Рецепт Риба з овочами і рисом
Рецепт риба з овочами — приготування рибного філе з цибулею, селерою солодким перцем, помідорами, баміей і рисом. Популярна азіатська кухня.
опис приготування:
Нарізати цибулю селера перець, помідори і бамию. розморозити рибу, якщо вона була заморожена. промити рибу, висушити паперовим рушником. Нарізати шматочками і відкласти в сторону.
У великій сковороді обсмажити цибулю, селера, болгарський перець і часник в маслі або маргарині до готовності. Додати помідори, воду, томатну пасту, петрушку, порошок для бульйону, порошок чилі, Вустерширський соус і гарячий соус з перцю. Довести суміш до кипіння. зменшити вогонь. Варити на повільному вогні протягом 5 хвилин.
Додати рибу і бамию до томатної суміші, акуратно перемішати. Довести суміш до кипіння, зменшити вогонь. Накрити кришкою і кип'ятити на повільному вогні протягом 5 хвилин. Подавати з вареним рисом. Прикрасити часточками лимона, якщо це необхідно.
- філе риби— 450 грам
- цибулина— 1 штука
- стебло селери— 1 штука
- зеленого болгарського перцю— 1/2 штуки
- часникового порошку— 1/4 чайних ложки
- маргарина или сливочного масла— 2 Ст. ложки
- помідорів— 500 грам
- томатної пасти— 2 Ст. ложки
- петрушки— 1 Ст. ложка
- порошка для куриного бульона— 1 Чайна ложка
- порошку чилі— 1 Чайна ложка
- Вустершірского соусу— 1/2 чайних ложки
- горячий соус из перца— — За смаком
- замороженной бамии— 300 грам
У великій сковороді обсмажити цибулю, селера, болгарський перець і часник в маслі або маргарині до готовності. Додати помідори, воду, томатну пасту, петрушку, порошок для бульйону, порошок чилі, Вустерширський соус і гарячий соус з перцю. Довести суміш до кипіння. зменшити вогонь. Варити на повільному вогні протягом 5 хвилин.
Додати рибу і бамию до томатної суміші, акуратно перемішати. Довести суміш до кипіння, зменшити вогонь. Накрити кришкою і кип'ятити на повільному вогні протягом 5 хвилин. Подавати з вареним рисом. Прикрасити часточками лимона, якщо це необхідно.
Подібні рецепти
Смажена риба з рисом
Часто зовсім не хочеться винаходити якусь нову страву, шукати дивні поєднання продуктів. Є бажання взяти щось просте і приготувати смачно і ситно. Це легке блюдо нагодує всю сім'ю. опис приготування: Блюдо вийшло схоже на наш улюблений плов, тільки тут інше м'ясо, та й овочів набагато більше. ...
Риба, запечена з рисом
Ситне і смачне повноцінне блюдо для всієї родини — це риба, запечена з рисом в домашніх умовах. Досить оригінально і дуже апетитно, таку рибку обов'язково слід спробувати. опис приготування: Рецепт приготування риби, запеченої з рисом, добре тим, що начинку можна урізноманітнити смак. При бажа...
Риба під сметанним соусом з овочами і пармезаном
Смачна страва, як для святкового столу, так і для буденного вечері. На гарнір подайте рис або картопляне пюре, і дегустують "; за вуха" не відтягнути! опис приготування: смачне, соковите і ароматне блюдо! Соус з пармезаном додасть страві неповторно ніжний смак. Раджу брати рибне філе без кісто...
Риба з овочами під маринадом
На обід або вечерю соковита рибка з овочами - то, що треба. Ця страва чудово поєднується з будь-яким гарніром, а також підходить для дитячого меню. Пропоную вам докладний і простий рецепт приготування. опис приготування: Відразу хочу звернути вашу увагу, що є кілька варіантів, як приготувати р...
Риба з овочами, запечена в фользі
Класика жанру сімейної вечері — риба з овочами, запечена в фользі. Під біле вино це легке і, в той же час, соковите блюдо йде просто дивовижно. рекомендую спробувати. опис приготування: По суті, даний рецепт приготування універсальний. Риба з овочами, запечена в фользі — не з тих страв, рецеп...