Рецепт Рибні палички з соусом з петрушки

Рецепт Рибні палички з соусом з петрушки
Кількість порцій: 4 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування рибних паличок з філе тілапії з соусом з майонезу, петрушки, гірчиці та хрону.

опис приготування:

Розігріти духовку до 230 градусів. Вистелити деко алюмінієвою фольгою, відкласти в сторону.

Збити яйце в широкій неглибокій мисці, приправити сіллю і перцем. В іншій мисці змішати панірувальні сухарі, приправу і масло. Занурити рибу в яйце, даючи стекти надлишків, а потім обваляти в панірувальних сухарях. Викласти на підготовлений лист.

Випікати до злегка коричневого кольору, від 12 до 15 хвилин. Тим часом в невеликій мисці змішати разом майонез, зелень петрушки, гірчицю, лимонний сік і хрін, приправити сіллю і перцем. Подавати рибні палички з соусом і шматочками лимона.


  • велике яйце— 1 штука
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • приправы Олд-Бэй— 1 Ст. ложка
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • тилапии філе— 650 грам
  • легкого майонезу— 1/2 склянки
  • свіжої петрушки— 1/4 склянки
  • гірчиці— 1 Ст. ложка
  • лимонного соку— 1 Ст. ложка
  • хрону— 2 чайних ложки
Розігріти духовку до 230 градусів. Вистелити деко алюмінієвою фольгою, відкласти в сторону.

Збити яйце в широкій неглибокій мисці, приправити сіллю і перцем. В іншій мисці змішати панірувальні сухарі, приправу і масло. Занурити рибу в яйце, даючи стекти надлишків, а потім обваляти в панірувальних сухарях. Викласти на підготовлений лист.

Випікати до злегка коричневого кольору, від 12 до 15 хвилин. Тим часом в невеликій мисці змішати разом майонез, зелень петрушки, гірчицю, лимонний сік і хрін, приправити сіллю і перцем. Подавати рибні палички з соусом і шматочками лимона.


Подібні рецепти

Риба з соусом з лимона і петрушки

Аджика з петрушки

Рецепт приготування смаженої риби з білим вином і соусом з лимона, петрушки і каперсів. опис приготування: Гострим ножем зрізати верхню і нижню частину лимона, очистити лимон від шкірки і білої серцевини. Нарізати лимон і викласти в невелику миску. вичавити сік. Додати петрушку, 1 1/2 столові...

Рибні палички по-японськи

Рибні палички по-японськи

Швидкий варіант урізноманітнити рибні котлети, надавши їм не тільки інший вид, але і смак. Пригощайтеся! опис приготування: Для таких паличок підійде будь-який фарш з білої риби. Картопляний крохмаль не підійде, смужки вийдуть Клеклі. Фарш має вийти, як густий кефір. Сковороду потрібно брати з...

Рибні палички

Рибні палички

Рибні палички — це відмінна рибна закуска в хрусткій паніровці. Готується вона дуже просто і швидко, сподобається всім, як дорослим, так і дітям. опис приготування: Чим купувати рибні палички з невідомим складом в магазині, чи не краще їх приготувати вдома, тим більше, що це швидко і просто. Д...

Рибні ковбаски під лимонним соусом

Рибні ковбаски під лимонним соусом

Для приготування цих рибних ковбасок, звичайно, трохи доведеться повозитися, але результат того вартий. Готуються з 3х видів рибного фаршу і подаються з пікантним лимонним соусом. раджу приготувати. опис приготування: Ці рибні ковбаски дуже ситні і смачні, сподобаються і дорослим, і дітям. У р...

Рибні котлети під соусом в духовці

Рибні котлети під соусом в духовці

Смачно і просто, шукаєте саме такий варіант обіду або вечері? Тоді швидше відкривайте цей простий рецепт рибних котлет під соусом в духовці! ароматичний, ніжно, ситно і дуже смачно. Спробуйте! опис приготування: Як і личить смачним рибних страв, я обожнюю поєднувати ці котлетки з картопляним п...