Рецепт Рамен з грибами

Рецепт Рамен з грибами
Кількість порцій: 1 Час приготування: 45 хв.
Рамен - популярна страва в японській кухні. Пшенична локшина з бульйоном і різними добавками. Ця страва-конструктор, яке можна готувати на свій смак.

опис приготування:

детально, як приготувати рамен з грибами, я розповім в покроковому описі нижче. Гриби можна взяти будь-які, хоч звичайні печериці. Із зелені для рамена добре підходить шпинат або капуста бік-чой. У рецепті використовується кантональна локшина для супу.

  • гриби— 100 грам(шиітаке)
  • локшина— 100 грам
  • бульйонний кубик— 1/2 штуки(грибний або овочевий)
  • Соєвий соус— 50  мілілітрів(10 мл. — для тофу, 40 мл. — в бульйон )
  • імбир— 10 грам
  • вода— 300 мілілітрів
  • часник— 1 зубчик
  • паростки гороху— 30 грам
  • тофу— 100 грам
  • Кукурудза— 50-70 грам(консервована)
  • гриби— 40 грам
  • часник сушений— 1/3 чайних ложки
  • паприка копчена— 1/4 чайних ложки
Рамен з грибами - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти.

Рамен з грибами - фото крок 2 Гриби замочіть в гарячій воді, потім промийте та відваріть протягом 10 хвилин.

Рамен з грибами - фото крок 3 Тофу наріжте на маленькі кубики, додайте соєвий соус і спеції. Надішліть тофу на 25 хвилин в духовку при температурі 200 градусів.

Рамен з грибами - фото крок 4 Розігрійте сковороду на середньому вогні і обсмажте гриби шиітаке.

Рамен з грибами - фото крок 5 Локшину відваріть в киплячій воді протягом 3 хвилин, потім промийте в холодній. Або готуйте відповідно до інструкції на упаковці.

Рамен з грибами - фото крок 6 У каструлі з гарячою водою розчиніть бульйонний кубик. Додайте скибочку імбиру, часник і соєвий соус, проваріть бульйон 5-10 хвилин.

Рамен з грибами - фото крок 7 У центр тарілки викладіть локшину, а по колу порізану кукурудзу, паростки гороху, тофу і гриби. влийте бульйон.

Рамен з грибами - фото крок 8 Рамен з грибами готовий, смачного!

Подібні рецепти

Рамен з куркою

Рамен з яйцем

Рамен з куркою — оригінальне блюдо на азіатський манер зі спеціальної локшини рамен, продається сьогодні в більшості супермаркетів. Куряче м'ясо, соковита локшина, смачні овочі — складові страви. опис приготування: Сьогодні я вам розповім, як зробити рамен з куркою, і свою розповідь навіть аси...

Рамен бургер

Рамен бургер

Рецепт Рамен-бургера придумав 35-ти річний Кейзо Шімемото, колишній програміст. Тепер цей бургер, в основі якого лежить локшина швидкого приготування, став світовим хітом і його готують по всьому світу. опис приготування: Рецепт приготування рамен-бургера простий, але вимагає деякого часу, як ...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...