Рецепт Риба з соусом з лимона і петрушки

Рецепт Риба з соусом з лимона і петрушки
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування смаженої риби з білим вином і соусом з лимона, петрушки і каперсів.


опис приготування:

Гострим ножем зрізати верхню і нижню частину лимона, очистити лимон від шкірки і білої серцевини. Нарізати лимон і викласти в невелику миску. вичавити сік. Додати петрушку, 1 1/2 столові ложки олії і каперси, якщо вони використовуються. Приправити сіллю і перцем.

У великій сковороді нагріти 1 столову ложку масла на середньому вогні. Додати цибулю і смажити до м'якості, від 2 до 4 хвилин. Поступово додати шпинат і смажити, перемішуючи, від 4 до 6 хвилин. Приправити сіллю і перцем. Викласти в миску і накрити кришкою. протерти сковороду.

Приправити рибу сіллю і перцем. Скласти кожне філе в третину. Викласти рибу в сковороду і налити в вино, довести до кипіння на сильному вогні. накрити кришкою, зменшити вогонь до мінімуму і варити від 4 до 6 хвилин. Подавати з соусом і шпинатом.


  • лимон— 1 штука
  • свіжої петрушки— 1/4 склянки
  • оливкового масла— 2 1/2 Ст. ложки
  • нарезанных каперсов— 2 чайних ложки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • Luk-salotų— 1 штука
  • шпинату— 600 грам
  • филе камбалы или палтуса— 8 штук
  • сухого білого вина— 1/2 склянки
Гострим ножем зрізати верхню і нижню частину лимона, очистити лимон від шкірки і білої серцевини. Нарізати лимон і викласти в невелику миску. вичавити сік. Додати петрушку, 1 1/2 столові ложки олії і каперси, якщо вони використовуються. Приправити сіллю і перцем.

У великій сковороді нагріти 1 столову ложку масла на середньому вогні. Додати цибулю і смажити до м'якості, від 2 до 4 хвилин. Поступово додати шпинат і смажити, перемішуючи, від 4 до 6 хвилин. Приправити сіллю і перцем. Викласти в миску і накрити кришкою. протерти сковороду.

Приправити рибу сіллю і перцем. Скласти кожне філе в третину. Викласти рибу в сковороду і налити в вино, довести до кипіння на сильному вогні. накрити кришкою, зменшити вогонь до мінімуму і варити від 4 до 6 хвилин. Подавати з соусом і шпинатом.


Подібні рецепти

Рибні палички з соусом з петрушки

Паштет з помідорів

Рецепт приготування рибних паличок з філе тілапії з соусом з майонезу, петрушки, гірчиці та хрону. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. Вистелити деко алюмінієвою фольгою, відкласти в сторону. Збити яйце в широкій неглибокій мисці, приправити сіллю і перцем. В іншій мисці зміш...

Риба відварна з соусом польським

Риба відварна з соусом польським

Легке в приготуванні, корисне і смачне блюдо. Ніжна рибка добре поєднується з трохи кислуватим і ніжним соусом. опис приготування: Смачне і легке, незважаючи на наявність вершкового масла, страва. Його можна приготувати і в звичайний день, і на святковий стіл. Приготувати рибу відварну з соусо...

Риба під білим соусом

Риба під білим соусом

Така риба під білим соусом може стати вашим коронною стравою навіть у свята. Готується вона легко, а її ніжний смак доповнюється чудовим вершковим соусом. опис приготування: відмінне блюдо, яке можна подавати як самостійно, так і в парі з гарніром (Мал, булгур і т.п.). Благодаря соусу, риба ви...

Риба під вершковим соусом

Риба під вершковим соусом

В якості основної страви пропоную взяти на озброєння цей апетитний, дуже оригінальний і досить нескладний варіант, як приготувати рибу під вершковим соусом з авокадо. опис приготування: Коли немає часу або бажання довго стояти біля плити, рецепт приготування риби під вершковим соусом, на який ...

Риба під сметанним соусом в духовці

Риба під сметанним соусом в духовці

Блюдо за рецептом, як приготувати рибу під сметанним соусом в духовці, виходить дієтичним, низькокалорійним і вітамінним. Готую його до вечері або на обід. Можна брати будь-яку за смаком рибку. опис приготування: Декілька разів на тиждень готую рибу, намагаюся робити її по-різному, щоб урізном...