Рецепт Риба у клярі

Рецепт Риба у клярі
Кількість порцій: 3 Час приготування: 30 хв.
Як приготувати рибу в клярі? Для цього вам потрібна риба, 30 хвилин вільного часу і хороший рецепт. І такий рецепт, простий і недорогий за складовими інгредієнтів, я вам зараз розповім.

опис приготування:

Риба є дуже корисним продуктом і містить в собі велику кількість вітамінів і кислот.

Риба в клярі - смачне і швидке блюдо. Воно під силу навіть початківцю кухареві. Подавайте його з картоплею та салатами - і ваші домочадці будуть в захваті.

  • філе риби— 1 кілограм(НЕК, судак або інша)
  • яйце— 1 штука
  • майонез— 5 Ст. ложок
  • борошно— 4 Ст. ложки
  • сіль— 1 щіпка
  • Перець чорний мелений— 1 щіпка
1 разморозьте рибу, промийте водою і висушіть. Розріжте на рівні шматки, PROSOT, додайте перцю і дайте настоятися 5-10 хвилин.

2 готуємо кляр: розбиваєте яйце, додаєте майонез, борошно і збиваєте до однорідної не дуже густої маси.

3 Беремо порізану рибу і мачає в кляр. Намагайтеся не залишати зайве тісто на рибі.

4 нагріваємо сковороду, додаємо рослинне масло і викладаємо рибу. Смажимо на середньому вогні хвилини 2-3.

5 Зменшуємо вогонь і перевертаємо рибу на іншу сторону, смажимо ще пару хвилин.

6 Риба в клярі готова, викладаємо її на папір, щоб усунути залишки зайвого масла.

Подібні рецепти

Риба в духовці в клярі

Червона риба в клярі

риба, приготована в клярі в духовці, — ніжне блюдо, яке зазвичай подобається всім. Кляр може бути різним: густим, гострим, сирним. Рибу в клярі смажать на сковороді, у фритюрниці або в духовці. опис приготування: Риба в клярі в духовці виходить зі смачною хрусткою скоринкою. Можна в кляр додат...

Риба в клярі на сковороді

Риба в клярі на сковороді

У клярі для риби ми не будемо використовувати яйця, так як ці два продукти не поєднуються. Їх замінить невелика кількість крохмалю. А в іншому нічого складного - рибка смачна і соковита. опис приготування: Кляр для риби будемо готувати без яєць. Для цього змішайте борошно, воду, крохмаль, сіль...

Риба в клярі з майонезом

Риба в клярі з майонезом

Рибку можна запікати, варити, гасити або обсмажувати. Я дуже люблю рибку з хрусткою і красивою золотий скоринкою. Саме тому пропоную простий рецепт, як приготувати рибу в клярі з майонезом. опис приготування: Для приготування в такому клярі підійде будь-який сорт білої риби, знадобиться філе б...

Риба в клярі з сиром

Риба в клярі з сиром

Риба в клярі з сиром — приголомшливе блюдо, яке можна приготувати за одну годину. Нерідко рибу в клярі готують на святковий стіл — відмінне рішення для торжества. опис приготування: Любителі риби оцінять це блюдо гідно. Приготована риба в сирному клярі буде нагадувати пиріжки. Філе може бути ...

Риба в цибульному клярі

Риба в цибульному клярі

За даним рецептом риба виходить дуже ніжною і смачною. Таке блюдо можна сміливо подати на святковий стіл. Гості будуть від нього в захваті. Беріть на замітку! опис приготування: Для приготування страви можна використовувати будь-яку рибу, в якій мало кісток. Особливої ​​пікантності рибі надає ...