Рецепт Реберця Муша
За старих часів чаклунів і чарівників на Сході називали Нікола Мушанов. І я пропоную вам побути трохи чарівниками, і зробити реберця Муша в домашніх умовах. Дуже ніжне поєднання овочів і ребер!
опис приготування:
Таке ось по-справжньому чарівне блюдо я б рекомендувала вам подавати в якості святкового обіду гостям. Адже дуже оригінальна рецептура, Чи не справедливість? А інгредієнти при цьому доступні, так що не бійтеся назви, насправді це дуже простий рецепт реберець Муша! Я ДО РЕЧІ, наскільки я знаю, крім такого "; магічного" назви, таке блюдо також називають Домлямой узбецькі господині. словом, я вам розповім, як зробити реберця Муша, і думаю, вам вони сподобаються!
- реберця— 1 кілограм
- капуста молода— 1 кілограм
- Картопля— 5 штук
- Цибуля— 2 штуки
- Перець болгарський— 2 штуки
- помідори— 4 штуки
- часник— 2 зубчики
- Масло рослинне— 2 Ст. ложки
- спеції— За смаком
- сіль— За смаком
2. Тепер викладаємо овочі шарами — цибулю ріжемо кільцями, картопля — кружечками.
3. Потім болгарський перець і помідори. вогонь зменшуємо. При бажанні кожен шар можна трохи солити і перчити.
4. Молоду капусту ріжемо на 7-8 частин, але так, щоб на кожному шматку була і частина качана, і листя. Викладаємо як би кришечкою поверх овочів. солимо, перчим, додамо приправи.
5. Додамо стакан гарячої води, щоб м'ясо внизу не пригорає, і поверх капусти поміщаємо прес. Це щоб овочі швидше і більше віддали свого соку.
6. Коли овочі пустять сік настільки, що він покриє капусту, прес знімаємо, і далі тушкуємо вже під кришкою на маленькому вогні до готовності капусти.
7. От і все! Приємного вам апетиту!
Подібні рецепти
Тушковані реберця з картоплею в мультиварці
Я навіть не знаю, що може бути смачніше реберець барбекю на мангалі, та ще на природі. Загалом це блюдо завжди йде на "; ура ";. Все просто, все натурально і дуже смачно! Обов'язково запечіть овочі! опис приготування: Реберця барбекю на мангалі маринуються в цибулі. Це досить старий кавказьки...
Реберця барбекю, запечені в духовці
реберця, запечені в духовці, — дуже смачні ласощі, яке ми часто робимо взимку будинку, так як на природу вже не виїжджаємо. Прекрасний маринад робить блюдо чудово пахучим. Спробуйте! опис приготування: Цей складний маринад ідеально підходить для реберець, запечених в духовці. Незрівнянний аро...
Реберця барбекю
Реберця барбекю - це одне з найсмачніше страв, які можна приготувати на природі! опис приготування: Пропоную Вам приготувати реберця барбекю! Приготовані за цим рецептом реберця - не тільки чудова закуска до пива, але і прекрасний обід, якщо приготувати до них гарнір! Свинячі реберця— 1,5 кі...
Реберця Джек Деніелс
Багатьом знайоме блюдо під назвою "; реберця Джек Деніелс ";. Реберця славляться своєю чудовою глазур'ю. Давайте спробуємо приготувати такі реберця в домашніх умовах. опис приготування: Ви відчуєте себе справжнім шеф-кухарем, приготовив блюдо, як в крутому ресторані. А вже як приємно здивуютьс...
Реберця, фаршировані виноградом
Любителі оригінальних м'ясних страв напевно оцінять цей рецепт. М'ясо на реберцях виходить дуже ніжним, ароматним і смачним. М'ясо і виноград відмінно поєднуються, повірте! опис приготування: Це смачне і незвичайне м'ясне блюдо гідно зайняти центральне місце на святковому столі. Поєднання м'яс...