Рецепт Риба з баклажанами
неймовірно смачна, ароматна і хрустка риба з баклажанами сподобається і дорослим, і дітям.
опис приготування:
Риба з баклажанами в домашніх умовах може стати прекрасним обідом або навіть святковою вечерею.
1. Рибу очистити від нутрощів і луски, добре промити під проточною водою.
2. З лимона вичавити сік, додати каррі, чебрець, приправу для риби і томатну пасту. Все добре змішати.
3. На рибі зробити надрізи, залити приготовленим заправленням і поставити хвилин на 30-50 маринуватися.
4. Баклажани нарізати кружечками і обсмажити до злегка золотистого кольору в оливковій олії. Посолити і поперчити за смаком.
5. Готову рибу покласти на розпечену сковороду з невеликою кількістю оливкової олії і обсмажити з двох сторін кілька хвилин.
6. У жароміцних форму викласти баклажани, посипати зеленою цибулею. Зверху акуратно викласти рибу і залити маринадом.
7. Надіслати в добре розігріту духовку на 20-30 хвилин. перші 15 хвилин можна накрити форму фольгою, а потім дати рибку підрум'янитися.
Рецепт приготування риби з баклажанами можна доповнити й іншими овочами — перцем, кабачками, помідорами і т.д. Не бійтеся експериментів, вони обов'язково дадуть свої результати.
- тілапія— 2 штуки(можно заменить другой рыбой)
- баклажани— 2 штуки
- Оливкова олія— 8 Ст. ложок
- Зелена цибуля— 50 грам
- каррі— 1 Ст. ложка
- лимон— 1 штука
- Томатна паста— 1 Ст. ложка
- Приправа для риби— 2 Ст. ложки
- сіль— 1 щіпка
- перець— 1 щіпка
1. Рибу очистити від нутрощів і луски, добре промити під проточною водою.
2. З лимона вичавити сік, додати каррі, чебрець, приправу для риби і томатну пасту. Все добре змішати.
3. На рибі зробити надрізи, залити приготовленим заправленням і поставити хвилин на 30-50 маринуватися.
4. Баклажани нарізати кружечками і обсмажити до злегка золотистого кольору в оливковій олії. Посолити і поперчити за смаком.
5. Готову рибу покласти на розпечену сковороду з невеликою кількістю оливкової олії і обсмажити з двох сторін кілька хвилин.
6. У жароміцних форму викласти баклажани, посипати зеленою цибулею. Зверху акуратно викласти рибу і залити маринадом.
7. Надіслати в добре розігріту духовку на 20-30 хвилин. перші 15 хвилин можна накрити форму фольгою, а потім дати рибку підрум'янитися.
Рецепт приготування риби з баклажанами можна доповнити й іншими овочами — перцем, кабачками, помідорами і т.д. Не бійтеся експериментів, вони обов'язково дадуть свої результати.
Подібні рецепти
Бісквітний торт «Панчо»
Приготувати ароматний річний плов з куркою і баклажанами дуже легко. Це ситне блюдо виходить неймовірно смачним в поєднанні з куркою, рисом і баклажанами, а спеції розкривають ще більше аромат. опис приготування: Спеції та баклажан надають страві приголомшливий смак, дуже оригінальний. дивітьс...
Рис з баклажанами і солодким перцем
розповім, як приготувати коричневий рис з баклажанами і солодким перцем, а також я додала морква, цибуля, часник, зелень. Все вийшло ароматно і дуже смачно, дивіться рецепт! опис приготування: Технологія приготування бурого рису з овочами відрізняється від варіння білого рису, який готується в...
Салат з макаронів з нутом і баклажанами
Салат з макаронів з нутом і баклажанами - холодну літня страва, яке готується легко і швидко. Ідеально підходить для обіду на роботі або для легкого вечері. дивіться, як його приготувати. опис приготування: Влітку дуже популярні салати з макаронів (пасти). Поєднань продуктів дуже багато: помід...
Салат на зиму з баклажанами і помідорами
Сьогодні розповім про найпростіший і легкому способі зробити зимову закрутку - як приготувати салат на зиму з баклажанами і помідорами. Готується такий салат дуже швидко, так само швидко і з'їдається. опис приготування: У домашніх умовах зробити такий салат дуже просто, навіть простіше, ніж мо...
Салат з баклажанами і квасолею
Салат з баклажанів і квасолею ідеальний для вас в разі, якщо вам не подобаються зелені салати з великою кількістю листя. цей салат — прекрасний варіант обіду, захопленого з собою на роботу. опис приготування: Баклажани використовуються в кулінарії при приготуванні різних страв як в свіжому, та...