Рецепт Риба в картопляному пюре
Якщо ви любите рибу, то дивовижне блюдо з її філе під картопляним пюре стане доповненням до тих рецептами, які ви вже готуєте, рибка виходить дуже соковитою, ніжною. Спробуйте!
опис приготування:
Цей рецепт дуже просто готувати. продукти, які в ньому використовуються, доступні в будь-який час року. Філе можна брати тієї риби, яка найбільше подобається. Найкраще нарізати його самостійно, ніж купувати вже готове. Тоді м'якоть збереже всі соки і риба в картопляному пюре вийде особливо смачною. Тепле блюдо дуже сподобалося, але і після того, як воно повністю охололо, не втратило свого ніжного смаку. Обов'язково спробуйте це блюдо.
- Будь-яка біла риба— 1 штука(у мене тріска)
- Пюре картопляне— 300 грам
- крем— 100 грам
- Горошок зелений— 200 грам
- морква— 1 штука
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
- прянощі— За смаком
2. Нарізані кубиками цибулю і моркву попередньо обсмажте на олії. Потім обсмажені овочі укладіть на рибу.
3. Поверх овочів укладайте зелений горошок. Залежно від пори року використовуйте свіжий, або заморожений.
4. Попередньо відварене картопляне пюре покладіть зверху горошку так, щоб воно добре покрило його шар. Змастіть його сметаною, зробіть на пюре візерунок ложкою.
5. Поставте в духовку, розігріту до 200 градусів. Запікайте протягом 30-35 хвилин до утворення золотистої скоринки.
6. Перевірте готовність риби, акуратно проткнув її зубочисткою. Дістаньте готову страву з духовки. Подавайте його теплим. Тепер ви знаєте, як приготувати рибу в картопляному пюре, спробуйте і переконайтеся, що це смачно.
Подібні рецепти
Рагу з кабачків в духовці
Сьогодні ми будемо пробувати рецепт, як приготувати пиріжки на картопляному відварі. Схоже тісто я робила для млинців. виходило відмінно! Ділюся своєю знахідкою з вами. опис приготування: Пиріжки на картопляному відварі виходять не гірше, ніж на молоці. Ще їх можна робити на кефірі і на сирова...
Пікантний суп-пюре з консервованої квасолею
Супи-пюре дуже легко готувати. Не потрібно морочитися з акуратною нарізкою овочів. А використання консервованих овочів ще більше полегшить і прискорить приготування. опис приготування: Ніжний пікантний суп з ароматом копченої грудинки, оксамитовий і поживний…його однозначно варто спробувати х...
Пиріг з яблучним пюре
Пиріг з яблучним пюре дуже легкий і незвичайний. Він схожий на чізкейк, але набагато менш калорійний. Його легко і цікаво готувати, а потім просити гостей вгадати - з чого пиріг. опис приготування: Яблука в цьому рецепті майже не відчуваються, так як попередньо запікаються, а їх аромат затьмар...
Пюре з баклажанів з гуляшем з м'яса
Популярна страва турецької кухні, яке однаково прекрасно виходить як з баранини або яловичини, так і з курки. опис приготування: Розігріваємо духовку до 200 градусів. Цілі баклажани миємо й зрізаємо хвостики. Загортаємо кожен овоч окремо в фольгу і відправляємо в духовку хвилин на 45. Поки ба...
Пюре з нуту з гарбузом і грибами
Рецепт для приготування в осінньо-зимовий сезон. Ця страва безсумнівно сподобається вегетаріанцям і тим, хто дотримується посту. бархатисте, ароматне, корисне, з насиченим смаком - відмінне блюдо до обіду! опис приготування: ароматне, оксамитове, дуже смачне і дуже корисне блюдо, яке можна под...