Рецепт Риба під соусом «тартар»
Риба під соусом "; Тартар" — це не тільки дуже смачно, але і неймовірно просто. Таким чином ви можете приготувати абсолютно будь-яку рибу: судака, горбушу, тилапию або т.д. Чудове блюдо на вечерю!
опис приготування:
Головна цінність цієї страви в тому, що воно дуже просто готується. Найкраще використовувати тилапию або горбушу, але можна брати і іншу. Риба під соусом "; Тартар" в домашніх услоавіях буде поєднуватися з різними гарнірами: картоплею пюре, рисом або макаронами. вдалого приготування!
- риба— 500 грам(тилапія або лосось)
- яйце— 1 штука
- Сухарі паніровочні— За смаком
- Масло рослинне— За смаком
- Сіль і перець— За смаком
- майонез— 6 Ст. ложок
- Огірки мариновані— 100 грам
- часник— 2 зубчики
- зелень— За смаком
Приготовим соус "Тартар". Подрібнюємо солоні огірки і зелень, часник пропускаємо через прес. Змішуємо всі з майонезом дол однорідності. соус готовий!
Подаємо рибу до столу, рясно полив її соусом "; Тартар ";. Смачного!
Подібні рецепти
Торт «Вишневий поцілунок»
Ви напевно чули про таке соусі як тартар. А хочете дізнатися, як приготувати салат Тартар з лосося, легкий, ніжний і дуже смачний? Якщо ви зацікавилися, то дивіться цей рецепт. опис приготування: Цей салат підкорить вас своїм ідеальним поєднанням смаків. Але він прекрасний не тільки своїм смак...
Риба під білим соусом
Така риба під білим соусом може стати вашим коронною стравою навіть у свята. Готується вона легко, а її ніжний смак доповнюється чудовим вершковим соусом. опис приготування: відмінне блюдо, яке можна подавати як самостійно, так і в парі з гарніром (Мал, булгур і т.п.). Благодаря соусу, риба ви...
Риба під вершковим соусом
В якості основної страви пропоную взяти на озброєння цей апетитний, дуже оригінальний і досить нескладний варіант, як приготувати рибу під вершковим соусом з авокадо. опис приготування: Коли немає часу або бажання довго стояти біля плити, рецепт приготування риби під вершковим соусом, на який ...
Риба під сметанним соусом в духовці
Блюдо за рецептом, як приготувати рибу під сметанним соусом в духовці, виходить дієтичним, низькокалорійним і вітамінним. Готую його до вечері або на обід. Можна брати будь-яку за смаком рибку. опис приготування: Декілька разів на тиждень готую рибу, намагаюся робити її по-різному, щоб урізном...
Риба під соусом «бешамель» в духовці
Дуже люблю такі рецепти як цей. Коли витрачається мінімум зусиль, а виходить неймовірно смачну вечерю! Із задоволенням покажу вам як приготувати ніжну рибу під соусом "; Бешамель" в духовці! опис приготування: Для цього рецепта знадобиться будь-яка риба без кісток, я зупинила свій вибір на мин...