Рецепт Реберця з овочами і рисом

Рецепт Реберця з овочами і рисом
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 г. 10 хв.
Часто зовсім не хочеться винаходити якусь нову страву, шукати дивні поєднання продуктів. Є бажання взяти щось просте і приготувати смачно і ситно. Це легке блюдо нагодує всю сім'ю.

опис приготування:

Блюдо вийшло схоже на наш улюблений плов, тільки тут інше м'ясо, та й овочів набагато більше. Такий мікс продуктів, які були в холодильнику. Тому не бійтеся щось прибрати зі складу або додати, тільки в розумних межах. Але для початку прочитайте про те, як приготувати реберця з овочами і рисом.

  • свинячі ребра— 450 грам
  • сіль— 1, 1/3 чайних ложки
  • Чорний перець— 1/4 чайних ложки
  • Соєвий соус— 2, 1/4 чайних ложки
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • гриби шиітаке— 8 штук
  • часник— 3-5 зубчиків
  • Корінь імбиру— 10 грам
  • цукор— 1/2 чайних ложки
  • морква— 1/2 склянки
  • вода— 1/2 склянки
  • Мал— 2 склянки
  • Зелений горошок— 1/2 склянки
Реберця з овочами і рисом - фото крок 1 1. Підготуйте інгредієнти. Протягом 1 години маринують свинячі ребра в 1/3 чайної ложки солі, 1/4 чайної ложки перцю і 1/4 чайної ложки соєвого соусу. На гарячому маслі на середньому вогні обсмажте шиітаке до золотистого кольору. Потім на іншу сковороду викладіть замариновані реберця і смажте.

Реберця з овочами і рисом - фото крок 2 2. Як тільки реберця підрум'яняться, додайте до них подрібнені часник і імбир, цукор. Чи готуєте буквально пару хвилин.

Реберця з овочами і рисом - фото крок 3 3. Потім в сковороду відправте кубиком нарізану моркву, 2 чайні ложки соєвого соусу, 1/2 склянки води. Гасіть реберця 5-10 хвилин, до випаровування рідини.

Реберця з овочами і рисом - фото крок 4 4. Реберця перекладіть в каструлю, додайте до них шиітаке і рис, влийте води стільки, щоб вистачило для приготування рису, Залежно від сорту. Додати сіль (1 чайна ложка). Варіть на середньому вогні до повної готовності рису.

Реберця з овочами і рисом - фото крок 5 5. Ось так буде виглядати страва під час готування.

Реберця з овочами і рисом - фото крок 6 6. для 5 хвилин до готовності страви додайте зелений горошок в каструлю. Смачного!

Подібні рецепти

Реберця по-китайськи з смаженим рисом

Баранячі реберця з рисом

Реберця по-китайськи з смаженим рисом — страва, яке нескладно приготувати в домашніх умовах, проте за смаком воно не поступається страві з хорошого китайського ресторану. опис приготування: Реберця по-китайськи з смаженим рисом — це ніяке не традиційне китайське блюдо, це всього лише моя кулін...

Риба з овочами і рисом

Риба з овочами і рисом

Рецепт риба з овочами — приготування рибного філе з цибулею, селерою солодким перцем, помідорами, баміей і рисом. Популярна азіатська кухня. опис приготування: Нарізати цибулю селера перець, помідори і бамию. розморозити рибу, якщо вона була заморожена. промити рибу, висушити паперовим рушнико...

Реберця з овочами в мультиварці

Реберця з овочами в мультиварці

Якщо хочеться приготувати що-небудь ситне і смачне, а часу стояти біля плити немає, тоді на виручки прийде рецепт приготування реберець з овочами в мультиварці — швидкий, простий і апетитний. опис приготування: Якщо час дозволяє, попередньо можна замаринувати реберця з овочами в мультиварці в ...

Реберця з овочами тушковані

Реберця з овочами тушковані

До вашої уваги — цікавий і простий рецепт реберець з овочами тушкованих. Я його пробувала в китайському ресторанчику, і повторила будинку. експеримент вдався, спробуйте і ви! Дуже смачно і пікантно! опис приготування: погодьтеся, блюдо виглядає по-справжньому святково і цікаво! А готується, пр...

Пиріг з рисом, зеленою цибулею і яйцем

Пиріг з рисом, зеленою цибулею і яйцем

Дуже часто ми використовуємо начинку з рису, зеленої цибулі і яєць для приготування смажених або печених пиріжків. Пропоную швидкий, але не менш смачний варіант великого пирога з листкового тіста опис приготування: Випічка виходить одночасно простий і неймовірно смачною, встояти перед нею прос...