Рецепт Реберця по-китайськи з смаженим рисом
Реберця по-китайськи з смаженим рисом — страва, яке нескладно приготувати в домашніх умовах, проте за смаком воно не поступається страві з хорошого китайського ресторану.
опис приготування:
Реберця по-китайськи з смаженим рисом — це ніяке не традиційне китайське блюдо, це всього лише моя кулінарна імпровізація на китайську тему. Втім, імпровізація вийшла вельми вдалою — все дуже швидко змели і добавки просили, але не було. Рецепт забирає чимало часу, але на які жертви не підеш заради гарного страви
- Свинячі реберця— 1 кілограм
- китайські спеції— 2 Ст. ложки
- сіль— — За смаком
- Соєвий соус— 1/2 склянки
- Грейпфрутовий сік— 1/2 склянки
- кетчуп— 1 Ст. ложка
- рисовий оцет— 1,5 Ст. ложки
- цукор— 1 Ст. ложка
- Перець чилі— 1 штука
- часник— 2 зубчики
- кунжутне насіння— 1 Ст. ложка
- Мал— 2 склянки
- морква— 1 штука
- брокколі— 100 грам
- горох консервований— 2 Ст. ложки
- паростки соєві— 100 грам
- паростки соєві— 100 грам
Тепер готуємо соус. Змішуємо в каструлі соєвий соус, грейпфрутовий сік, кетчуп, рисовий оцет і цукор. Додаємо зубчики часнику і перець чилі цілком. Доводимо соус до кипіння, потім зменшуємо вогонь і варимо ще 15 хвилин до загустіння.
Свинячі реберця через 2 години дістаємо з духовки, поливаємо соусом і відправляємо в духовку ще на 20 хвилин в ту ж температуру.
Тепер займаємося гарніром. Морква нарізаємо дрібними кубиками.
Брокколі розбираємо на суцвіття.
Кладемо моркву в каструлю і заливаємо двома склянками води. варимо 10 хвилин, потім додаємо брокколі і варимо ще 2 хвилини.
Потім додаємо в сковороду зварений до напівготовності рис, паростки, сіль і рослинне масло. Сюди ж додаємо 2 столові ложки соусу, який ми готували для м'яса. Смажимо на швидкому вогні близько 5 хвилин, активно помішуючи.
Подаємо готові свинячі реберця з рисовим гарніром. Смачного!
Подібні рецепти
Вишневий щербет в морожениці
Часто зовсім не хочеться винаходити якусь нову страву, шукати дивні поєднання продуктів. Є бажання взяти щось просте і приготувати смачно і ситно. Це легке блюдо нагодує всю сім'ю. опис приготування: Блюдо вийшло схоже на наш улюблений плов, тільки тут інше м'ясо, та й овочів набагато більше. ...
Пиріг з гарбузом і рисом
Пропоную вам на замітку взяти дуже простий рецепт пирога з гарбузом і рисом. Ароматний і ситний, він прекрасно втамовує голод і стане хорошим перекусом на роботі чи вдома. опис приготування: 1. На сковороду з високими бортиками або в сотейник налийте трохи олії, розігрійте. 2. Відведіть туди р...
Пиріжки з м'ясом і рисом
Пиріжки з м'ясом і рисом дуже популярні на всій території колишнього СРСР, проте правильно готувати їх вміють не всі. ділюся рецептом, за яким пиріжки виходять просто відмінні! опис приготування: взагалі, смажені пиріжки з дріжджового тіста з якою-небудь начинкою — це класика радянської кухні,...
Помідори, фаршировані м'ясом і рисом
Починається сезон помідорів і різних страв, приготованих з цього популярного овоча. Пропоную рецепт фаршированих м'ясом і рисом помідорів під хрусткою сирною скоринкою. пробуємо! опис приготування: приготуємо помідори, фаршировані м'ясом і рисом, в домашніх умовах. Перемелюємо в блендері поріз...
Рагу з кабачків з рисом
Рагу з кабачків з рисом — відмінна пісна закуска або гарнір до м'ясної страви. Добре таке рагу робити, коли за столом є вегетаріанці. Кожен залишиться задоволений. опис приготування: Рагу з кабачків з рисом можна подавати в гарячому, холодному і теплому вигляді. Від набору спецій буде залежат...