Рецепт Риба з пармезаном

Рецепт Риба з пармезаном
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Рецепт філе риби запечене в сирі пармезан — приготування рибного філе з пармезаном, кедровими горішками і базиліком.

опис приготування:

розморозити рибу, якщо вона була заморожена. Промити і висушити паперовими рушниками. Нарізати філе шматочками товщиною 2,5 см.

У дрібній мисці змішати яйця і молоко. В іншій маленькій мисці змішати подрібнені крекери, сир пармезан, кедрові горіхи, базилік і перець. Вмочити рибне філе в яєчну суміш. Потім обваляти в сирної суміші. струсити надлишки.

Викласти рибу в форму для випічки. Полити зверху розтопленим маслом або маргарином. Випікати в духовці при 480 градусах до золотистого кольору. При бажанні подавати з соусом.


  • рибного філе— 450 грам
  • яйце— 1 штука(збити)
  • молока— 4 Ст. ложки
  • сиру пармезан— 2 Ст. ложки
  • кедровых орехов или миндаля— 2 Ст. ложки
  • сушеного Базиліка— 1/2 чайних ложки
  • перцю— 1/8 чайних ложки
  • маргарина или масла— 2 Ст. ложки
розморозити рибу, якщо вона була заморожена. Промити і висушити паперовими рушниками. Нарізати філе шматочками товщиною 2,5 см.

У дрібній мисці змішати яйця і молоко. В іншій маленькій мисці змішати подрібнені крекери, сир пармезан, кедрові горіхи, базилік і перець. Вмочити рибне філе в яєчну суміш. Потім обваляти в сирної суміші. струсити надлишки.

Викласти рибу в форму для випічки. Полити зверху розтопленим маслом або маргарином. Випікати в духовці при 480 градусах до золотистого кольору. При бажанні подавати з соусом.


Подібні рецепти

Риба під сметанним соусом з овочами і пармезаном

Свинячі котлети з пармезаном

Смачна страва, як для святкового столу, так і для буденного вечері. На гарнір подайте рис або картопляне пюре, і дегустують "; за вуха" не відтягнути! опис приготування: смачне, соковите і ароматне блюдо! Соус з пармезаном додасть страві неповторно ніжний смак. Раджу брати рибне філе без кісто...

Равіолі з рикоттою та пармезаном

Равіолі з рикоттою та пармезаном

Рецепт приготування равіолі з начинкою з рікотти, сиру Пармезан, руколли і яйця. У рецепті наводиться кілька варіацій начинки для равіолі. кількість порцій: 4 rikotta— 360 грам сир пармезан— 1 1/2 склянки яйце— 1 штука(плюс 1 яйце (додатково)) сіль і перець— 1 За смаком оливкова олія— 1 Ст. лож...

Пюре з цвітної капусти з часником і пармезаном

Пюре з цвітної капусти з часником і пармезаном

Рецепт приготування незвичайного пюре, виглядає як звичне картопляне блюдо, в кращих традиціях кулінарів Франції. опис приготування: Слов'яни люблять картоплю і страви з нього, ймовірно, сильніше за всіх інших народів світу, і шанобливо називають її другим хлібом. Представляємо вашій увазі чуд...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...