Рецепт Раки під пиво

Рецепт Раки під пиво
Кількість порцій: 2 Час приготування: 5 г. 0 хв.
Для цінителів одна з кращих закусок під пиво - це раки! Поділюся з вами рецептом, як приготувати раків під пиво в пиві! Ще додамо трохи лимона, кріп і запашний перець.

опис приготування:

Раки підготуйте за звичайною процедурою. Їх слід замочити на кілька годин у холодній воді, потім потерти щіточкою, щоб видалити залишки бруду. А ось варити вже будемо в пиві з водою, співвідношення - 1:1.

  • живі раки— 10-12 штук
  • Пиво "; Жигулівське"  — 1 літр
  • вода— 1 літр
  • лимон— 1/2 штуки
  • Лавровий лист— 3 штуки
  • сіль— 4 Ст. ложки
  • перець духмяний— За смаком
Раки під пиво - фото крок 1 1. Раков залийте холодною водою на 4-5 годин, щоб вони гарненько промили.

Раки під пиво - фото крок 2 2. У каструлі з'єднайте пиво, воду, перець, сіль, лавровий лист і скибочки лимона. Доведіть до кипіння, дайте покипіти 2 хвилини. закиньте раків, дочекайтеся кипіння бульйону і варіть раків на помірному вогні ще 10-15 хвилин.

Раки під пиво - фото крок 3 3. Потім зніміть з вогню, залиште під кришкою на півгодини. І можна подавати до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Раки з начинкою

Суп молочний

раки — це не тільки чудова закуска до пива. З раків можна приготувати оригінальне і красиве блюдо, яке прикрасить ваш святковий стіл. Отже, готуємо раки з начинкою! опис приготування: Спробуємо приготувати в домашніх умовах блюдо з ресторанного меню — раків з начинкою. Не лякайтесь — це досить...

Помідори під сиром

Помідори під сиром

ароматні, соковиті помідори під сиром в домашніх умовах — це відмінна альтернатива складним і ситним гарячих закусок. Такі помідорчики прикрасять кожен стіл. опис приготування: Рецепт приготування помідорів під сиром з соусом Маринара обов'язково сподобається всім любителям італійської кухні. ...

Рагу під соусом

Рагу під соусом

У грузинській кухні рагу під соусом називають "; Чахохбили ";. Готується воно з курки, але в іншій інтерпретації може бути просто будь-яке м'ясо з овочами і підливою. опис приготування: Рагу під соусом можна готувати з будь-якого м'яса. Раніше в грузинській кухні (звідки і пішла рагу під соусо...

Риба під білим соусом

Риба під білим соусом

Така риба під білим соусом може стати вашим коронною стравою навіть у свята. Готується вона легко, а її ніжний смак доповнюється чудовим вершковим соусом. опис приготування: відмінне блюдо, яке можна подавати як самостійно, так і в парі з гарніром (Мал, булгур і т.п.). Благодаря соусу, риба ви...

Реберця під соусом барбекю

Реберця під соусом барбекю

взагалі, цілком можна приготувати реберця під соусом барбекю в домашніх умовах, — повірте, використовуючи справжній соус барбекю, реберця вийдуть в духовці навіть смачніше, ніж на грилі! опис приготування: Такий ось практично делікатесний рецепт приготування реберець під соусом барбекю, як мен...