Рецепт Риба з овочами і рисом

Рецепт Риба з овочами і рисом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт риба з овочами — приготування рибного філе з цибулею, селерою солодким перцем, помідорами, баміей і рисом. Популярна азіатська кухня.

опис приготування:

Нарізати цибулю селера перець, помідори і бамию. розморозити рибу, якщо вона була заморожена. промити рибу, висушити паперовим рушником. Нарізати шматочками і відкласти в сторону.

У великій сковороді обсмажити цибулю, селера, болгарський перець і часник в маслі або маргарині до готовності. Додати помідори, воду, томатну пасту, петрушку, порошок для бульйону, порошок чилі, Вустерширський соус і гарячий соус з перцю. Довести суміш до кипіння. зменшити вогонь. Варити на повільному вогні протягом 5 хвилин.

Додати рибу і бамию до томатної суміші, акуратно перемішати. Довести суміш до кипіння, зменшити вогонь. Накрити кришкою і кип'ятити на повільному вогні протягом 5 хвилин. Подавати з вареним рисом. Прикрасити часточками лимона, якщо це необхідно.


  • філе риби— 450 грам
  • цибулина— 1 штука
  • стебло селери— 1 штука
  • зеленого болгарського перцю— 1/2 штуки
  • часникового порошку— 1/4 чайних ложки
  • маргарина или сливочного масла— 2 Ст. ложки
  • помідорів— 500 грам
  • томатної пасти— 2 Ст. ложки
  • петрушки— 1 Ст. ложка
  • порошка для куриного бульона— 1 Чайна ложка
  • порошку чилі— 1 Чайна ложка
  • Вустершірского соусу— 1/2 чайних ложки
  • горячий соус из перца— — За смаком
  • замороженной бамии— 300 грам
Нарізати цибулю селера перець, помідори і бамию. розморозити рибу, якщо вона була заморожена. промити рибу, висушити паперовим рушником. Нарізати шматочками і відкласти в сторону.

У великій сковороді обсмажити цибулю, селера, болгарський перець і часник в маслі або маргарині до готовності. Додати помідори, воду, томатну пасту, петрушку, порошок для бульйону, порошок чилі, Вустерширський соус і гарячий соус з перцю. Довести суміш до кипіння. зменшити вогонь. Варити на повільному вогні протягом 5 хвилин.

Додати рибу і бамию до томатної суміші, акуратно перемішати. Довести суміш до кипіння, зменшити вогонь. Накрити кришкою і кип'ятити на повільному вогні протягом 5 хвилин. Подавати з вареним рисом. Прикрасити часточками лимона, якщо це необхідно.


Подібні рецепти

Реберця з овочами і рисом

Смажена риба з рисом

Часто зовсім не хочеться винаходити якусь нову страву, шукати дивні поєднання продуктів. Є бажання взяти щось просте і приготувати смачно і ситно. Це легке блюдо нагодує всю сім'ю. опис приготування: Блюдо вийшло схоже на наш улюблений плов, тільки тут інше м'ясо, та й овочів набагато більше. ...

Риба, запечена з рисом

Риба, запечена з рисом

Ситне і смачне повноцінне блюдо для всієї родини — це риба, запечена з рисом в домашніх умовах. Досить оригінально і дуже апетитно, таку рибку обов'язково слід спробувати. опис приготування: Рецепт приготування риби, запеченої з рисом, добре тим, що начинку можна урізноманітнити смак. При бажа...

Риба під сметанним соусом з овочами і пармезаном

Риба під сметанним соусом з овочами і пармезаном

Смачна страва, як для святкового столу, так і для буденного вечері. На гарнір подайте рис або картопляне пюре, і дегустують "; за вуха" не відтягнути! опис приготування: смачне, соковите і ароматне блюдо! Соус з пармезаном додасть страві неповторно ніжний смак. Раджу брати рибне філе без кісто...

Риба з овочами під маринадом

Риба з овочами під маринадом

На обід або вечерю соковита рибка з овочами - то, що треба. Ця страва чудово поєднується з будь-яким гарніром, а також підходить для дитячого меню. Пропоную вам докладний і простий рецепт приготування. опис приготування: Відразу хочу звернути вашу увагу, що є кілька варіантів, як приготувати р...

Риба з овочами, запечена в фользі

Риба з овочами, запечена в фользі

Класика жанру сімейної вечері — риба з овочами, запечена в фользі. Під біле вино це легке і, в той же час, соковите блюдо йде просто дивовижно. рекомендую спробувати. опис приготування: По суті, даний рецепт приготування універсальний. Риба з овочами, запечена в фользі — не з тих страв, рецеп...