Рецепт Пиріжки з начинкою на вибір

Рецепт Пиріжки з начинкою на вибір
Кількість порцій: 8 Час приготування: 4 г. 50 хв.
Рецепт приготування пиріжків з начинкою на вибір.

опис приготування:

В якості начинки ви можете вибрати варення, джем або шоколадну пасту.

  • солі— 1/2 чайних ложки
  • охолодженого вершкового масла— 220 грам
  • яєчних жовтки— 2 штуки(плюс 1 яйце)
  • крижаної води— 4 Ст. ложки
  • цукру— 1 Чайна ложка
Пиріжки з начинкою на вибір - фото крок 1 1. Змішати борошно і сіль у мисці кухонного комбайна. Додати нарізане на шматочки масло і перемішати до консистенції крихт. Додати крижану воду і яєчні жовтки, перемішати до однорідності. Викласти тісто на злегка посипану борошном поверхню, розділити на дві рівні частини і сформувати прямокутники 1 см завтовшки. Обернути кожен прямокутник в поліетиленову плівку і поставити в холодильник принаймні на 20 хвилин або до 2 днів. Вистелити один або два дека пергаментним папером і відкласти в сторону.

Пиріжки з начинкою на вибір - фото крок 2 2. Злегка посипати борошном робочу поверхню і викласти тісто. Посипати тісто зверху невеликою кількістю борошна.

Пиріжки з начинкою на вибір - фото крок 3 3. Сформувати з однієї частини тесту великий прямокутник розміром 25х30 см. Розрізати тісто навпіл по вертикалі і горизонталі, щоб вийшло 4 прямокутника.

Пиріжки з начинкою на вибір - фото крок 4 4. Ложкою викласти приблизно півсклянки начинки з краю прямокутників.

Пиріжки з начинкою на вибір - фото крок 5 5. Скласти прямокутники навпіл і защипнути краю. Повторити з рештою тестом і начинкою. Накрити пиріжки поліетиленовою плівкою і покласти в морозильник на 4 годину. Заморожені пиріжки можна зберігати до 3 місяців.

Пиріжки з начинкою на вибір - фото крок 6 6. Викласти пиріжки на деко на відстані 5-7 см один від одного. Розігріти духовку до 220 градусів. Змастити пиріжки збитим яйцем і посипати чайною ложкою цукру. Зробити два невеликих отвори на верхівках пиріжків, щоб при випічці виходила пара. Випікати протягом 15 хвилин, потім знизити температуру до 175 градусів і випікати ще 10-15 хвилин, до золотисто-коричневого кольору. Дайте охолонути на деку 10 хвилин, а потім охолодити на стійці. Подавати пиріжки теплими або кімнатної температури. Загорнуті пиріжки можуть зберігатися при кімнатній температурі протягом трьох днів.

Подібні рецепти

Пиріжки з листкового тіста з грибами і куркою

Пиріжки з яблучною начинкою в духовці

Найкраще для начинки пиріжків брати м'ясо з курячої ноги. філе — менш соковите і буде занадто сухим в начинці. опис приготування: Тісто візьміть готове, а начинку приготуйте з курки, печериць і цибулі. Запікаються пиріжки протягом 20 хвилин. Цибуля ріпчаста— 2 штуки Куряче м'ясо запечене— 40...

Пиріжки з заварного тіста з тунцем

Пиріжки з заварного тіста з тунцем

Пиріжки з заварного тіста з тунцем. Я пропоную приготувати смачні пиріжки, які на виході виходять з хрусткою скоринкою — тісто схоже на фило. І звичайно — відмінна начинка. опис приготування: Як правило, ми готуємо з консервованого тунця салати або супи. Спробуйте приготувати такі смачні пиріж...

Пиріжки на картопляному відварі

Пиріжки на картопляному відварі

Сьогодні ми будемо пробувати рецепт, як приготувати пиріжки на картопляному відварі. Схоже тісто я робила для млинців. виходило відмінно! Ділюся своєю знахідкою з вами. опис приготування: Пиріжки на картопляному відварі виходять не гірше, ніж на молоці. Ще їх можна робити на кефірі і на сирова...

Пиріжки казахські

Пиріжки казахські

У дитинстві я дуже любила пиріжки. пам'ятаю, бабуся насмажить їх цілу купу, а я замість повноцінного обіду і вечері бігала на кухню і крала по одному. Навіть чай і компот, щоб запити, Не лийте. опис приготування: Але той час минуло, а любов до такої випічці залишилася. І мені подобаються абсол...

Пиріжки на сироватці смажені

Пиріжки на сироватці смажені

досить економні, дуже пишні і неймовірно прості пиріжки на сироватці смажені в домашніх умовах — універсальний варіант випічки для всієї родини і прийому гостей. опис приготування: Ці фантастично прості пиріжки на сироватці смажені в домашніх умовах підійдуть для самих різних видів начинки. Пр...