Рецепт Самсун «Арабська»

Рецепт Самсун «Арабська»
Кількість порцій: 9 Час приготування: 1 г. 15 хв.
Самса або самоса — пиріжок з начинкою довільної форми (круглої, трикутної або квадратної). Вважається самостійною стравою, подається з оцтом або томатним соусом з часником і зеленню.

опис приготування:

Прочитавши мій рецепт, ви дізнаєтеся, як приготувати "; Самсу "; Арабську ";. Це красиві і ситні пиріжки-булочки з начинкою з картопляного пюре і м'яса. Подають їх зазвичай з томатним соусом з часником і зеленню. Ніжне тонке тісто, багато начинки — просто ідеальний перекус! пробуйте!

  • Борошно пшеничне— 320 грам(тісто)
  • молоко— 200 мілілітрів(тісто)
  • Рослинна олія— 4 Ст. ложки(тісто)
  • цукор— 1 Чайна ложка(тісто)
  • сіль— 0.5 чайних ложки(тісто)
  • Дріжджі сухі швидкодіючі— 0,5 чайних ложки(тісто)
  • Розпушувач тіста— 0.5 чайних ложки(тісто)
  • М'ясний фарш— 650 грам(начинка)
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки(начинка)
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки(начинка)
  • зіра (мелена)  — 1 Чайна ложка(начинка)
  • Камерного зелень (петрушка, Braai)  — 1 Ст. ложка(начинка)
  • сіль, перець чорний мелений— За смаком(начинка)
  • Картопляне пюре готове— 9 Ст. ложок(начинка)
  • Борошно пшеничне— 30  грам(з podpиl)
  • крохмаль— 2 Ст. ложки(з podpиl)
  • Вершкове масло— 30 грам
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
  • жовток яєчний— 1 штука
Самса 1. Заздалегідь відваріть картопляне пюре, воно повинно бути теплим. У глибокій мисці змішайте сухі інгредієнти для тіста.

Самса 2. Влийте тепле молоко і масло.

Самса 3. Замісити м'яке пластичне тісто, залиште його в пакеті на 30 хвилин відпочити.

Самса 4. тепер потрібно підготувати начинку. Очищену цибулю поріжте кубиками або півкільцями, обсмажте на олії до м'якості.

Самса 5. Викладіть фарш і доведіть до готовності. Я перекрутила м'ясо через велику решітку м'ясорубки.

Самса 6. додайте сіль, спеції, перемішайте і через хвилину зніміть з вогню. начинка готова.

Самса 7. Приготуйте дві суміші. перша — масло вершкове та олію. друга — борошно і крохмаль.

Самса 8. За допомогою ваг кухонних розділіть тісто на 9 кульок, у мене вийшов кожен кульку — 60 г.

Самса 9. Кожен кульку обваляйте в суміші борошна і крохмалю. Розкачайте до тонкого і майже прозорого стану. Діаметр — 28-30 см. Центр змастіть сумішшю масел.

Самса 10. Переверніть корж маслом вниз. По центру покладіть столову ложку картопляного пюре, а зверху півтори столові ложки м'ясного фаршу.

Самса 11. Зберіть краю в вузлик, перекрутите, і накрийте "; спідничкою ";, загорнувши краю під низ.

Самса 12. Застеліть деко пергаментом, викладіть пиріжки. масло, що залишилося (точніше суміш масел) з'єднайте з жовтком яєчним. Змастіть цією сумішшю пиріжки. Надішліть в гарячу духовку на 20 хвилин. Температура в духовці 200 градусів.

Самса 13. Готово!

Самса 14. А ось і розріз!

Подібні рецепти

Самсун

Арабська шаурма

Рецепт приготування самси з бараниною і ріпчастою цибулею. Самса - пиріжок круглої або трикутної форми з начинкою. Самса популярна у народів Середньої Азії. опис приготування: Самсу зручніше готувати у фритюрі. Можна блюдо запікати і в духовці. Обов'язково спробуйте приготувати самсу будинку! ...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...

Риба в мікрохвильовці

Риба в мікрохвильовці

Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...