Рецепт Раки з начинкою
раки — це не тільки чудова закуска до пива. З раків можна приготувати оригінальне і красиве блюдо, яке прикрасить ваш святковий стіл. Отже, готуємо раки з начинкою!
опис приготування:
Спробуємо приготувати в домашніх умовах блюдо з ресторанного меню — раків з начинкою. Не лякайтесь — це досить-таки простий рецепт приготування раків. Тому засукаємо рукава і беремося за роботу.
Отже, простий рецепт:
1. варимо раків. У киплячу підсолену воду кидаємо раків і варимо 10-15 хвилин.
2. Після того як раки охолонуть, расщепляем кожного навпіл гострим ножем. Очищаємо від нутрощів.
3. робимо маринад. змішуємо 3 ст. ложки оливкової олії, лимонний сік, паприка, гострий соус, сіль, вино і перець. Обмащуємо раків і ставимо на 1 час в холодильник.
4. Поки наші раки маринуються, готуємо начинку. змішуємо сухарі, тертий сир, подрібнений часник і кріп, оливкова олія.
5. включаємо духовку, щоб вона розігрілася до 240 градусів.
6. Нам потрібна глибока форма, в якій будемо запікати раків. Укладаємо половинки раків в форму розкритої стороною вгору і заповнюємо начинкою.
7. Запікаємо в духовці хвилин 10. До столу краще подавати гарячим.
Можна сказати, що це класичний рецепт раків з начинкою. Однак ви можете змінювати інгредієнти за своїм смаком і бажанням. гарного застілля!
- раки— 15 штук
- Оливкова олія— 6 Ст. ложок(3 столових ложки — для маринаду, 3 столових ложки — для начинки)
- Лимонний сік— 3 Ст. ложки
- паприка— 1 Чайна ложка
- Сухе біле вино— 100 грам
- сіль— 1,5-2 чайних ложки(1 чайная ложка соли для варки раков, решта — для начинки и маринада)
- сир— 75-100 грам
- часник— 2 зубчики
- кріп— 100 грам
- Суміш перців мелена— 1 щіпка(за смаком)
- Соус табаско— 1 Чайна ложка(или любой другой острый соус)
- Сухарі мелені з білого хліба— 100 — 120 грам
Отже, простий рецепт:
1. варимо раків. У киплячу підсолену воду кидаємо раків і варимо 10-15 хвилин.
2. Після того як раки охолонуть, расщепляем кожного навпіл гострим ножем. Очищаємо від нутрощів.
3. робимо маринад. змішуємо 3 ст. ложки оливкової олії, лимонний сік, паприка, гострий соус, сіль, вино і перець. Обмащуємо раків і ставимо на 1 час в холодильник.
4. Поки наші раки маринуються, готуємо начинку. змішуємо сухарі, тертий сир, подрібнений часник і кріп, оливкова олія.
5. включаємо духовку, щоб вона розігрілася до 240 градусів.
6. Нам потрібна глибока форма, в якій будемо запікати раків. Укладаємо половинки раків в форму розкритої стороною вгору і заповнюємо начинкою.
7. Запікаємо в духовці хвилин 10. До столу краще подавати гарячим.
Можна сказати, що це класичний рецепт раків з начинкою. Однак ви можете змінювати інгредієнти за своїм смаком і бажанням. гарного застілля!
Подібні рецепти
Печиво
Для цінителів одна з кращих закусок під пиво - це раки! Поділюся з вами рецептом, як приготувати раків під пиво в пиві! Ще додамо трохи лимона, кріп і запашний перець. опис приготування: Раки підготуйте за звичайною процедурою. Їх слід замочити на кілька годин у холодній воді, потім потерти щі...
Пиріжки з начинкою на вибір
Рецепт приготування пиріжків з начинкою на вибір. опис приготування: В якості начинки ви можете вибрати варення, джем або шоколадну пасту. солі— 1/2 чайних ложки охолодженого вершкового масла— 220 грам яєчних жовтки— 2 штуки(плюс 1 яйце) крижаної води— 4 Ст. ложки цукру— 1 Чайна ложка 1...
Плавлений сир з начинкою
смачна, красива і цікава закуска до будь-якого свята, в будь-який час року. Готується ну дуже просто опис приготування: Плавлений сир з начинкою — це незвично, це смачно і це дуже легко приготувати. Начинка для плавленого сиру може бути будь-який — все залежить від ваших кулінарних уподобань і...
Святкові кренделя з горіховою начинкою
Якщо ви готуєтеся до свята, подивіться, як приготувати святкові кренделя з горіховою начинкою — дуже смачну і красиву випічку з ароматною, злегка терпкою начинкою. Вам сподобається! опис приготування: Якщо ви ніколи не пекли кренделі, обов'язково знайдіть час їх приготувати — це дуже легко, ал...
Ріжковий пиріг з яєчної начинкою
Апетитний пиріг у вигляді квітки, утворений з декількох ріжків, наповнених несолодкої яєчної начинкою. Готується ця випічка з сирного тесту, виходить ніжною, злегка шаруватої і дуже смачною! опис приготування: При виборі сиру для приготування тіста орієнтуйтеся на те, що він повинен бути досит...