за цим рецептом пару раз, і хочу вам сказати, що риба виходить дуже смачною, соковитою і зовсім не сухий! опис приготування: Цей рецепт дієтичний, важливим інгредієнтом в ньому грає топлене вершкове масло, тому не ...
Рибне кільце з овочами
Цікава подача звичайного страви. Прекрасно підійде і для святкового столу, і для щоденної трапези. Блюдо поєднує в собі і гарнір у вигляді овочів, і запечену рибу. дивіться рецепт! опис приготування: Для цієї страви можна брати філе абсолютно будь-якої риби. Також і овочі: можна змінювати і до...
Рибне суфле
Якщо в руки попалася гарна свіжа риба, але немає ідей, як її приготувати — пропоную рецепт суфле з риби. рибне суфле — дуже хороший спосіб приготування риби, подобається навіть дітям. опис приготування: рибне суфле — блюдо дуже зручне в тому відношенні, що навіть люди, яким не дуже подобається...