Рецепт Рибне суфле

Рецепт Рибне суфле
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо в руки попалася гарна свіжа риба, але немає ідей, як її приготувати — пропоную рецепт суфле з риби. рибне суфле — дуже хороший спосіб приготування риби, подобається навіть дітям.

опис приготування:

рибне суфле — блюдо дуже зручне в тому відношенні, що навіть люди, яким не дуже подобається риба сама по собі, з великим задоволенням його уплітають. З цієї ж причини подобається воно і дітям, які звичайну рибу не їдять, а у вигляді суфле — на ура. Тим більше, що готується досить просто. Спробуйте приготувати суфле з риби!

  • рибне філе— 400 грам
  • молоко— 100 грам
  • яйця— 3 штуки
  • морква— 1 штука
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • Білий хліб— 1-2 скибочок
  • Солодкий перець— 1 штука
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
  • Зелень і спеції— — За смаком
рибне суфле - фото крок 1 Спершу видаляємо все скоринки від білого хліба і замочуємо хліб в молоці десь на 8-10 хвилин.

рибне суфле - фото крок 2 Цибулю дрібно шаткуємо, моркву натираємо на середній тертці.

рибне суфле - фото крок 3 Дрібно нарізаємо перець.

рибне суфле - фото крок 4 За допомогою блендера подрібнюємо рибне філе, цибуля, морква і перець до утворення однорідної маси.

рибне суфле - фото крок 5 Додаємо в цю ж масу один жовток, замочений в молоці хліб і спеції. Знову подрібнюємо блендером.

рибне суфле - фото крок 6 Збиваємо яєчний білок, додаємо до отриманого рибному фаршу і акуратно, вручну перемішуємо.

рибне суфле - фото крок 7 Готуємо начинку для суфле. Для цього дрібно нарізаємо 2 відварених яйця і зелень.

рибне суфле - фото крок 8 Змащуємо форму для випікання олією, розігріваємо духовку до 180 градусів. Рівномірно викладаємо у форму для випікання половину рибного фаршу, потім викладаємо шар начинки і зверху вкриваємо другим шаром рибного філе. розрівнюємо — і в розігріту духовочку.

рибне суфле - фото крок 9 Випікаємо рибне суфле в духовці при температура 180 градусів 40 хвилин. Подавати до столу можна як в гарячому, так і в холодному вигляді — мені більше подобається в гарячому, але це вже справа смаку. Смачного!

Подібні рецепти

Рибне асорті

Рибне суфле для дітей

На святковий стіл чудесним варіантом закуски буде не тільки ковбасна або сирна нарізка, але і рибна. Вона прекрасно урізноманітнює меню і смаком, і користю. Візьміть ідею на замітку! опис приготування: Відразу хочу сказати, що точних рекомендацій, як приготувати рибне асорті, просто ні. Ви мож...

Рибне філе по-азійському

Рибне філе по-азійському

Рецепт філе з риби по-азійському — приготування смаженої рибного філе з соєвим соусом, імбиром і зеленою цибулею. опис приготування: Дрібно нарізати зелений лук. Нарізати рибне філе на квадрати приблизно 5х5 см, близько 1 см завтовшки. Викласти рибу в миску і додати сіль, чорний перець, яєчний...

Рибне філе з помідорами і кукурудзою

Рибне філе з помідорами і кукурудзою

Рецепт приготування смаженої філе баса з цибулею, помідорами чері, кукурудзою і базиліком. опис приготування: У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Приправити рибу сіллю і перцем, викласти шкірою вниз і смажити протягом 4 хвилин. Лопаткою перевернути рибу і готувати ще 1 хвили...

Рибне філе в духовці

Рибне філе в духовці

Хочу поділитися з вами рецептом приготування рибного філе в духовці. Я готувала за цим рецептом пару раз, і хочу вам сказати, що риба виходить дуже смачною, соковитою і зовсім не сухий! опис приготування: Цей рецепт дієтичний, важливим інгредієнтом в ньому грає топлене вершкове масло, тому не ...

Рибне печеня по-азійському

Рибне печеня по-азійському

Рецепт приготування рибного жаркого з соєвим соусом, курячим бульйоном, селерою і болгарським перцем. опис приготування: Нарізати стебла селери по діагоналі на частини. Очистити і нарізати кубиками перець. Нарізати кубиками рибу. Покласти рибу в миску і додати соєвий соус, рисове вино, кунжутн...