Рецепт Реберця по-канадськи

Рецепт Реберця по-канадськи
Кількість порцій: 4 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Якось прочитала, що такий рецепт приготування реберець по-канадськи користується великим успіхом в одному Монреальському ресторані, вирішила спробувати - і мені сподобалося, а соус просто незрівнянний!

опис приготування:

Взагалі в класичному рецепті приготування реберець по-канадськи, соус потрібно варити до загустіння на повільному вогні, але я вирішила його трохи спростити і прибрати цей етап приготування реберець.

  • Свинячі реберця— 1 кілограм
  • яблуко— 1 штука
  • Томатний соус— 100 грам
  • цукор коричневий— 1 Ст. ложка
  • Соєвий соус— 3 Ст. ложки
  • сіль— 1 щіпка
  • Перець чорний мелений— 0,3 чайних ложки
  • перець пекучий— — За смаком
  • кориця мелена— 0,5 чайних ложки
  • Часник сухий мелений— 0,5 чайних ложки
  • паприка копчена— 1 Чайна ложка
  • Лимонний сік— 1-2 Ст. ложок
Реберця по-канадськи - фото крок 1 Отже, для початку підготуємо всі необхідні для створення страви інгредієнти.

Реберця по-канадськи - фото крок 2 Яблуко нам потрібно для того, щоб зробити з нього пюре. По суті, ви можете взяти вже готове пюре (купивши його в магазині), але я вважаю за краще робити все самостійно. Яблуко очистіть від шкірки і серцевини, а потім наріжте його досить великими шматочками. Далі перекладіть шматочки в ємність, яку накрийте харчовою плівкою і відправте в мікрохвильову піч. Потримайте там фрукт 5-10 хвилин, а потім розімніть вилкою до пюреобразного стану. Можна запекти яблуко в духовці.

Реберця по-канадськи - фото крок 3 В окремій ємності змішайте всі інгредієнти для маринаду (включаючи яблучне пюре). Це будуть всі інгредієнти за списком, крім, безпосередньо, самих реберець.

Реберця по-канадськи - фото крок 4 Викладіть тепер в маринад самі реберця. Дуже ретельно перемішайте їх, щоб маринад як слід покрив ребра. Залиште маринуватися на час від одного до трьох годин.

Реберця по-канадськи - фото крок 5 Через цей час перекладіть ребра в змащене деко. Зверху вилийте маринад і накрийте фольгою. Запікайте в духовці при 180-200 градусах протягом години. Після фольгу зніміть, а реберця запікайте з конвекцією ще півгодини (температуру краще зменшити градусів до 170-160).

Подібні рецепти

Реберця барбекю на мангалі

Копчені креветки

Я навіть не знаю, що може бути смачніше реберець барбекю на мангалі, та ще на природі. Загалом це блюдо завжди йде на "; ура ";. Все просто, все натурально і дуже смачно! Обов'язково запечіть овочі! опис приготування: Реберця барбекю на мангалі маринуються в цибулі. Це досить старий кавказьки...

Реберця барбекю, запечені в духовці

Реберця барбекю, запечені в духовці

реберця, запечені в духовці, — дуже смачні ласощі, яке ми часто робимо взимку будинку, так як на природу вже не виїжджаємо. Прекрасний маринад робить блюдо чудово пахучим. Спробуйте! опис приготування: Цей складний маринад ідеально підходить для реберець, запечених в духовці. Незрівнянний аро...

Реберця барбекю

Реберця барбекю

Реберця барбекю - це одне з найсмачніше страв, які можна приготувати на природі! опис приготування: Пропоную Вам приготувати реберця барбекю! Приготовані за цим рецептом реберця - не тільки чудова закуска до пива, але і прекрасний обід, якщо приготувати до них гарнір! Свинячі реберця— 1,5 кі...

Реберця Джек Деніелс

Реберця Джек Деніелс

Багатьом знайоме блюдо під назвою "; реберця Джек Деніелс ";. Реберця славляться своєю чудовою глазур'ю. Давайте спробуємо приготувати такі реберця в домашніх умовах. опис приготування: Ви відчуєте себе справжнім шеф-кухарем, приготовив блюдо, як в крутому ресторані. А вже як приємно здивуютьс...

Реберця, фаршировані виноградом

Реберця, фаршировані виноградом

Любителі оригінальних м'ясних страв напевно оцінять цей рецепт. М'ясо на реберцях виходить дуже ніжним, ароматним і смачним. М'ясо і виноград відмінно поєднуються, повірте! опис приготування: Це смачне і незвичайне м'ясне блюдо гідно зайняти центральне місце на святковому столі. Поєднання м'яс...