Рецепт Рагу зі свинини на манер перкельт

Рецепт Рагу зі свинини на манер перкельт
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Густе і ситне, ароматне і пікантне, яскраве і смачне - це рагу відмінно підійде до обіду або вечері.


опис приготування:

м'ясо, солодкий перець, вино, паприка і помідори - ось те, з чого буде приготовлено шалене блюдо! Рагу з мотивів угорської кухні порадує вимогливих гурманів своїми ароматами і яскравим смаком.

  • свинина— 500 грам(нежирна м'якоть)
  • сало— 50 грам(свіже)
  • цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • часник— 1 штука(невелика головка)
  • морква— 1 штука(невелика)
  • солодкий перець— 2-3 штук
  • помідори— 350 грам(в с / соку)
  • вино— 100 мілілітрів(червоне сухе)
  • паприка— 1 Ст. ложка(мелена)
  • кмин— 1 щіпка
  • чебрець— 1 щіпка
  • чорний перець— 1 щіпка
  • цукор— 1 щіпка
  • сіль— За смаком
Рагу зі свинини на манер перкельт - фото крок 1 Готувати будемо в мультиварці. Наріжте свіже свиняче сало дрібними кубиками. Лук наріжте дрібною соломкою. Обсмажте сало до шкварок на режимі "; жарка ";. Додайте цибулю і добре підрум'яньте.

Рагу зі свинини на манер перкельт - фото крок 2 Вийміть цибулю зі шкварками на тарілку і обсмажте в мультиварці нарізане кубиками м'ясо. Жир не додавайте, обсмажуйте так.

Рагу зі свинини на манер перкельт - фото крок 3 Додайте до м'яса обсмажену цибулю і покладіть моркву, нарізану товстою соломкою. Смажте всі разом 5 хвилин.

Рагу зі свинини на манер перкельт - фото крок 4 Додайте нарізаний смужками солодкий перець і очищені й розрізані навпіл зубчики часнику, смажте ще 5 хвилин.

Рагу зі свинини на манер перкельт - фото крок 5 Посипте м'ясо паприкою, прогрійте до фарбування жиру в червоний колір. Влийте вино і тушкуйте без кришки 10 хвилин. Влийте подрібнені блендером разом з рідиною томати у власному соку. Додати сіль, поперчіть і додайте дрібку цукру. готуйте 20 хвилин в режимі гасіння. Потім посипте рагу кмином і чебрецем, добре перемішайте і перекладіть в режим підтримки тепла на півгодини. Це додасть соусу приємну густоту і бархатистість.

Рагу зі свинини на манер перкельт - фото крок 6 Подавайте рагу гарячим, зі свіжим хлібом.

Подібні рецепти

Рулет зі свинини з грибами

Перкельт зі свинини

Смачний і ситний рулет зі свинини з грибами я навчилася готувати з першого разу. Рулет дуже простий у приготуванні. Візьміть свинячу відбивну, грибів з цибулею і приступайте. опис приготування: Рецепт рулету з свинини з грибами я знайшла в кулінарному журналі. Іноді в дорогу я купую такі журна...

Рулетики з свинини, запечені в духовці

Рулетики з свинини, запечені в духовці

Рулетики з свинини, запечені в духовці — найпростіше блюдо домашньої кухні, яке виходить настільки ефектним і смачним, що його не соромно поставити і на святковий стіл. опис приготування: Рулетики з свинини, запечені в духовці — одне з моїх найулюбленіших страв. Підготовка інгредієнтів до запі...

Рулет зі свинини з сиром

Рулет зі свинини з сиром

Пропоную на замітку дивно простий, але неймовірно апетитний рецепт приготування рулету з свинини з сиром в хрусткій скоринці з бекону. ситно, нескладно і дуже смачно. опис приготування: Це відмінний варіант оригінального гарячої страви для святкового столу. М'ясо всередині виходить дуже сокови...

Плов зі свинини на сковороді

Плов зі свинини на сковороді

Плов зі свинини на сковороді — це рецепт дуже смачного плову, приготованого в домашніх умовах, за основу береться рецепт середньоазіатської кухні, але приготування спрощено і полегшено. опис приготування: Плов зі свинини на сковороді — досить простий рецепт, який вимагає не так багато часу і с...

Плов зі свинини

Плов зі свинини

Рецепт приготування плову з свинини з морквою і цибулею. опис приготування: Плов зі свинини виходить дуже соковитим і смачним. приготування: Нарізати свинину маленькими шматочками. розігріти казан, викласти свинину, посолити і обсмажити на сильному вогні протягом 10-15 хвилин. Додати нарізану ...