Рецепт Риба в клярі з майонезом

Рецепт Риба в клярі з майонезом
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 25 хв.
Рибку можна запікати, варити, гасити або обсмажувати. Я дуже люблю рибку з хрусткою і красивою золотий скоринкою. Саме тому пропоную простий рецепт, як приготувати рибу в клярі з майонезом.

опис приготування:

Для приготування в такому клярі підійде будь-який сорт білої риби, знадобиться філе без кісток. Можна купити готову рибне філе або очистити його від кісток самостійно. Таку рибку можна подати з будь-яким соусом, з гарніром зі свіжих овочів, з картопляним пюре, з кашею або до макаронів.

  • Панірувальні сухарі— 5 Ст. ложок
  • пармезан тертий— 2 Ст. ложки
  • часниковий порошок— 0,5 чайних ложки
  • Каєнський перець— 1 щіпка
  • яйця— 1 штука
  • майонез— 1 Ст. ложка
  • борошно— 1 Ст. ложка
  • тілапія— 200 грам
1 Змішайте панірувальні сухарі з пармезаном, часниковим порошком і кайенский перцем.

2 В окремій мисці змішайте яйце з майонезом, і окремо насипте борошно в тарілку.

3 Вимийте філе тілапії, витріть його серветками.

4 Умочіть рибку спершу в борошно, потім - в яєчно-майонезну суміш і наостанок - в панірувальні сухарі і пармезан.

5 Випікайте рибку в розігрітому до 220 градусів духовці 15 хвилин. Крихітка зовні придбає приємний золотистий колір, а всередині риба буде соковита і ніжна.

Подібні рецепти

Риба з картоплею під майонезом

Відбивні в клярі з майонезом

Для приготування вечері часто немає достатньо часу, тому подивіться, як приготувати рибу з картоплею під майонезом, запечену в духовці. Це дуже ситне, смачне і ароматне гаряче блюдо. опис приготування: Якщо ви не любитель покупного майонезу, але все ж хочете приготувати таку страву, скористайт...

Риба під майонезом в духовці

Риба під майонезом в духовці

Риба під майонезом в духовці — це дуже проста, але смачна запіканка з апетитною сирною скоринкою. Готується дуже просто, доволі швидко, при цьому прекрасно наситить і залишить відчуття легкості. опис приготування: Приготована риба під майонезом в духовці дуже добре поєднується з різними гарнір...

Риба з картоплею, запечені під майонезом

Риба з картоплею, запечені під майонезом

апетитна, ситна ну і звичайно смачна запіканка. Рибу можна взяти практично любу, яка опиниться під рукою. Решта інгредієнти також прості. Швидко і легко. опис приготування: Запеканочку готується швидко і просто. поріжте рибу, сіль і poperčite. Овочі наріжте кружальцями. У форму для запікання в...

Риба в духовці в клярі

Риба в духовці в клярі

риба, приготована в клярі в духовці, — ніжне блюдо, яке зазвичай подобається всім. Кляр може бути різним: густим, гострим, сирним. Рибу в клярі смажать на сковороді, у фритюрниці або в духовці. опис приготування: Риба в клярі в духовці виходить зі смачною хрусткою скоринкою. Можна в кляр додат...

Риба в клярі на сковороді

Риба в клярі на сковороді

У клярі для риби ми не будемо використовувати яйця, так як ці два продукти не поєднуються. Їх замінить невелика кількість крохмалю. А в іншому нічого складного - рибка смачна і соковита. опис приготування: Кляр для риби будемо готувати без яєць. Для цього змішайте борошно, воду, крохмаль, сіль...