Рецепт Пиріг на сковороді солодкий
Пропоную рецепт розкішного пирога. Готується цей пиріг на сковороді. солодкий, красивий зводить з розуму всіх моїх домашніх, а готується дуже просто! пробуємо?
опис приготування:
Пиріг на сковороді солодкий готується дуже і дуже просто. Часто цей пиріг називають тортом-хвилинка. що, справедливе назву, адже готується це маленьке диво досить легко і найголовніше швидко. Коржі обсмажуються на сковорідці, заварюється простий, але смачний крем, складається по частинах, трохи пиріг настоюється і все готово! Тож не дивно, що?
Успіхів і приємного апетиту
- Згущене молоко— 1 штука(банку)
- яйця— 3 штуки
- борошно— 3 склянки(+4 столові ложки в крем)
- сода— 1 Чайна ложка(гашене оцтом)
- молоко— 500 мілілітрів
- цукор— 1,5 склянки
- Пачка ванільного цукру— 1 штука
- Вершкове масло— 200 грам
Затем добавляем гашеную соду и муку. Муку всыпаем частями. Вымешиваем тесло ложкой, потім руками. И делим тесто на 8 рівних частин.
Розкачуємо 8 круглых коржей, прокалываем вилкой и ставим на средний огонь разогреваться сковородку.
Выкладываем лепешку на сухую! сковородку обжариваем с двух сторон до румяности.
Готовые коржи складываем на поднос. Випікаються коржі дуже швидко, так що стежте, чтоб коржи не пригорели.
В кастрюле смешиваем следующие ингредиенты: 2 яйця, пол литра молока, борошно, 1,5 склянки цукру і ванільний цукор. Взбиваем венчиком и ставим вариться на медленный огонь, постійно помішуючи, до загустіння. В готовый крем добавить сливочное масло.
Коржи обрезаем
Обрезки измельчаем до крошки, которую будем использовать для присыпки.
Далее дело техники
Коржи смазываем кремом, складываем друг на друга, равномерно крем распределить сверху и по бокам, обсыпать крошкой и отправить пирог на несколько часов в холодильник.
Пирог разрезаем и подаем к столу с чаем. Смачного!
Подібні рецепти
Солодкий пиріг з черешнею
А вам бабуся готувала такі пиріжки в дитинстві? думаю, багато хто пам'ятає смак цих ласощів ще зі шкільної лави, а в цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати такі пиріжки швидко і смачно. опис приготування: Якщо ви любите з'їсти пиріжок інший з чайком, але у вас немає часу на приготування ц...
Пиріжки з яйцем на сковороді
Пиріжки з яйцем на сковороді — улюблені пиріжки з дитинства. Готуються вони досить тривіально, але радість приносять незвичайну. Трохи ностальгії і сметани і день вдався! опис приготування: Пиріжки з яйцем на сковороді — це класика російської кухні. Я люблю ці пиріжки за їх приємний і звичний ...
Пиріжки за 5 хвилин на сковороді
Хочу поделится рецептом приготовления пирожков за 5 хвилин на сковороді, і хочу вам сказати, проще и быстрее рецепта я еще не встречала! Само тесто возьмем готовое, да и жарить быстрее, ніж запікати! опис приготування: Вот такой вот простой рецепт пирожков за 5 хвилин на сковороді, побачити, я...
Плов зі свинини на сковороді
Плов зі свинини на сковороді — це рецепт дуже смачного плову, приготованого в домашніх умовах, за основу береться рецепт середньоазіатської кухні, але приготування спрощено і полегшено. опис приготування: Плов зі свинини на сковороді — досить простий рецепт, який вимагає не так багато часу і с...
Плов на сковороді зі свининою
Цей рецепт відрізняється від інших. Перед варінням я розпарюють рис, що робить плов ніжним і розсипчастим. Спробуйте приготувати плов на сковороді зі свининою по моїм рецептом. впевнена, вам сподобається. опис приготування: Відмінним варіантом для плову буде пропарений довгий рис або нешліфова...