Рецепт Риба під соусом песто в горщиках

Рецепт Риба під соусом песто в горщиках
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування риби під соусом песто. Для приготування страви найкраще підійде риба нототенія.

опис приготування:

Макарони укладаються шарами в горщики, потім риба, соус і цибулю. Дуже ароматне ніжне і смачне блюдо.

  • Ріпчаста цибуля— 2 штуки
  • макарони— 300 грам
  • риба (nototeniya)  — 700 грам
  • Соус песто— 8 Ст. ложок
  • перець— За смаком
  • Оливкова олія для обсмажування— За смаком
  • лимон— За смаком
Риба під соусом песто в горщиках - фото крок 1 1. рибу очищаємо, нутрощі видаляємо, хвости і голови відрізаємо. Тепер рибу перчимо і солимо, поливаємо соком лимона і хвилин тридцять даємо постояти.

Риба під соусом песто в горщиках - фото крок 2 2. Кожен шматок риби обвалюють в борошні і на розігрітій сковороді в оливковій олії обсмажуємо.

Риба під соусом песто в горщиках - фото крок 3 3. очищаємо цибулю, нарізаємо його на четвертинки кілець і на цьому ж маслі його обсмажуємо. Обсмажуємо до появи золотистого кольору.

Риба під соусом песто в горщиках - фото крок 4 4. В той час, поки смажаться лук і риба, відварюємо до напівготовності макарони.

Риба під соусом песто в горщиках - фото крок 5 5. Макарони укладаємо в горщики (полгоршочка макаронів, і доливаємо тієї води, де варилися макарони, щоб вода покрила їх майже повністю).

Риба під соусом песто в горщиках - фото крок 6 6. Лук викладаємо на макарони, зверху рівненько розподіляємо ложку песто. Викладаємо шматочки обсмаженої риби, плавники і кісточки попередньо прибираємо. Соусом песто змащуємо рибу і закриваємо горщики. встановіть хвилини 30 в духовку, температура 200 градусів.

Подібні рецепти

Риба в горщиках

Смуссі для схуднення

Приготування гарячих страв в горщиках - це багатовікова традиція. Раніше їх відправляли в піч, щоб отримати насичений смак і ідеальну текстуру. Такий рецепт яскраво це відображає. опис приготування: Тільки тепер все буде запікатися в духовці, але від цього даний варіант не втратить смак. Ознай...

Різотто бьянко з соусом песто

Різотто бьянко з соусом песто

Різотто одне з найпопулярніших італійських страв. Оскільки у різотто кремова структура, воно вимагає достатньо уваги, терпіння і любові до процесу приготування. Набравшись досвіду в приготуванні опис приготування: В основі справжнього італійського різотто лежить рис арборіо або карнаролі. Одна...

Салат з пасти з соусом песто

Салат з пасти з соусом песто

Салат з пасти з соусом песто, як ви, напевно, здогадалися - страва італійської кухні. У складі самі що ні на є італійські інгредієнти: макаронні вироби, томати, сир, маслини і, звичайно, соус песто. опис приготування: Салат з пасти з соусом песто - традиційний італійський рецепт. Варіацій і ін...

Піца з соусом песто

Піца з соусом песто

Цей неймовірно ароматний, дивно смачний соус підходить не тільки до пасти або курочку. Пропоную на замітку оригінальний варіант — простий рецепт піци з соусом песто, кукурудзою і помідорами. опис приготування: Цей рецепт приготування піци з соусом песто сміливо можна доповнити також м'ясними і...

Піца «три сиру» з соусом песто

Піца «три сиру» з соусом песто

Рецепт приготування піци з сиром Моцарелла, проволоне, Пармезан і соусом песто. опис приготування: Спробуйте піцу з соусом песто замість традиційного томатного соусу. Його свіжий смак і яскравий зелений колір надає піці нового звучання. За бажанням ви можете додати маслини і помідори в піцу. ...