Рецепт Реберця в пиві

Рецепт Реберця в пиві
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Напевно, багато хто з вас виїжджають на природу, щоб провести час з друзями та, звичайно, побалувати себе їжею на грилі. Я розповім вам, як приготувати реберця в пиві з барбекю. Дуже смачно!

опис приготування:

Якщо ви хочете зробити соус трохи густішим, то додайте в нього густий мед. Тоді при обсмажуванні реберця додатково карамелізіруется і стануть ще гарніше і смачніше.

Цього разу у мене не було часу маринувати ребра, але при наявності часу замаринуйте їх в темному пиві хоча б на годинку.

  • Приправи для барбекю— 3 Ст. ложки
  • пиво темне— 180 мілілітрів
  • реберця свинячі— 2 кілограма
Реберця в пиві - фото крок 1 Спершу вимийте і висушіть ребра, посипте їх приправою для барбекю (2 ст. ложки). Її можна купити готову або зробити самому, змішавши ці інгредієнти: паприка мелена, цибульний порошок, часниковий порошок, чилі мелений, обкладинка, кмин мелений, гірчиця суха, імбир сухий, чебрець, коріандр мелений, цукор коричневий, сіль.

Реберця в пиві - фото крок 2 Тепер в пиво додайте решту приправу.

Реберця в пиві - фото крок 3 добре перемішайте.

Реберця в пиві - фото крок 4 Розігрійте гриль. Реберця щедро змастіть пивним соусом за допомогою пензлика і викладіть на гриль.

Реберця в пиві - фото крок 5 смажте, періодично змащуючи соусом, близько 30 хвилин. Час від часу перевертайте.

Реберця в пиві - фото крок 6 Подавайте ребра гарячими, розрізавши на шматочки.

Подібні рецепти

Рулька (голонка) в темному пиві

Запечені свинячі реберця в духовці

Рецепт приготування рульки (голонка) в темному пиві. Дуже популярне і відоме блюдо в Чехії. опис приготування: Розповідаю як правильно приготувати рульку в пиві! У цій страві головне не забути поливати рульку пивом (соусом з пива), коли вона буде перебувати в духовці. Так вона вийде ароматною ...

Риба в тесті на пиві

Риба в тесті на пиві

На пиві побудовано безліч рецептів, з якими незнайомі навіть досвідчені господині. Я пропоную класичний рецепт риби в тесті на пиві, який відомий ще з давніх-давен в російській кухні. опис приготування: Кляр на пиві виходить відмінним, а риба в тесті на пиві в домашніх умовах порадує смакові р...

Риба в пиві

Риба в пиві

Оригінальний рецепт приготування чудової рибної закуски. кількість порцій: 6 невеликих риб— 12 штук(salaka, putassu) світлого пива— 0,5 L великі цибулини— 2 штуки сметани— 300 грам пера зеленого лука— 4 штуки сіль, перець— 1 штука(за смаком) пучок петрушки— 1 штука(для маринаду) винного оцту— 2...

Реберця барбекю, запечені в духовці

Реберця барбекю, запечені в духовці

реберця, запечені в духовці, — дуже смачні ласощі, яке ми часто робимо взимку будинку, так як на природу вже не виїжджаємо. Прекрасний маринад робить блюдо чудово пахучим. Спробуйте! опис приготування: Цей складний маринад ідеально підходить для реберець, запечених в духовці. Незрівнянний аро...

Реберця барбекю

Реберця барбекю

Реберця барбекю - це одне з найсмачніше страв, які можна приготувати на природі! опис приготування: Пропоную Вам приготувати реберця барбекю! Приготовані за цим рецептом реберця - не тільки чудова закуска до пива, але і прекрасний обід, якщо приготувати до них гарнір! Свинячі реберця— 1,5 кі...