Рецепт Самсун «Арабська»
Самса або самоса — пиріжок з начинкою довільної форми (круглої, трикутної або квадратної). Вважається самостійною стравою, подається з оцтом або томатним соусом з часником і зеленню.
опис приготування:
Прочитавши мій рецепт, ви дізнаєтеся, як приготувати "; Самсу "; Арабську ";. Це красиві і ситні пиріжки-булочки з начинкою з картопляного пюре і м'яса. Подають їх зазвичай з томатним соусом з часником і зеленню. Ніжне тонке тісто, багато начинки — просто ідеальний перекус! пробуйте!
- Борошно пшеничне— 320 грам(тісто)
- молоко— 200 мілілітрів(тісто)
- Рослинна олія— 4 Ст. ложки(тісто)
- цукор— 1 Чайна ложка(тісто)
- сіль— 0.5 чайних ложки(тісто)
- Дріжджі сухі швидкодіючі— 0,5 чайних ложки(тісто)
- Розпушувач тіста— 0.5 чайних ложки(тісто)
- М'ясний фарш— 650 грам(начинка)
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки(начинка)
- Масло рослинне— 2 Ст. ложки(начинка)
- зіра (мелена) — 1 Чайна ложка(начинка)
- Камерного зелень (петрушка, Braai) — 1 Ст. ложка(начинка)
- сіль, перець чорний мелений— За смаком(начинка)
- Картопляне пюре готове— 9 Ст. ложок(начинка)
- Борошно пшеничне— 30 грам(з podpиl)
- крохмаль— 2 Ст. ложки(з podpиl)
- Вершкове масло— 30 грам
- Рослинна олія— 1 Ст. ложка
- жовток яєчний— 1 штука
2. Влийте тепле молоко і масло.
3. Замісити м'яке пластичне тісто, залиште його в пакеті на 30 хвилин відпочити.
4. тепер потрібно підготувати начинку. Очищену цибулю поріжте кубиками або півкільцями, обсмажте на олії до м'якості.
5. Викладіть фарш і доведіть до готовності. Я перекрутила м'ясо через велику решітку м'ясорубки.
6. додайте сіль, спеції, перемішайте і через хвилину зніміть з вогню. начинка готова.
7. Приготуйте дві суміші. перша — масло вершкове та олію. друга — борошно і крохмаль.
8. За допомогою ваг кухонних розділіть тісто на 9 кульок, у мене вийшов кожен кульку — 60 г.
9. Кожен кульку обваляйте в суміші борошна і крохмалю. Розкачайте до тонкого і майже прозорого стану. Діаметр — 28-30 см. Центр змастіть сумішшю масел.
10. Переверніть корж маслом вниз. По центру покладіть столову ложку картопляного пюре, а зверху півтори столові ложки м'ясного фаршу.
11. Зберіть краю в вузлик, перекрутите, і накрийте "; спідничкою ";, загорнувши краю під низ.
12. Застеліть деко пергаментом, викладіть пиріжки. масло, що залишилося (точніше суміш масел) з'єднайте з жовтком яєчним. Змастіть цією сумішшю пиріжки. Надішліть в гарячу духовку на 20 хвилин. Температура в духовці 200 градусів.
13. Готово!
14. А ось і розріз!
Подібні рецепти
Арабська шаурма
Рецепт приготування самси з бараниною і ріпчастою цибулею. Самса - пиріжок круглої або трикутної форми з начинкою. Самса популярна у народів Середньої Азії. опис приготування: Самсу зручніше готувати у фритюрі. Можна блюдо запікати і в духовці. Обов'язково спробуйте приготувати самсу будинку! ...
Салат з курки і помідорів
Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...
Сендвіч з овочами
Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...
Пиріжки «Наполеон»
Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...
Риба в мікрохвильовці
Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...