Рецепт Рагу під соусом

Рецепт Рагу під соусом
Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
У грузинській кухні рагу під соусом називають "; Чахохбили ";. Готується воно з курки, але в іншій інтерпретації може бути просто будь-яке м'ясо з овочами і підливою.

опис приготування:

Рагу під соусом можна готувати з будь-якого м'яса. Раніше в грузинській кухні (звідки і пішла рагу під соусом) готували страву з ягняти, а вже після стали також використовувати курчат. В даному випадку ми взяли курячі гомілки, видалили шкіру і кістку, після чого обсмажити з овочами і протушкувати зі спеціями і зеленню до готовності.

  • Курині ніжки— 6  штук
  • помідор— 2  штуки
  • перець— 2  штуки
  • Цибуля— 1  штук
  • Хміль-сунелі, шафран, Braai— За смаком
  • Томатна паста— 2  Ст. ложки
Рагу під соусом - фото крок 1 1. Для цього рагу нам знадобляться курячі ніжки. Знімаємо з них шкіру і обрізаємо кістка. Потім відправляємо наші ніжки смажитися на сковороді.

Рагу під соусом - фото крок 2 2. Через кілька хвилин відправляємо до курки цибуля, смажимо до золотистої скоринки.

Рагу під соусом - фото крок 3 3. Перецьь і помідори ріжемо шматочками середнього розміру і теж відправляємо на сковороду.

Рагу під соусом - фото крок 4 4. Додаємо сіль і приправи. Ця страва любить набір трав грузинської кухні.

Рагу під соусом - фото крок 5 5. Додаємо трохи води (або бульйону) і накриваємо кришкою. Тушкуємо до повної готовності.

Рагу під соусом - фото крок 6 6. У самому кінці додаємо кінзу і петрушку (за смаком). Доводимо рагу до готовності. Подаємо в гарячому вигляді.

Рагу під соусом - фото крок 7 7. Подавати рагу під соусом потрібно в глибокій тарілці. Смачного!

Подібні рецепти

Реберця під соусом барбекю

Бефстроганов з курки з грибами

взагалі, цілком можна приготувати реберця під соусом барбекю в домашніх умовах, — повірте, використовуючи справжній соус барбекю, реберця вийдуть в духовці навіть смачніше, ніж на грилі! опис приготування: Такий ось практично делікатесний рецепт приготування реберець під соусом барбекю, як мен...

Риба під білим соусом

Риба під білим соусом

Така риба під білим соусом може стати вашим коронною стравою навіть у свята. Готується вона легко, а її ніжний смак доповнюється чудовим вершковим соусом. опис приготування: відмінне блюдо, яке можна подавати як самостійно, так і в парі з гарніром (Мал, булгур і т.п.). Благодаря соусу, риба ви...

Риба під вершковим соусом

Риба під вершковим соусом

В якості основної страви пропоную взяти на озброєння цей апетитний, дуже оригінальний і досить нескладний варіант, як приготувати рибу під вершковим соусом з авокадо. опис приготування: Коли немає часу або бажання довго стояти біля плити, рецепт приготування риби під вершковим соусом, на який ...

Риба під сметанним соусом в духовці

Риба під сметанним соусом в духовці

Блюдо за рецептом, як приготувати рибу під сметанним соусом в духовці, виходить дієтичним, низькокалорійним і вітамінним. Готую його до вечері або на обід. Можна брати будь-яку за смаком рибку. опис приготування: Декілька разів на тиждень готую рибу, намагаюся робити її по-різному, щоб урізном...

Риба під часниковим соусом

Риба під часниковим соусом

Я дуже люблю страви на грилі. Коли немає можливості готувати на природі, я використовую сковороду гриль. Виходить водночас і смачно, і корисно. розповім, як приготувати рибу під часниковим соусом. опис приготування: Готуйте частіше страви на грилі. Це набагато корисніше і дієтично, ніж якщо пр...