Рецепт Рагу з ягням

Рецепт Рагу з ягням
Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт приготування рагу з м'ясом ягняти, цибулею, грибами, селерою, червоним вином, помідорами і пастою рігатоні.

опис приготування:

Ситне рагу з м'ясом ягняти урізноманітнює ваше меню.

  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • ягняти— 6 штук(кожен приблизно 330 г)
  • сіль і мелений чорний перець— — За смаком
  • грибів— 450 грам
  • морква— 2 штуки
  • стебло селери— 1 штука
  • червоної цибулі— 1/2 штуки
  • часнику— 4 зубчики
  • розмарину— 1 Чайна ложка
  • червоного перцю— 1/2 чайних ложки
  • м'ясного бульйону— 3 склянки
  • пасти Рігатоні— 550 грам
Рагу з ягням - фото крок 1 1. нарізати цибулю, гриби, селера, морква і часник. Розігріти духовку до 160 градусів. Нагріти олію у великій каструлі на сильному вогні. Посипати ягняти сіллю і перцем.

Рагу з ягням - фото крок 2 2. Додати в каструлю і обсмажити з усіх боків, близько 12 хвилин. Викласти ягняти на блюдо.

Рагу з ягням - фото крок 3 3. Додати цибулю, гриби, морква, селера, часник, чебрець, розмарин і червоний перець в каструлю і смажити, поки овочі не стануть м'якими, приблизно 8 хвилин. Повернути ягняти в каструлю.

Рагу з ягням - фото крок 4 4. Додати вино і варити, поки рідина не випарується, близько 6 хвилин. Додати 3 склянки м'ясного бульйону і помідори, знову довести до кипіння.

Рагу з ягням - фото крок 5 5. Накрити каструлю кришкою, помістити в духовку і запікати, поки м'ясо не стане м'яким, приблизно 1 1/2 годину. використовуючи щипці, викласти ягняти у велику миску. дати охолонути 10 хвилин. Нарізати м'ясо на невеликі шматочки і видалити кістки. Повернути м'ясо в каструлю до овочів. Приправити до смаку сіллю і перцем. Рагу можна зробити за 1 день вперед, поставити в холодильник, накривши кришкою, а потім розігріти на середньому вогні перед подачею.

Рагу з ягням - фото крок 6 6. Тим часом відварити макарони у великій каструлі з киплячою підсоленою водою до готовності. Злити воду і викласти макарони у велике блюдо. Викласти зверху ягняти з овочами та подавати з сиром Пармезан, при бажанні.

Подібні рецепти

Рагу швидко-смачно-красиво

Тостадас з ягням

Ця страва готую в мікрохвильовці. Дуже підходить до нежданому приходу гостей або при нестачі часу. час готування 30-40 хв. Мені подобається експериментувати з різними овочами, приправами. опис приготування: приготування: 1. У форму для мікрохвильовки налити масло, скласти всі овочі шарами. 2....

Рагу з баклажанів і кабачків

Рагу з баклажанів і кабачків

Рагу з баклажанів і кабачків — страва смачна і пісне. Для такої страви потрібні тільки рядові овочі, трошки приправ і оливкове масло. вдалого приготування! опис приготування: В рецепт не увійшла морквина. вилетіла. Але вона в такому рагу з баклажанів і кабачків буде виглядати і почуватися доси...

Рагу з баклажанів в мультиварці

Рагу з баклажанів в мультиварці

Ніжні і смачні шматочки овочів прекрасно поєднуються з будь-яким гарніром, будь то картопля або рисова каша. Корисно і смачно. легко готувати! опис приготування: Хочу розповісти вам, як приготувати рагу з баклажанів в мультиварці. Це дуже корисне і смачне блюдо, яке можна подати і до м'яса, і ...

Рагу з цукіні з запеченими яйцями в грибах

Рагу з цукіні з запеченими яйцями в грибах

Рецепт приготування рагу з цукіні, лука і помідорів з яйцями в грибах портобелло, Motsarelloy і bazilikom. опис приготування: Це ситне італійська страва багате білками і містить мало калорій. оливкового масла— 2 чайних ложки цибулина— 1 штука часнику— 3 зубчики червоного перцю пластівцями— 1...

Рагу з квасолі з овочами

Рагу з квасолі з овочами

У цьому рецепті я розповім вам, як якісно, швидко і смачно приготувати корисне рагу з квасолі з овочами. Дуже просте блюдо, яке багате необхідними для організму елементами і вітамінами. опис приготування: Рагу з квасолі з овочами - дуже просте, але смачна страва, яке готується швидко і легко. ...