Рецепт Реберця

Рецепт Реберця
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 6 г. 0 хв.
Якщо ви любите експериментувати на кухні, постійно пробуючи що-небудь новеньке, тоді пропоную вам цікавий рецепт приготування реберець в кефірному маринаді.

опис приготування:

Цей простий рецепт реберець досить цікавий, так як в якості маринаду використовується кефір зі спеціями і зеленню. Як вам таке поєднання? Спробуйте і не пошкодуєте, адже ребра виходять дуже смачними і ароматними.

  • Свинячі реберця— 700-800 грам
  • Рослинна олія— 1-2 чайних ложок
  • кефір— 200-250 мілілітрів
  • часник— 4-5 зубчиків
  • Корінь імбиру— 1 Ст. ложка
  • свіжа зелень— 20 грам
  • гірчичний— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1 щіпка
  • перець— 1 щіпка
реберця - фото крок 1 1. Основою даного рецепта є маринад. Для його приготування необхідно очистити часник і пропустити його через прес або натерти на тертці. Корінь імбиру очистити і натерти на тертці.

реберця - фото крок 2 2. Свіжу зелень необхідно вимити, просушити і подрібнити. Класичний рецепт реберець передбачає використання петрушки і кінзи, однак це може бути і будь-яка інша зелень за смаком.

реберця - фото крок 3 3. У глибокій мисці з'єднати всі інгредієнти для маринаду. При бажанні можна додати замість гірчиці гострий томатний соус. Все ретельно перемішати.

реберця - фото крок 4 4. Залити все нежирним кефіром. Можна використовувати також інші молочні продукти — paxtu, наприклад.

реберця - фото крок 5 5. Реберця в домашніх умовах вимити, просушити і нарізати порційними шматочками. Викласти в мисочку з маринадом і залишити на 4-5 годин. При бажанні можна маринувати ребра і всю ніч.

реберця - фото крок 6 6. Добре промариновані реберця перекласти у форму для запікання, попередньо змащену олією. Накрити форму фольгою і відправити в розігріту духовку на 30-35 хвилин. Потім фольгу можна зняти і довести ребра до готовності.

реберця - фото крок 7 7. Щоб ребра були пересушені, але вийшли з апетитною скоринкою, останні 3-5 хвилин їх можна поставити під гриль.

Подібні рецепти

Реберця барбекю на мангалі

Тушковані реберця

Я навіть не знаю, що може бути смачніше реберець барбекю на мангалі, та ще на природі. Загалом це блюдо завжди йде на "; ура ";. Все просто, все натурально і дуже смачно! Обов'язково запечіть овочі! опис приготування: Реберця барбекю на мангалі маринуються в цибулі. Це досить старий кавказьки...

Реберця барбекю, запечені в духовці

Реберця барбекю, запечені в духовці

реберця, запечені в духовці, — дуже смачні ласощі, яке ми часто робимо взимку будинку, так як на природу вже не виїжджаємо. Прекрасний маринад робить блюдо чудово пахучим. Спробуйте! опис приготування: Цей складний маринад ідеально підходить для реберець, запечених в духовці. Незрівнянний аро...

Реберця барбекю

Реберця барбекю

Реберця барбекю - це одне з найсмачніше страв, які можна приготувати на природі! опис приготування: Пропоную Вам приготувати реберця барбекю! Приготовані за цим рецептом реберця - не тільки чудова закуска до пива, але і прекрасний обід, якщо приготувати до них гарнір! Свинячі реберця— 1,5 кі...

Реберця Джек Деніелс

Реберця Джек Деніелс

Багатьом знайоме блюдо під назвою "; реберця Джек Деніелс ";. Реберця славляться своєю чудовою глазур'ю. Давайте спробуємо приготувати такі реберця в домашніх умовах. опис приготування: Ви відчуєте себе справжнім шеф-кухарем, приготовив блюдо, як в крутому ресторані. А вже як приємно здивуютьс...

Реберця, фаршировані виноградом

Реберця, фаршировані виноградом

Любителі оригінальних м'ясних страв напевно оцінять цей рецепт. М'ясо на реберцях виходить дуже ніжним, ароматним і смачним. М'ясо і виноград відмінно поєднуються, повірте! опис приготування: Це смачне і незвичайне м'ясне блюдо гідно зайняти центральне місце на святковому столі. Поєднання м'яс...