Рецепт Пиріжки на картопляному відварі
Сьогодні ми будемо пробувати рецепт, як приготувати пиріжки на картопляному відварі. Схоже тісто я робила для млинців. виходило відмінно! Ділюся своєю знахідкою з вами.
опис приготування:
Пиріжки на картопляному відварі виходять не гірше, ніж на молоці. Ще їх можна робити на кефірі і на сироватці, а також на кислому молоці. Картопляний відвар має крохмальну основу. Тісто виходить тягуче, не рветься. Мені подобається цей варіант, тим більше, що і начинка, і відвар - картопляні, тобто це досить економно!
- борошно— 4 склянки
- Картопля— 1,5 кілограма
- Цибуля ріпчаста— 4 штуки
- яйця— 2 штуки
- дріжджі пресовані— 50 грам
- цукор— 2 Ст. ложки
- сіль— 1-2 Ст. ложок
- Олія соняшникова— 1 Склянка
- картопляний відвар— 450 мілілітрів
З відвареної картоплі зливаємо відвар. Нам знадобиться 450 мл. Наливаємо з них 200 мл. Кладемо туди дріжджі, цукор і півчайної ложки солі. розчиняємо все. Вбиваємо туди пару яєць. збовтуємо.
Насипаємо через сито 1 склянка борошна. заводимо опару. Накриваємо рушником і ставимо в тепле місце на 2 годину.
Коли опара підніметься, досипаємо решту борошна через сито. Доливаємо картопляний відвар. замішуємо тісто. Ставимо знову в тепло на 3 годину, поки не підніметься. У той же час робимо начинку. Картоплю тиснемо в пюре. Цибулю нарізаємо і обсмажуємо на сковороді. Змішуємо пюре з цибулею. солимо, перчим. З піднявся тесту починаємо ліпити пиріжки.
Розігріваємо сковороду з соняшниковою олією. Викладаємо пиріжки і обсмажуємо з двох сторін на середньому вогні. Вони повинні підніматися прямо в сковорідці. Можна накрити кришкою.
Обсмажені пиріжки на картопляному відварі вийшли надзвичайно апетитними! Їх відразу розхапали, сім'я як раз зголодніла! Приємного апетиту і вам!
Подібні рецепти
Дріжджове тісто на картопляному відварі
Якщо ви любите рибу, то дивовижне блюдо з її філе під картопляним пюре стане доповненням до тих рецептами, які ви вже готуєте, рибка виходить дуже соковитою, ніжною. Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт дуже просто готувати. продукти, які в ньому використовуються, доступні в будь-який час ...
Пиріжки з листкового тіста з грибами і куркою
Найкраще для начинки пиріжків брати м'ясо з курячої ноги. філе — менш соковите і буде занадто сухим в начинці. опис приготування: Тісто візьміть готове, а начинку приготуйте з курки, печериць і цибулі. Запікаються пиріжки протягом 20 хвилин. Цибуля ріпчаста— 2 штуки Куряче м'ясо запечене— 40...
Пиріжки з заварного тіста з тунцем
Пиріжки з заварного тіста з тунцем. Я пропоную приготувати смачні пиріжки, які на виході виходять з хрусткою скоринкою — тісто схоже на фило. І звичайно — відмінна начинка. опис приготування: Як правило, ми готуємо з консервованого тунця салати або супи. Спробуйте приготувати такі смачні пиріж...
Пиріжки на сироватці смажені
досить економні, дуже пишні і неймовірно прості пиріжки на сироватці смажені в домашніх умовах — універсальний варіант випічки для всієї родини і прийому гостей. опис приготування: Ці фантастично прості пиріжки на сироватці смажені в домашніх умовах підійдуть для самих різних видів начинки. Пр...
Пиріжки казахські
У дитинстві я дуже любила пиріжки. пам'ятаю, бабуся насмажить їх цілу купу, а я замість повноцінного обіду і вечері бігала на кухню і крала по одному. Навіть чай і компот, щоб запити, Не лийте. опис приготування: Але той час минуло, а любов до такої випічці залишилася. І мені подобаються абсол...