Рецепт Рамен з куркою

Рецепт Рамен з куркою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рамен з куркою — оригінальне блюдо на азіатський манер зі спеціальної локшини рамен, продається сьогодні в більшості супермаркетів. Куряче м'ясо, соковита локшина, смачні овочі — складові страви.

опис приготування:

Сьогодні я вам розповім, як зробити рамен з куркою, і свою розповідь навіть асистують покроковими фото. Незважаючи на упереджене ставлення нашого брата до рамен (мовляв, бічпакет якийсь), страви з нього виходять дуже смачні. По суті, рецепт рамена з куркою може вам допомогти приготувати повноцінне гаряче блюдо в азіатському стилі. Так що не варто повернути носом — краще приготуйте!

  • бульйон курячий— 1 літр
  • Рослинна олія— 3 Ст. ложки
  • Luk-salotų— 3 штуки
  • часник— 2 зубчики
  • морква— 1 штука
  • імбир (шматочок 2 см)  — 1 штука
  • Перець чилі— 1 штука
  • Соєвий соус— 2 Ст. ложки
  • квартира (упаковка)  — 2 штуки
  • курячий окорок— 1 штука
  • Зелена цибуля— За смаком
  • спеції— За смаком
Рамен з куркою - фото крок 1 Розігрійте в жаровні масло. Обсмажте довільно нарізану цибулю, морква, імбир, часник і чилі перець.

Рамен з куркою - фото крок 2 Коли овочі размягчатся, додаємо в жаровню бульйон, соєвий соус, сіль і перець. Перемішуємо і готуємо 15-20 хвилин.

Рамен з куркою - фото крок 3 Вийміть овочі з бульйону.

Рамен з куркою - фото крок 4 У киплячий бульйон опустіть курячий окорок і варіть до готовності курячого м'яса.

Рамен з куркою - фото крок 5 Коли куряче м'ясо буде готове, його теж витягаємо з бульйону. Туди закладаємо локшину ромен і готуємо її 2-3 хвилини в киплячій воді, як належить за інструкцією на упаковці.

Рамен з куркою - фото крок 6 Прямо в тарілці змішуємо бульйон з раменом, нарізане куряче м'ясо, овочі. Туди ж додаємо спеції, дрібно нарізану зелену цибулю. Подаємо до столу.

Подібні рецепти

Рамен з грибами

Рамен з яйцем

Рамен - популярна страва в японській кухні. Пшенична локшина з бульйоном і різними добавками. Ця страва-конструктор, яке можна готувати на свій смак. опис приготування: детально, як приготувати рамен з грибами, я розповім в покроковому описі нижче. Гриби можна взяти будь-які, хоч звичайні пече...

Рамен бургер

Рамен бургер

Рецепт Рамен-бургера придумав 35-ти річний Кейзо Шімемото, колишній програміст. Тепер цей бургер, в основі якого лежить локшина швидкого приготування, став світовим хітом і його готують по всьому світу. опис приготування: Рецепт приготування рамен-бургера простий, але вимагає деякого часу, як ...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...